Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*
    benim bildigim kadariyla senin söyledigin bilgilerin yarisi sacma
    devil may cry 4 te
    nero ile bitiriyoruz oyunu
    oyunu bitirdiktensonrada da dante ile oynuyoruz neronun basta oynadigi yerleri dante ile oynuyoruz tıpkı devil may cry 3 teki gibi dante ile oyunu bitiriyoruz vergil ile de dantenin oynadigi bölümlerle oynuyoruz yani devil may cry 4 te vergil yok kardesim :) sen yanliş biliyorsun bence :):)

Vergil var kardeş altaki video yu izle anlarsın
    http://www.gametrailers.com/player/29122.html

Not: Benim gibi herkesin heycanı kaçmasın diye konusunu anlatmak istemiyorum

"venom800" kardeş inş dediğin gibi bizi heycanlandıracak yeni şeyler olur

kardeşim devil may cry 4 ü benden iyi bilemezsin cünki japonyada benim arkadaşım var o senden benden daha iyi bilir cünki o elemanda devil may cry 4 ü takip eden birisi 1 kere devil may cry 4 te vergil olsa o eleman bana söylerdi vergil var diye simdi sordum vergil yok orda sen yanliş görmüşsün kardesim vergil yok daha neden milletin kafasini kariştiriyorsunuz anlamıyorum

bu oyun konusunda çokbilmişliğine lafımız yok kardeş ancak ulaka bir şekilde değilde öğretici bir şekilde bizlere anlatsan daha iyi olur
  • Devil May Cry 4 (Şeytan Ağlayabilir 4) Oyunundaki karakterler Hakkında Kısa Bilgi

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Dante: Sparda’nın ikiz oğullarından birisidir, O öyle bir şeytan ki Şeytan imparatoruna isyan ederek onu ve o ordusunu yok etti. Dante para karşılığı şeytanları yok eder. Annesinin ölümünden sorumlu olan ve fesat kardeşide onun süper insan gücüne sahiptir. Abanoz ağacı ve Fildişinden yapılan silahları onun hedeflerine ulaşmasını sağlar.

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Nero: “Order of Maken(Emredileni Yap)” şövalyelerindendir. İnsanoğulları eski tarikat olan Sparda’ ya tapınarak kendilerini şeytan savaşcılardan koruduklarına inanırlar. Nero bütün şeytanları yok etmeye yemin etmiştir. “Blue Rose(Mavi Gül)” adında alt alta çift tüfek namlusuna sahip toplu tabancayı kullanır ve birde eşsiz olan Red Queen(Kızıl Kraliçe) kılıcını kullanır

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Kyrie: “Holy Knights(Kutsal Şövalyeler)’in liderinin kız kardesi ve Sword Festival(Kılıç Festivali)”inin bayan şarkıcısıdır. Tamamen yetim kalmış Nero, onun kalbinde olgun bir kız kardeş veya anne gibidir

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Lady(Mary): İnsan olmasına karşın işi gücü şeytan avlamaktır. Dante ile geçmişte bir rastlantı sonucu karşılaştılar ve “arkadarş sevgisi” türünde arkadaşlık kurdular. İş konusunda onunla anlaşmak çok zor olduğundan görevlerde Dante ve kendisinin olmasını ister.

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Trish: O bir şeytan ve ona kim baksa Dante’nin annesinden farksızsın der. O işlerinde yer altı Şeytan İmparatorluğunu kullanır ve Dante’yi öldürmekten yorulmuştur. Buna rağmen Dante onun hayatını kurtardığından beri onun için hayat yeniden başladı ve Dante’nin ortağı oldu. O önceleri bu sebeble bir parça üzgündü ama Dante sonraları ona bu üzüntüyü unutturdu.

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Gloria: Yıldız gibi doğan Order of the Sword(Emrin Kılıcı) ordusunun lideri kısacası güven sahibi biridir. Gloria egzotik değerindeki bir servet biçimindeki bir rahatlıkla ortaya çıktı. Buna rağmen zirvede doğdu ve güçe bakışı arttı. Ateşe kömür atıp başkalarını çekiştirmeye başladı Ağzı hiç durmadı ve dedikodu çıkarmaya başladı

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Credo: “Holy Knights(Kutsal Şövalyeler)” in mükemmel genarali olan Credo, “Order of the Sword(Emrin Kılıcı)” ordusunun saldırı organizasyonlarına karşı Fortuna’yı korumaktadır. Olağanüstü kılıc kullanma yeteneği sayesinde birçok nişan kazandı. Sert davranışlı ve güçüyle istikbalini garanti altına almış sevilen lider ve bir dost. Kyrie’nin abisi, oda Nero’yu aileden birisi olarak kabul etmiş olmasına karşın gençliğinde sürekli ailesine isyan eden birisiydi.

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Agnus: “Order of the Sword(Emrin Kılıcı)” için Reis Simyager’e hizmet eder. Şeytansı güce karşı teknolojiler ver silahlar kullanır.Agnus “Holy Knights(Kutsal Şövalyeler) e karşı aziz mekanik kılıcı kullanma yetkisine sahiptir. Çok sık labaratuvar da kapalı kalır ve kekeler. O bazı zamanlar bir iş için emir verir ona bu emri bilinmeyen bazı kişiler tarafından verildiği söylenir.

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Berial: Alevler içinde doğmuş yer altı dünyasında büyümüş sertlik içinde yaşamıştır kendi şehrinde. İmparatora birkez hizmet etmiş ve o hizmet karşılığındada mühürlenmiştir. Berial şimdi kendi şehrini yapayalnız birşekilde yöneten birisidir.

Kaynak
    http://devilmaycry.com/home.html

Not: Çevirilerde yanlış olan yer varsa ve neresi olduğu söylenirse sevinirim(Yanlış olan yer hemen düzeltilecektir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 5 Ocak 2008; 22:37:36 >
  • Eline sağlık bilmediklerimi ögrendim sağol..
  • gün geçtikçe artik ben sabırsızlıktan ölüom lo
    çıksada combo yapsak nero ile
  • O çıkana kadar DMC3 oynamaya devam Oyunun orjinali 14 ytl ye düştü bende geçen cumartesi Cevahir'den aldım oyunu tavsiye ederim Oyunun kopya versiyonun da olmayan bazı özellikler de mevcut
  • Serinin 4. oyununda şeytan ve oynayanlar hakkaten ağlayacak galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozankardes

Serinin 4. oyununda şeytan ve oynayanlar hakkaten ağlayacak galiba.

senin gibi düşünüyodum kardeş ama bizim Dante hala dalgacı serseri tipli 4. de. (7 sinde neyse 70 inde de o) hesabı
  • ben bu oyunun konusunu hala anlamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

ben bu oyunun konusunu hala anlamadim

4. oyunun konusunu bende bilmiyorum çıkınca öğreneceğiz hep beraber
    Ama eski oyunlardan bahsediyorsan googlede arat bulursun. Yada bi yerlerden edin oyna daha iyi olur.
    Tavsiyem 3. oyun hatta bulabilirsen ps2 de oyna pc versiyonun hızı beni pek sarmadı (adamın üstüne binip yerleri silerken çok hızlı yapıyordu)bi türlü joyistiğide ayarlayamadım.
    Serinin en güzel oyunu bana göre 3. tü zaten 4 çıkınca muhtemelende o olacak gibi görünüyor pusudayız bakalım. Benim gariban rumblepad'i tanımamazlık etmez umarım.
  • Hastasıyım Bu Oyunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KuB4RM4N_

Hastasıyım Bu Oyunun

Çıksada artık bi iyileşsek
  • BUNUN COMBO LARINA HASTAYIM
  • hadi bakalim cook ovdunuz DMC3 yarin alicam
  • quote:

hadi bakalim cook ovdunuz DMC3 yarin alicam

Al al bitir bitir yeniden oyna hiç sıkılmassın valla Bende geçen hafta orjinalini aldım oyunun şu an yeniden oynuyorum mükemmel oyun ne diyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Al al bitir bitir yeniden oyna hiç sıkılmassın valla Bende geçen hafta orjinalini aldım oyunun şu an yeniden oynuyorum mükemmel oyun ne diyeyim

gamepad yok ama..
  • quote:

quote:

quote:

gamepad yok ama..

oyunda diyorsan eğer kardeş gamepad var kardeş 1.3 patch ile eklemişler DMC3 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 13 Ocak 2008; 9:08:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

quote:

quote:

quote:

gamepad yok ama..

oyunda diyorsan eğer kardeş gamepad var kardeş 1.3 patch ile eklemişler DMC3 e

bende GAMEPAD yok..

Klavye'ile zor olmaz mi ?
  • quote:

bende GAMEPAD yok..

Klavye'ile zor olmaz mi ?

pc oyunlarına alışan birisi için zor olacağını sanmıyorum kardeş. Tuşlara alışması en geç oyunun 3. bölümüne kadar sürer. Zaten fare çok gereksiz olur bu oyun için bence
  • Evet ilk başta klavye ile oynaması zor gelebilir belki ama sonradan alışacağına eminim tabi gamepad olsa çok iyi olur ama olmasa da klavye ile oyundan zevk alabilirsin bence
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.