Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
7.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alkımm

Vergil ile 5 nero ile 4 e kadar oynadım bire bir aynı.Arada ki boyut farkı kaplamalar diyeceğim grafiklerde aşa yukarı aynı Sanırım hızlıca Vergil ile bitirip bloody palace açarım hikayeyi sindire sindire oynamıştım baştan tekrar oynanacak havayı bulamadım açıkçası.Xbox one'nın dan 360 na ps4 den mad catz arcade stickine kadar mevcut klavye ile oynuyorum.

Vergil ile human modda bu sefer otomatik kombo ile oynadım. Daha önce bir kez deneyip hep manuel takılıyordum. Vergil ile hele ki yetenekler açıkken otomatik kombo süper oluyor yav. Bilmiyorum benim çok hoşuma gitti. Ama tabi komboyu bitirmeye çalıştığı için zaman zaman düşmandan kaçma konusunda sorun çıkarıyor ama olsun. Çeyrek mavi orblar için de acayip rahatlık sağlıyor. Öteki türlü elime kramp giriyordu. Mission 15'i de yaptım. Hafta sonu bir de Trish/Lady ile oynar silerim. Cidden Vergil ile oynaması beceriler ve yetenekler tamamen açıksa çok iyi oluyor. Ben de hızlıca bitirmeye çalışıyorum. Sinematiklere bakıyorum bir umut ama halen daha bir fark yok.

Bu arada siz oyunda neredesiniz? Turbo denen naneyi de şu ana kadar hiç kullanmadım yarın bir de onu da açayım. Ne işe yarıyor acaba bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Haziran 2015; 1:23:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Herşey %20 daha hızlı oluyor. Otoda devam ediyosan turboyuda aç bence
    Heykelin başlarına geldim oyunu bilince çabuk bitiyor.Bir an önce bloody palace açılsın diye human modda gidiyorum.Vergil human modda leppebi gibi alıyor heroları zaten havadan yere inmiyorum .
  • İlk 20'yi Vergil ile bitirdim. Devil Hunter'da bitirdim şimdilik, LDK'da 10. bölüme gelmiştim ama bir taraftan Blue Crystalleri ararken ve Secret Missionlarla uğraşırken LDK rahat oynanmıyor.

En sonda Vergil için küçük bir video eklemişler onu söyleyeyim. Aslında küçük olmasına rağmen önemli bir video. Onun dışında ek bir sahne göremedim daha önce çıkanlara ek olarak. Ayrıca yeni kostüm açıldı bitince Vergil için (kırmızı).
  • adilazimdegilx kullanıcısına yanıt
    Onu daha önceden izlemiştim başka yerde.Asıl benim merak ettiğim Yamoto kırılmış vaziyette araştırma laboratuvarına nasıl geldi onu açıklayacak bir video bekledim onu bile yapmamışlar.Hayır bu kadar zor olan neydi yani doktor ile kapışırken ara sahne bile girmedi.Çok büyük hüsran olmuştu dün bana o durum.Karşı camdan Kırık Yamato yu görüyorum ama Yamato elimde
  • quote:

Onu daha önceden izlemiştim başka yerde.Asıl benim merak ettiğim Yamoto kırılmış vaziyette araştırma laboratuvarına nasıl geldi onu açıklayacak bir video bekledim onu bile yapmamışlar.Hayır bu kadar zor olan neydi yani doktor ile kapışırken ara sahne bile girmedi.Çok büyük hüsran olmuştu dün bana o durum.Karşı camdan Kırık Yamato yu görüyorum ama Yamato elimde

Yeni karakterler için alternatif bir senaryo alternatif bir hikaye ve sinematikler yapılmalıydı yapılmamış. Oyundaki bir diğer hata da şu. Dante burada DMC3'te olduğu kadar genç değil ama Vergil DMC3'teki haliyle konulmuş oyuna. Gerçi yine hafif bir değişiklik var ve evet DMC3'teki hali çok iyiydi ama saçma olmuş. Sanki Dante yaşlanıyor da Vergil yaşlanmıyor gibi oluyor. Çok baştan savma yapmışlar. DMC3SE'da da böyleydi. Vergil açısından hikaye ve sinematik yapmamışlardı. Bu arada DMC3SE'ı yüksek grafiklerle yeniden piyasaya sürselerdi -ama bu kez Vergil'in da ayrı bir hikayesi olacak- işte o zaman tadından yenmezdi. Neyse Vergil ile otomatik komboda iblis kesmek paha biçilemez.

Hesapta Vergil Herkesten önce buraya gelmiş gibi gösterdiler ama anlatımı neresinden tutarsan tut fiyasko oluyor.Vergil bildiğin direk DMC3 den gelmiş babasının kılıncının yanında olmasından ve 3. oyunda elde ettiğimiz testere eldiven ve ayakkabılarından bu kanıya vardım.

