Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
7.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oynu bitirdim ama vergille yinede oynayamadım vergille oynamak icin ne yapmalıyız lütfen yardım
  • siyahdus23 S kullanıcısına yanıt
    Vergille oynamak için ek bir şey yapmanıza grek yoktu. Oyun başında istediğiniz karakteri seçip oynayabilirsiniz. Bölüm seçme ekranında karakter değiştirebiliyorsunuz (bölüm seçmeden önce).
  • adilazimdegilx kullanıcısına yanıt
    saolun bilgilendirme için ama galiba benim aldığım oyun devil may cry 4 demekki dış kabıyla içi değişik bende direk nero karakteriyle başlıyor oyunu büyük ihtimalle korsandı kabını değişip Devil May Cry 4 Special Edition yedirdiler bize :) büyük ihtimalle
  • bugün torrenten çektim oyunu.Bu kadar mı optimasyon özürlü olur bi oyun.Kota yazık oldu.PC'ye çıkartıon oyunu remastered altında TUTORİAL kısmında takıldım.RB diyor orda abi RB ne demek PC'deyiz biz .Yok bu konami pcye işkence çektirmeye ant içmiş.
  • abbasbeyindonanimhaberi kullanıcısına yanıt
    PC oyuncusunun her zaman gamepadi olması lazım bu tarz oyunlar için ama. Klavye ile kendinize işkence edersiniz. Herhangi bir gamepadde sorun olmaması lazım. Ben gerçi yine de Xbox360ce kullanıyorum Logitech ile. 4 tane tuş var zaten bilinmesi gereken, çok sorun olmuyor. Daha iyi çalışıyor Xbox360ce ile. Bir kere alışacaksınız sonrası kendisi gelecek zaten. Birazcık da uğrasın ki oyun oynandığına değsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 28 Temmuz 2015; 22:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

PC oyuncusunun her zaman gamepadi olması lazım bu tarz oyunlar için ama. Klavye ile kendinize işkence edersiniz. Herhangi bir gamepadde sorun olmaması lazım. Ben gerçi yine de Xbox360ce kullanıyorum Logitech ile. 4 tane tuş var zaten bilinmesi gereken, çok sorun olmuyor. Daha iyi çalışıyor Xbox360ce ile. Bir kere alışacaksınız sonrası kendisi gelecek zaten. Birazcık da uğrasın ki oyun oynandığına değsin.

PS3 kolu var aslında,onu tanıtmak lazım PC'ye programlar varda değmez bence .Adamların işi bu ben buna kızıyorum,4 yıl önce aynı hatayı yapmışsın şimdide devam ediyorsun.Çalış adam gibi optimasyonları düzelt ben mecbur muyum klaveyeyle oynamaya.Bide Ninja Blade bak,başka oyunlara bak.

• Bunun için türkçe yama uyumlu degil..acaba nasıl uyumlu hale getirebiliriz ? veya böyle bir proje varmi ? yoksa boşuna beklemeyelim oyunu oynayalim
  • FerreT kullanıcısına yanıt
    DMC4 için olan yama uyumlu olmayacaktır. Daha önceden yama çıkartmanın zor olduğunu söylemişleri bu oyun için (yamalaması zor bir oyunmuş). Muhtemelen gelmeyecektir şayet aynı ekip tekrar uğraşmazsa. Hikaye için DMC4'ü yamalayıp da oynayabilirsiniz. Bu oyunda ek olarak verilen az bir içerik var zaten.
  • ben oyunu oynayip bitirdim zaten birde special versiyonunu türkçe oyniyayim dedim sanırım zor gözüküyor..Cevap için tşkler
  • Bu oyunu Steam'den aldım daha önce normal versiyonunu yüksek ayarda oynamıştım fakat Special Edition'ı düşük ayarda bile kasıyor ne yapmam lazım ?
    Merhaba,

Nostalji olsun diye standart versiyonu yıllar sonra tekrar yükledim lakin hikaye bağlamında Dante ile devam ettiğimiz kısmı da Nero ile bitirmek istiyorum. Gerçi
    Dante ile oynanan Episode'ların büyük bölümü, Nero'nun kaldığı mevcut noktadan, aynı yerler üzerinden geriye gitmek suretiyle devam ettiğinden
    çok da mühim değil lakin olmuşken bu paketin içerdiği diğer karakterle de farklı seviyelerde bir kez daha oynanabilir. Bu bağlamda, senaryoya bağlı kalmadan tüm bölümleri istediğimiz karakterle oynayabiliyor muyuz?

Evvela mevcut Save Game'in bu oyunda çalışıp çalışmadığı hakkında da bilginiz varsa eğer, cevaplarsanız memnun kalırım.

