Şimdi Ara

Devil May Cry 5 %100 Türkçe Yama (Çıktı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
32.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• çevirmeye başlamadan söylesenize. bitirmezdik bizde
  • Oyunu 2 zorluk seviyesinde bitirdim 3ncüye nasipmiş teşekkürler . Emeğe Saygı..
  • Helal olsun. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinize sağlık teşekkürler.
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Güzel olmuş Türkçe çeviri, elinize sağlık, Türkçe oynuyorum şu anda oyunu.

Beğendiğinize sevindim çeviri normalde 1-2 hafta daha erken çıkacaktı ama birkaç kişi sağolsun yaptığı berbat çeviriler ile çevirinin süresini uzattırdı. Çeviriyi kaliteli yapmak için şarttı gecikmesi. Yorumlar için sağolun.
  • Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • bU YAMAYI YAPANIN ELİNE SAĞLIK dmC Yİ İNDİRDİM BİR BÖLÜM OYNADIM SIKILDIM ANLAMADAN OYNAMAK çok sıkıcı olduğu için günlerdir öyle duruyordu bugün türkçe yamayı kurdum 3-4 saat oynadım gözlerim yoruldu gerisi yarına artık
  • Yorumlar için teşekkürler beğendiyseniz ne mutlu bize :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 21 Şubat 2013; 19:24:08 >
  • çeviren arkadaşların eline sağlık

quote:

Orijinalden alıntı: sanalax

Gözat demeden önce oradaki yazıyı tamamen silmen gerekiyor. Büyük ihtimalle problem ondan kaynaklanıyordur :)

teşekkürler dostum menü bir türlü türkçe olmuyordu...hallettim sayende
  • Ben yükledim ancak sadece menüler türkçe oldu ne alt yazı var ne birşey. :S Ben türkçe dublaj zaten istemiyorum alt yazı olsun yeter. Ne yapabilirim.
  • Bende tr dublajlı yapamadım kurulumu dediğiniz gibi yaptım, hatta kurmadan önce içindekileri sildim sonra yamayı kurdum yine aynı oldu :S lütfen arkadaşlar
    yardım edin nasıl tr dublajlı yapabilirim bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: razgat

Bende tr dublajlı yapamadım kurulumu dediğiniz gibi yaptım, hatta kurmadan önce içindekileri sildim sonra yamayı kurdum yine aynı oldu :S lütfen arkadaşlar

Türkçe altyazı yapabilirsin. Optionsdan subtitlesi ac. Bu yama Türkçe alt yazı yamasidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raweal

quote:

Orijinalden alıntı: razgat

Bende tr dublajlı yapamadım kurulumu dediğiniz gibi yaptım, hatta kurmadan önce içindekileri sildim sonra yamayı kurdum yine aynı oldu :S lütfen arkadaşlar

Türkçe altyazı yapabilirsin. Optionsdan subtitlesi ac. Bu yama Türkçe alt yazı yamasidir.

Alıntıları Göster

Tamam o zaman dostum çok saol ;) diyaloglar falan deyince konuşmalar falan içine dahil zannettim güzel yama paylaşım için teşekkürler

• oyunu yama ile tekrar bitirdim,ne var ne yok açtım sırada vergil dlc'si var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 6 Mart 2013; 9:13:32 >
  • Elinize sağlık, mesajım bulunsun.
  • Elinize sağlık çok güzel bi çalışma olmuş
  • oyunçevirinin yamalarını beklemekteen gına geldi.

üzerinde çalıştığınız başka projeler var mı?
  • yeni logitech f310 la oynamaya başlamıştım, sürpriz in kralı oldu be elinize gözünüze sağlık dostlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.