Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
0
Favori
31.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence DMC4 ten sonra xbox360 için duyurulacak ve sonyle özdeşleşmiş diğer bir oyun TEKKEN6 olacak.TEKKEN6 nın ps3 ve xbox360 için beraber çıkacağı söylentileri daha önce internette dolaşıyordu...NAMCO ACE COMBAT6 yı XBOX360 için duyurdu ve sıra Tekken e geldi...
  • tekken 6 da mıg elıyor sony için alarm zamanı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

tekken 6 da mıg elıyor sony için alarm zamanı bence

sadece tekken değil, final fantasy lerden biri de x360 a geliyor...
  • yemede yanında yat
  • Oyunun demosu 2008 ilk aylarında hem ps3 hemde xbox için çıkacakmış.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=48167&mode=thread&order=0
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İlk aylarda oyunun kendisi çıkıyordu be hocam, ne yapıyor bunlar
  • 1 dakka ...
    biri Tekken6 mı dedi ? Xbox360 için ?
    Sadece o tekken için playstation alan bir ton insan var, sony ciddi ciddi pazarını kaybediyor ozaman.
  • Yok öyle bir şeyTEKKEN çıkmaz kesinlikle, ihtimalde yok habeerde yok 1 yıldır
  • capcom lost planet oyununu ilk önce xbox 360 a çıkardı 8 ay sonra pc ye grafiklerini daha güzel olarak çıkardı dmc4 dede inşallah aynısı olur
  • DEVİL MAY CRY'ı pc'de oynamak, LOST PLANET'ı oynamaya benzemez ama KLAVYE'nin eti ne budu ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 8 Aralık 2007; 13:59:19 >
  • Oyunun çıkmasına çok az kaldı heyecanla bekliyorum, en fazla 2 ayı var bence.
  • sırf tekken+blueray için bile ps3 alınır nitekim ben xbox ım varken 3gün önce ps3 aldım ama olurda tekken çıktığı gün xbox a da çıkarsa belki ogün ps3 üme elveda diceğim günde olabilir
  • Sırf tekken ve bluray için hayatta ps3 almam.

Ps3'ü alacağım nedenler bellidir:MGS 4 GT5P GOW 3 bir de Resident Evil 5 gerçi Xbox da da çıkacak ama olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka

Sırf tekken ve bluray için hayatta ps3 almam.

Ps3'ü alacağım nedenler bellidir:MGS 4 GT5P GOW 3 bir de Resident Evil 5 gerçi Xbox da da çıkacak ama olsun...

e tabi buda bi seçim konusu mesela bende mgs e cd dahi harcamam tarzım değil çünkü.. ama gel görki şuanda piyasada güzel bir blueray playerın 930 gibi bi fiyatı varken ve sadece işlevi blueray filmleri oynatmakken aynı fiyata olan ps3 almamak enayilik olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhanyor

quote:

e tabi buda bi seçim konusu mesela bende mgs e cd dahi harcamam tarzım değil çünkü.. ama gel görki şuanda piyasada güzel bir blueray playerın 930 gibi bi fiyatı varken ve sadece işlevi blueray filmleri oynatmakken aynı fiyata olan ps3 almamak enayilik olur

Bence o da gereksiz. İnternette sürüyle 1080p, 720p filmler var torrent sitelerinde. Tek gereken hdmi çıkışlı iyi bir ekran kartı ve bir lcd tv. Yok benim param çok, bluray player alacağım derseniz bilemem tabii...

Ben de ps3 exclusive oyunlarını sevmiyorum. Gow iyi yine ancak yine de konsol aldırtmaz. Alan Wake, Bioshock ve Mass Effect gibi xbox360 oyunları daha çekici bence.

• evet biliyorum o filmlerin kralı bana 1 kaç dakika uzaklıkta filmimi seçip tuvalete kadar gittiğimde çoktan pc me inmiş oluyo ben onları monitörümdede seyredebiliyorum ama kaldır şimdi pc yi salona koy oda bi garip olur ayrıca blueray lerden güzel bi koleksiyon yapmaya karar verdim e malum artık heryerde blueray filmler satılıyo kalitede olağan üstü. oyun konusuna gelince evet oyunlar zevk meselesi asıl amaçta bu bence 2 konsolu bulundurmak güzel tabi her keseye uyan bi seçim değil tabi ama imkanı olanlar için bence güzel bi combo.. sanırım konu amacının dışına çıktı konuyu açan arkadaştan af diliyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhanyor

quote:

Valla ben açık konuşayım ben Ps3'ü sırf oyun için alıyorum yani yemişim blurayini

Evde ses sistemli bir dvd player var büyük ekran tv'de var çok şükür yani film izlemek istesem o bana yeter

Benim için Ps3 oyun konsoludur...

• Şu an ps3'ün zamanı değil, alanlarda bende de olduğu gibi egoyu tatmin etme vardır genelde. PS3'ün dönemine daha var, mesela 2008 sonu gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Şu an ps3'ün zamanı değil, alanlarda bende de olduğu gibi egoyu tatmin etme vardır genelde. PS3'ün dönemine daha var, mesela 2008 sonu gibi...

Dostum sen PS3'ü sattın bak o konuda sana helal olsun diyorum ama ben nedense satamıyorum çünkü satarsam evdekiler ile papazı bulurum zaten satarsam PS3'ü bir daha alma şansım % 0. Birde işin komik yanı PS3'de birtek Tekken 5 Dark Resurrection Online oyunum var sadece onla takılıyorum ama bakalım Ocak ayı gibi bi Winning Eleven 2008 alayım diyorum en azından bir oyun alayım artık...
  • Kardeş görüyorsun işte sadece Tekken 5 Dark Resurrection oynuyorsun ama ben 35 değişik oyun oynayabiliyorum istersem şu anda 360'ta ama PS3'ü de özlüyorum bir yandan. Duygusallığı bir kenara bırakırsan PS3'ten de kurtulabilirsin en karlısından benden söylemesi. Gerçi sende 360'ta var birde olmasaydı düşün ne olurdu halin.

Bu arada DMC4'ün çıkış tarihi 5 Şubat 2008 olarak açıklandı ve demosuda çok yakında, hadi hayırlısı...Şubat 2008 çok güzel geçecek, Lost Odyssey'in US versiyonuda geliyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 11 Aralık 2007; 19:44:43 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.