• ANDREI kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam Dante&Nero kısımları aynı standart versiyon ile. Aynı şey Trish ve Lady'de de var bu oyunda. Dolayısıyla o şekilde bir şey yapamıyorsunuz. Ama trainer tarzı programlar var karakter değiştirmek için bölüm sırasında. Onlarla bazı bölümleri oynayabilirisiniz istediğiniz karakter ile. Bazı bölümler diyorum çünkü sadece Nero'nun ya da sadece Dante'nin geçebileceği bölümler var bazı özelliklerinden dolayı. Oralarda yine programla oda atlamanız gerekebilir. Sadece bunun için değil aynı zamanda Bossları hızlı tekrar edebilmek için de çok kullanışlı. Bir de GodMustDie tarzı daha çok zorlayan modları da vardı. Ben de geçen seneden kullandığım bir program vardı eve geçince yazarım ismini olmadı. Daha yenileri veya iyileri de çıkmıştır belki aramadım ben de.
    Anladım, teşekkür ederim açıklamanız için.

Genelde Trainer'ler 99999 Orb, Immortality...vs gibi saçma sapan içerikler üzerine kurulu olduğu için oyunlarda Trainer kullanan biri değilim ki bakmayınca da bu tarz bir seçenek sunan Trainer olduğunu bilmiyordum. Trainer tag'i dışında aramalar yaptım lakin sonuç alamamıştım. Akşam bir bakayım madem.

Sağ olun, iyi günler;
    Dediğiniz gibi Trainerlar genelde bunlar için kullanılıyor ancak DMC'de buna ek olarak yetenekli fanlarının çok güzel eklentileri var oyuna. Benzerleri DMC4'te de vardı, orada da çok işime yaramıştı. Ben de uzun zamandır kontrol etmemiştim DMC4SE için olan trainerı, şimdi tekrar baktım benim kullandığımın üstüne bayağı güncelleme almış, çok değişik şeyler eklemiş (seversiniz sevmezsiniz o ayrı). Yapan adam çok fazla ingilizce bilmediğinden dolayı detaylı anlatımı yok ama deneye deneye de çıkartırsınız zaten. Ben sadece v0.1'i God Must Die modu ve direk bosslara gidebilme özelliği için kullandım. Sonraki versiyonlarda anladığım kadarıyla custom bosslar ve karakterler filan var. Bir ara ben de denerim bu bahaneyle. İlginç duruyor açıkcası. Ancak yorumlara da bakılırsa bazı noktalarda çalışmayabiliyor ve crashe neden oluyor. Aşırı da karıştırmamak lazım, sonuçta fan yapımı her koşulda düzgün çalışmayabiliyor.

http://s1.zetaboards.com/InfernalWorks/topic/5846467/1/

Tavsiyeniz üzere Trainer bakınırken denk geldim bugün bu siteye; içerik epey geniş, çok farklı çalışmalar var. Birkaçını indirdim lakin henüz deneme fırsatım olmadı ki verdiğiniz bu Trainer'ı indirip biraz kurcalayayım bu gece

Alakanız için teşekkür ederim,
  • Tekrar merhaba;

En sonunda bugün oyunu satın aldım; sağlıklı bir şekilde yüklendi, çalıştı, karakterlere kabaca da olsa baktım ki genel hatlarıyla hoşuma da gitti lakin maalesef oyunda ses yok.

Kimi oyunlarda da yaşanan benzer soruna çözüm olduğunu üzere sistemin ses frekans ayarlarını...vs epey kurcaladım lakin sonuç alamadım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun kalırım zira ses olmadan pek bir keyfi olmuyor.

Dipnot: Bilumum sürücüler ve DirectX güncel.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Birden fazla ses donanımı var ise ki ekran kartları, kullanılan ekran ve sistemde anakartla bütünleşik veya harici ses donanımıyla birlikte 3-4 farklı seçeneğiniz olabiliyor. Oyunun kullandığı ses aygıtı ve sistemde seçili ses aygıtı farklı olabilir. Ses yapılandırmanızı gözden geçirin.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Evvela teşekkür ederim. Bu hususta tüm varyasyonları denedim, ses aygıtlarını fiziksel olarak teke de indirdim ve ayrı ayrı hepsiyle denedim lakin maalesef sonuç alamadım. Nette ufak bir arama da yaptım fakat ele gelir bir çözüm önerisi de göremedim ki çözüm adına aklıma başka bir seçenek de gelmiyor.

DMC Ses menüsü çok yalın, biliyorsunuz. Oyunun detaylı ses ayarlarına erişebileceğim bir arayüz biliyor musunuz?
    Bazen aygıttan geri dönüş sağlamıyor donanımlar, özellikle bilgisayarı TV ile kullandığımda yaşıyorum benzer sorunu. Seste sıkıntı yok gibi görünüyor ama ses de çıkmıyor. Sistemi yeniden başlatıyorum düzeliyor. Son ihtimal de oyun steam gibi dijital platforma bağlıysa dosyaları bir kontrol ettirin.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Ses kartı driver'ını silip tekrar kurdum; kulaklık...vs ile de denedim ve son olarak HDMI ile TV'ye bağlayıp, TV üzerinden ses almaya çalıştım lakin enteresan şekilde sonuç alamadım. Söylediğiniz üzere dosya kontrolü de yaptım, şimdi ise oyunu komple silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim bakalım da pek umutlu değilim.

Çok "detay" bir ayarda iş bitiyor zannediyorum. Gelişmeleri yazarım.

Alakanız için tekrar teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.