arkadaşlar ınsaat muhendisliğini bitirdim kpss girdim ve bayındırlık bakanlıgını kazandım herkese kessınlıkle ve sıddetle tavsıye edıyorum tam yatıs yerı (: odanız var masanız bılgısayarınız ınternetınız herseyınhız var karısan eden var arkadaslar kessınlıkle calısın cok calısın ozelde surunmeyın devlete gırın
Sonra bu ülke neden ileri gidemiyor?
Şu an devlet memuru olacaksın 100.000 TL ver deseler yarın yatırırım parayı.
derdın sorunun tasan yok sıkıstıran yok demek ıstıyorum arkadasım yoksa yat asagı calısma demıyorum , elbettekı oturmuyosunuz proje gelıyor arazıye cıkıyorsunuz, ben rahatlık acısından ıyı dıyorum lafı yanlıs yerınızınden anlamayın
quote:
Orijinalden alıntı: ozalyilmaz
arkadaşlar ınsaat muhendisliğini bitirdim kpss girdim ve bayındırlık bakanlıgını kazandım herkese kessınlıkle ve sıddetle tavsıye edıyorum tam yatıs yerı (: odanız var masanız bılgısayarınız ınternetınız herseyınhız var karısan eden var arkadaslar kessınlıkle calısın cok calısın ozelde surunmeyın devlete gırın
Aynen 4 yıldır bu durumdayım kilo aldım yalnız
Puanı yüksek mi? Sayısaldan mı alıyor? 1 den mi 2 den mi? Bilgi verirmisin?
quote:
Orijinalden alıntı: ozalyilmaz
maaş ne kadar?
sayısal 1-2 yı bılmem ben kardesım , inşaat muhendisiyim kpss puanı ıle gırdım 84,2 aldım , burası ınsaat muhendısı makıne muhendısı elektrık muhendısı falan alıyor... maası 2150 , temmuzda 2300 oluyor dıger kurumlar daha ıyı ama , dsi 2200 verıyo karayolları bolge ve subelerde 2700-2800 e cıkıyor genel mudurlukler 2600 cıvarı karayolları ıcın tabı... muhendıslık dalı ıcın kopnusuyorum dıger mesleklerı bılmyıorum tabı
Mülakat falan varmı? Yoksa direk kpss puanına göre mi giriyorsun?
dırek kpss puanına gore alıyor , guzıde kurumlar mulakatla alıyor , eger mufettıslık yada uzmanlık dalında gırıyorsan mulakat var ama normal muhendıslık ıcın basvuruyorsan mulakat yok , ama bazı kurumlar devlet personal baskanlıgı turk patent enstıtusu yada bu tarz guzıde kurumlar mulakatla alıyor
darısı başımıza
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme