Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla orda bi değişiklik oldu danteyi gizli görevlerde oynucakmışız artık bu nero kim benimde pek bi fikrim yok.. Vergil olabilir
  • cok az kaldı beklemekten başka bişey yapamiyorum artik sadece 5 şubatı bekliycem ve görücem nero yu :)
  • Olayı kısaca açıklayayım Nero da Dante gibi şeytani güçlere sahip bir iblis avcısı ama bunca sene ortalıkta görünmeyip saklanmayı terchin etmiş. Ayrıca Nero'nun çok eksantrik özellikleri var. Dante gibi silah kullanımında çok usta değil ama kılıç ile iblis biçme konusunda uzman Oyunun ilk yarısında Nero ile ikinci yarısında ise Dante ile oynayacağız. @SCREAM_BG DMC3 de Dante ile oynuyoruz ama oyunu bitirdiğimiz zaman bir süprüz bizi bekliyor Dante'nin kardeşi Vergil ile oynayabiliyoruz

Buyurunuz bunlar da Nero ve Dante'nin kapıştığı sahnelerden çekilmiş görüntüler
    Bu resimde kolu askıda olan karakterimiz Nero diğeri de Dante Nero'nun kolunun askıda olmasına bakmayın kolu iyileşince çok feci olacak
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Burada da Nero'nun kolunun iyileşmiş halini görüyorsunuz güzel olmuş valla
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • venom800 herzamanki gibi yine supersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Olayı kısaca açıklayayım Nero da Dante gibi şeytani güçlere sahip bir iblis avcısı ama bunca sene ortalıkta görünmeyip saklanmayı terchin etmiş. Ayrıca Nero'nun çok eksantrik özellikleri var. Dante gibi silah kullanımında çok usta değil ama kılıç ile iblis biçme konusunda uzman Oyunun ilk yarısında Nero ile ikinci yarısında ise Dante ile oynayacağız. @SCREAM_BG DMC3 de Dante ile oynuyoruz ama oyunu bitirdiğimiz zaman bir süprüz bizi bekliyor Dante'nin kardeşi Vergil ile oynayabiliyoruz

Bu resimde kolu askıda olan karakterimiz Nero diğeri de Dante Nero'nun kolunun askıda olmasına bakmayın kolu iyileşince çok feci olacak
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Bilgi için tşk kardeş Ek olarak birşey düzeltmek istiyorum. Nero'nun kolu sakat falan değil. Sevgilisi Kyrie' den "Demonic Power(Şeytansı Güç)" e sahip olduğunu saklamak için ona kolunun sakatlandığı numarasını yapmıştır

Not: Niye sanki daha oyun çıkmadan, oyun hakkındaki bütün bilgileri verirler hiç anlamıyorum.Açıkcası ben oyun hakkında başıdan sonuna kadar olacak herşeyi anladım. Heyecan meycan kalmadı bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 5 Ocak 2008; 11:47:37 >
  • Rica ederim arkadaşlar siz saolun Ya aslında evet haklısınız biraz fazla bilgi verildi bu oyun ile ilgili yani önemli detayların verilmesine gerek yoktu ama illa ki bizi heyecanlandıracak şeyler olacaktır eminim buna Oyunun çıkmasını dört gözle bekliyorum zaten çok bir şey kalmadı bir ay var şunun şurasında o da çabucak geçer
  • O videonun sonunda nero danteyi dövüyodu Dante dayak yiyip oturuyo
  • Danteye laf yok pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Olayı kısaca açıklayayım Nero da Dante gibi şeytani güçlere sahip bir iblis avcısı ama bunca sene ortalıkta görünmeyip saklanmayı terchin etmiş. Ayrıca Nero'nun çok eksantrik özellikleri var. Dante gibi silah kullanımında çok usta değil ama kılıç ile iblis biçme konusunda uzman Oyunun ilk yarısında Nero ile ikinci yarısında ise Dante ile oynayacağız. @SCREAM_BG DMC3 de Dante ile oynuyoruz ama oyunu bitirdiğimiz zaman bir süprüz bizi bekliyor Dante'nin kardeşi Vergil ile oynayabiliyoruz

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

benim bildigim kadariyla senin söyledigin bilgilerin yarisi sacma
    devil may cry 4 te
    nero ile bitiriyoruz oyunu
    oyunu bitirdiktensonrada da dante ile oynuyoruz neronun basta oynadigi yerleri dante ile oynuyoruz tıpkı devil may cry 3 teki gibi dante ile oyunu bitiriyoruz vergil ile de dantenin oynadigi bölümlerle oynuyoruz yani devil may cry 4 te vergil yok kardesim :) sen yanliş biliyorsun bence :):)
  • @Dante* özel mesajda da söylediğim gibi ben Vergil ile oynuyorsunuz demedim ki DMC4 te Sadece oyunun ilk yarısında Nero ile diğer yarısında da Dante ile oynuyorsunuz dedim Bu ayki Level dergisinde bununla ilgili detaylı öninceleme var alabiliyorsan al oku derim.
  • Tam Beklediğim Gibi bir oyun olacak dmc3 için az uğraşmamıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinG_OkaN -- 5 Ocak 2008; 13:55:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*
    benim bildigim kadariyla senin söyledigin bilgilerin yarisi sacma
    devil may cry 4 te
    nero ile bitiriyoruz oyunu
    oyunu bitirdiktensonrada da dante ile oynuyoruz neronun basta oynadigi yerleri dante ile oynuyoruz tıpkı devil may cry 3 teki gibi dante ile oyunu bitiriyoruz vergil ile de dantenin oynadigi bölümlerle oynuyoruz yani devil may cry 4 te vergil yok kardesim :) sen yanliş biliyorsun bence :):)

Vergil var kardeş altaki video yu izle anlarsın
    http://www.gametrailers.com/player/29122.html

Not: Benim gibi herkesin heycanı kaçmasın diye konusunu anlatmak istemiyorum

"venom800" kardeş inş dediğin gibi bizi heycanlandıracak yeni şeyler olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 5 Ocak 2008; 14:08:01 >
  • Çok yavaş doluyo onun youtube versiyonu var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Çok yavaş doluyo onun youtube versiyonu var mı ?

buyur kardes. Önceki verdiğim HD idi
    Not: Bunun alt yazısı Japonca HD olan ingilice
    http://www.gametrailers.com/player/29055.html
  • Videoyu izledim ama vergili göremedim hani neresinde Kaçıncı Dkda çıkıyor..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 5 Ocak 2008; 15:07:53 >
  • bu Nero mu ?

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Videoyu izledim ama vergili göremedim hani neresinde Kaçıncı Dkda çıkıyor..?

Vergil Nero'nun içine giriyor kardeş 2:31 dk sında çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

bu Nero mu ?

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

En sondaki Dante(Dalgacı Serseri), Gerisi Nero(Hırçın Aşık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 5 Ocak 2008; 15:19:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Bu Video Yu İzlemeyenler İzlesinler Cok Fena
    Nero Deliriyor :D
    http://www.youtube.com/watch?v=vqtDbbdXVVo

bu oyunun sonu....
  • Kardeş bence o videoda vergil filan yok nero kendi içine giriyo
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.