Şimdi Ara

Devil May Cry 5 %100 Türkçe Yama (Çıktı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
32.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok güzel olmuş emeği geçenlere çok teşekkür ederim
  • Kardeş dosya silinmiş link yenilermisin
  • Bu yama 2013 çevrildiyse şimdiki DMC 5 ne oluyor Remake falan mı? Şimdiki oyuna bu yamayı yüklesek uyar mı?
  • Remake değil Reboot olarak geçiyor. Karakter isimleri aynı, tipleri farklı, senaryo bambaşka. Farklı bir yapımcı ben Devil May Cry oyunu yaparsam böyle yaparım diyip bunu yapmış. Kendince yorumlamış yani. Bir çok yerde Devil May Cry 5 olarak lanse edilse de aslında bambaşka bir oyun. Gerçek Devil May Cry 5 yeni çıktı işte :)
  • Yatmadan yazayım dmc devil may cry konudaki oyun devil may cry 5 değil. Çoğu kişi karıştırıyo.
  • Konuyu görünce bir anda oha yine birisi sürpriz mi yaptı dedim. Konu moderatörlerinde edit yetkisi varsa başlığı değiştirebilir mi. Oyunun ismi DmC Devil May Cry olarak yazıldı sürekli.
  • Konunun başlığını lütfen değiştirin! İnsanlar yeni Devil My Cry 5 oyunu sanıyorlar.
  • Yeni oyununki çıktı sandım bi an . DMC de güzeldir oynamayanlar oynayabilir. Müzik ve atmosfer uyumu kombolarla beraber oyuna çekmişti beni.
  • byflash kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu capcom ninja theory'ye yaptırıyor. Alın batı tarzı bir dmc yapın diyolar. Daha batıya uygun, batı tarzı oyunlar yapalım düşüncesi var o zamanlar capcomda. Daha çok kişiye hitap ederiz, böylece daha çok satarız düşüncesiyle yaptıkları bir şey. Baktılar ters tepiyor, satış rakamları da istedikleri gibi değil tüm büyük iplerini batıda anlaşmalı olduklarını stüdyolardan geri çekiyolar biz yapacaz diyolar. Resident evil 7 ile başlıyor süreç sonrasında *monster hunter world, re 2 remake en son da dmc 5 derken sağlam dönüyorlar. Geçen CEOları çıktı Capcom geri döndü diye açıklama yaptı.

*Monster hunterdaki sıkıntı diğer iplere göre biraz farklıydı; el konsollarına (daha doğrusu 3dsye) çıkıyordu sadece.
  • bu oyunun ismi DmC:Devil May Cry
  • O zaman konu sahibi başlığı değiştirmeli benim gibi yanılanlar olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben indiremedim. Nasıl iniyor bu mediafire sitesinden. Bir yarımcı olsanız
  • dirty_y kullanıcısına yanıt
    Konudaki link patlamış sanırım. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Link çalışıyor ama yama çalışıyor mu bilmiyorum bilginiz olsun.

Eski yamalar içinde aşağıdaki steam atölye grubuna bakabilirsiniz.

Not : Yama son çıkan DMC5 için değil, 2013 yılında çıkan DMC oyununa aittir.

drive.google.com/open?id=0B6abvwTRAuiscFNOMW1JS0JDNms
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Guide :: Türkçe Yama Deposu
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=464077817

• Yani bu yeni en son çıkan oyun değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amonephis kullanıcısına yanıt
    değil elbette. Bu dmc devil may cry bu sene çıkan ise devil may cry 5.
  • Başlığında Devil May Cry 5 yazınca nasıl bu kadar erkenden tr yama çıktı acaba diye şüphelenmedim değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amonephis kullanıcısına yanıt
    ona da yama çıktı zaten. Forumda var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.