Farkettiniz mi bilmiyorum 3 oyundan daha az kombo var Vergilin bir diğer sıkıntı da Trish dantenin iblisten çaldığı kılıncı kullanması hatırlarsanız bu kılınç 1 oyunda elde edilmişti.Ama Trish kılınç kullanmaz (çizgi roman ve animesine istinaden konuşuyorum) Aldık bir kere yapacak bir şey yok ama ben hayal kırıklığına uğradım.

https://www.youtube.com/watch?v=T_4BFnhd6zk

https://www.youtube.com/watch?v=dvTEY3x1JAM

• Oyuna sahne olarak gerçekten az ekleme yapmışlar. Hikayeyi bu oyunun da satışlarına göre çıkarsa DMC5'te ancak görebileceğiz gibi. Açıkcası DMC'de oynanışı hikayeden çok daha önemli bulduğum için 3 yeni karakter eklemeleri benim için fazla fazla yeterli bu oyun için. Doğru düzgün sahneler eklemek için yeniden motion capture işine filan girmek istemişler aktörlerle heralde daha çok kapsamlı bir DMC4 modu gibi olmuş oyun. Ne beklendiğine bağlı olarak da tatmin ediciliği değişebilir. Açıkçası sadece Vergil'le oynayabilmeyi bekliyordum be beklediğimi de fazlasıyla aldım. Gerçi hala dövüş mekaniğini oturtmaya çalışıyorum, tam olarak onu da beğenip beğenmediğimi söyleyemem ama şu an için zevkle devam ediyorum. En az 5 kere daha hikayeyi bitirecek olmak bile koymuyor yani

@Alkımm
    Senaryoya oturma olarak bakılınca öyle. Hatta hiç alakası bile yok ama başka türlü de yapamazlardı. Sadece sahne ekleyerek aynı oyunu oynatmaları mümkü değil şu haliyle. Baştan yapmaları gerekirdi ki DMC5 çıkartmak demek o da.
    Trish'e kılıcı Marvel vs. Capcom'dan dolayı vermişler muhtemelen, orada da aynı şekilde eklenmişti. Sadece kılıç ve şimşekleri ile oynayamacağı için mecbur bir şey vermeleri lazımdı ki bence çok yakışıyor (Gerçi MvsC'da görmüş olmasam yadırgardım muhtemelen).
    Combo olayı için şu an bir şey söyleyemeyeceğim. Onun için daha çok oynamam lazım ama genel olarak DMC3'tenin neredeyse aynısı gibi geldi. DMC4'te de DMC3'e göre daha az combo vardı daha önce de zaten. O konuda biraz daha kısıtlı bir oyunda hep. Hatta DMC3 Dante çok çok daha iyiydi. DMC4'te muhtemelen en büyük özellik tüm styleların tek seferde kullanılabilmesiydi. O olmasa DMC2 seviyesine düşürülürdü oyun bana kalırsa fanları tarafından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 26 Haziran 2015; 12:46:37 >

• @Alkımm Aynen öyle. Senaryo yapmamışlar koymuşlar karakteri sadece ne güzel iş. Grafiklerde de hiçbir değişiklik yok.

@adilazimdegilx

Valla o kadar yıldan sonra senaryo filan eklemeyip cilalayıp sunmalarına kıl oldum. Yapsalarmış yeni mekanlar veya mekanlara farklı formlar. Bunlardan kaçınmak için senaryoyu alternatif hâle de getirebilirlerdi. İşe Dante/Nero karışmasaydı ne olurdu gibisinden. Yapılabilirdi yani. Senaryoyu ve animasyonu yapması zor olmasa gerek. Yahu Ubisoft bile yılda 2 adet Assassin's Creed çıkarabiliyor arkadaş. Evet adamlar sıfırdan karakterler, mekanlar, müzikler, senaryo, seslendirmeler yapıyor yani 1 yılda 2 adet sıfırdan oyun çıkarıyorlar. Bu Capcom 3 yılda var olan oyuna ek sinematikler, senaryolar koyamıyor mu? Bu oyunun en büyük özelliği özgün senaryosu ve sinematikleri. Sinematikleri senaryoyu kaldırdın mı geriye bir şey kalmıyor pek. Üşengeç herifler bi sinematik yapmamışlar 3 yıl yahu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Haziran 2015; 14:03:14 >

• Oyun devam oyunu şeklinde değil. Birkaç ayda yapılmış hızlı bir oyun. Piyasayı yoklamak için çıkardılar ki satışlara göre DMC5'e başlamayı düşünüyorlardı. O yüzden yeni bir oyun olarak ya da serinin devamı olarak düşünmemek lazım zaten. Pazarı kontrol etmek çıkarttılar bir nevi.

Vergil'le LDK'da ilk 2 bölümü çektim. Biraz rasgele oldu ama oynaması keyifli. Daha alışmam lazım, tricklerin zamanı tutmuyor pek. Çok hızlı geldi Dante'den sonra hep erken basıyorum. Zaman olursa devam ederim birkaç bölüm daha gitmek istiyorum.

