Şimdi Ara

Devlet hastanesi 7 ay sonraya randevu verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Plastik cerrahi bölümünden randevu aldım ve gittim. Doktor baktı ve kasım ayına randevu verdi. İki et kesecek ama 7 ay bekleyeceğim. Bu nasıl iş anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• izmir dişe gitmiştim özel bir doktora gidiyordum adam tatile gitmiş mecburiyetten gittim bu dişi çekmek lazım deyip 1 sene sonraya gün vermişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide sağlık sigortası alıyor adiler
  • Bence bunun için de devletimize şükretmeliyiz. Mesela Ugandada 2 yıl sonraya randevu veriyorlarmış.
  • Karneyle ekmek aldığın günleri ne çabuk unuttun nankör seni

• ama kılışdaröğlüü batırdı hastaneleri şimdi de paralel batırıyor

paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel

hüloğğğğğğğğğğ
  • jinekomasti ameliyatı mı
  • Ben ve parmağımda et var çok küçük 10dk sürmez alması ama 7 ay bekletiyorlar. Burun ameliyatı yapmayacak. Morfin neşter dikiş ipi olsa ben yaparım onun yapacağını.

• Ama duble yol yaptı
  • ozellere gidin. bazen ozeller devletten bile daha ucuza tedavi yapiyor. arayip sorun telefonla. insanlar adindan korktugu icin ozellere yanasmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.