Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
7.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neredeyse tüm gün uğraşmama rağmen problemi çözemedim, oyun "Ses Düzeyi Karıştırısında" dahi görünmüyor ki ses olmadan da oynamanın pek bir anlamı olmuyor. Codeclere varana dek her yeri kurcaladım lakin nafile. Hevesle de almıştım ama hevesim kaçtı maalesef. Hata ile karşılaşıp da çözebilen olmasını umarak beklemekten başka çare yok sanırım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ses yok ama dayanamadım, Lady/Trish ile bitirdim. Grafik iyileştirmeleri çok güzel olmuş, özellikle Trish (Gloria) ile oynamak nispeten zor lakin çok keyifli geldi.

Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]

Evvela konuda bir Gloria sohbeti de geçmiş ki Steam'de 8 TL:
    http://store.steampowered.com/app/359496/

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Boşverin bu oyunu beyler. Artık klasik DMC'nin tadı kalmadı. Geçen PS2'de normal sürüm DMC3'ü oynamıştım(geçen dediğim de bayağı oldu ) Special Edition olmayan, Special Editionla arasında bir fark yok gibiydi ve oyun hiç sarmadı artık yani bildiğin sıkıldım. Tabi oyunların artık eskisi kadar ilgimi çekmemesinin bunda çok etkisi var. Daha 4. oyunun Special Edition'ını oynamadım çünkü o atmosfere tahammül edemiyorum. O ne yıkık bir atmosferdir, DMC atmosferinden epey bir uzak.

Neyse bunu boşverin, gidin DMC HD Collection alın. Steam'da çıktı. Sonra da 5. oyun çıkacak zaten. Duyuruldu.

https://forum.donanimhaber.com/devil-may-cry-5-duyuruldu--133301668

Aslında buraya çoktan gelip, konuyu tüketmem lazımdı ama içimden gelmedi. Ne bileyim. Oyunu da bilmiyorum şimdi yeni mekanikler gelmiş, anlamayacağım falan, tadı olmazdı. Neyse post atmak bugüne nasipmiş.

• ikinci oyunu çevirmedim ama 1,3,4 ü yaptım belki seversiniz. Güzel oynadım korkmayın

•  Devil May Cry 4 Special Edition (2015) [ANA KONU]

oyunu steamdan aldım 3.7 saat oynadım bi daha girmeye çalıştığımda bu hata çıktı karşıma

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.