• Adamlar nasıl oynuyorlar abi inanılmaz combolar yapıyorlar

• Arkadaşlar merhaba ben torrent olarak oyunu indirdim .. 20gb codex. fakat devil may cry 4 ü hiç kasmadan oynamama rağmen bu se oyunu çok düşük fps ile ve donarak oynatıyor :/ yardım edebilecek birisi varmı
  • Biride dememiş mouse desteği geldi mi oyuna?Malum Ninja Blade mouse ile süper oynuyorduk.Oyuna mouse desteği geldi mi yoksa Dmc 4 Te var mıydı?Demek istediğim sol tuşla silah kullanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umudu olmuyan adam kullanıcısına yanıt
    Olmuyor ilk denediğim şeydi.
  • quote:

Olmuyor ilk denediğim şeydi.

Hocam o yok bu yok ne var o zaman.Yeni videolar yok,yeni hareket kombinasyonları yok daha bir sürü şey yok.Affadersinizde biz parayı çöpten kazanmıyoruz bu oyunu çıkarmaktaki amaç nedir?Bu oyunu almak,efsane oyunlara hakarettir açık ve net.Ağzında su akan ''Aaaa,vergil var koş alalım'' diyen bebe gamerların yüzünden bu hale geldi piyasa.3 tane karakter var diye 50 tl vermek nedir bir oyuna?Düzgün bir optimisyon yok,düzgün portlar eee,biz oyun yaptık.Şimdi bir şey derdimde yazık olur.Remastre remastre kim bulduysa güzel buldu eski oyunları ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorlar yaratıcılık sıfır yakında Mario bir daha oynarız.Bu sefer Lucio oynarız aa bak lucio koş alalım.
  • adilazimdegilx kullanıcısına yanıt
    Yeni bir oyun gibi düşünmüyorum ancak piyasada 3-5 ayda adamlar DLC adı altında hikayeli senaryolu ek oyunlar çıkarıyorlar. 2 ayda çıkarmışlar derken burada 2 aya göre oldukça iyi iş çıkarmışlar değil mesele. O zaman 5 ayda, 10 ayda yapsalarmış. Hikayesi olan oyunu bozuyor bu şekilde yapmaları. Yeni karakterlerde ek olarak başlangıç ve bitişlerde ufak tefek filmler yapmışlar. Kalan şeylerde Nero-Dante görünüyorsa ya tamamen ya da kısmen kesmişler sinematikleri. Nero/Dante ile oynadıktan sonra eksiklikleri hissediliyor.

Bu arada Vergil, Trish/Lady'den sonra oynamam diyordum ama bir de Nero/Dante ile bir kez daha bitirdim. Human modunda bitirdim tabi. Karakterlerin başka kostümleri var mıdır acaba? Unlocker, %100 save game dosyası aradım da bulamadım malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Haziran 2015; 22:51:59 >
    Vergil'i Devil Hunter'da bitirince açılmıştı ama sadece Vergil'e. Muhtemelen diğer karakterlere de bir iki kostüm daha vardır. Henüz diğer zorluk seviyelerinde bitirmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Vergil'i Devil Hunter'da bitirince açılmıştı ama sadece Vergil'e. Muhtemelen diğer karakterlere de bir iki kostüm daha vardır. Henüz diğer zorluk seviyelerinde bitirmedim.

Trish'i Gloria kostümüyle oynamayı çok istiyorum da kostüm filan açılmadı sanırım öyle bir kostüm yok. Ama hack, trainer vs ile olur gibime geliyor. Araştıracağım.

Gloria kostümü preorder bonusu olarak var oyunda. Preordersız ekli hali muhtemelen vardır DLC olarak ya da trainer tarzı bir şeyle açılıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Gloria kostümü preorder bonusu olarak var oyunda. Preordersız ekli hali muhtemelen vardır DLC olarak ya da trainer tarzı bir şeyle açılıyordur.

Valla pre order filan yazmıyordu. Trainer'lara baktım da hiçbirinde unlocker vs yok. Kapsamlı bir tanesi vardı 19 hile içerikli. En son onla biraz deniyim dedim Vergil ile oyunu yine bitirmeden duramadım. Hell and Hell seviyesinde bitirdim. Hızlı bitirmek için tek vuruşta indirme hilesini etkinleştirdim. Bitince hileler açıkken Vergil ile LDK modunda 9. göreve kadar oynayıp sıkılıp kapattım. Daha önce bu seviyede (LDK) oynamamıştım. 4 5 tane iblis gelen ortama 30 40 tane iblis yağıyor. İnsanda sağlam el, kol bırakmaz bu seviye. Sırf kostüm için dentekrar tekrar bitirmeyi anlamsız bulduğumdan sildim. Unlocker, %100 kayıt dosyası filan bulursam bi daha yüklerim oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Haziran 2015; 14:12:48 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.