Bildirim
Devlet hastanesi 7 ay sonraya randevu verdi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
izmir dişe gitmiştim özel bir doktora gidiyordum adam tatile gitmiş mecburiyetten gittim bu dişi çekmek lazım deyip 1 sene sonraya gün vermişti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bide sağlık sigortası alıyor adiler -
Bence bunun için de devletimize şükretmeliyiz. Mesela Ugandada 2 yıl sonraya randevu veriyorlarmış. -
Karneyle ekmek aldığın günleri ne çabuk unuttun nankör seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ama kılışdaröğlüü batırdı hastaneleri şimdi de paralel batırıyor
paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel paralel
hüloğğğğğğğğğğ -
jinekomasti ameliyatı mı -
Ben ve parmağımda et var çok küçük 10dk sürmez alması ama 7 ay bekletiyorlar. Burun ameliyatı yapmayacak. Morfin neşter dikiş ipi olsa ben yaparım onun yapacağını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama duble yol yaptı -
ozellere gidin. bazen ozeller devletten bile daha ucuza tedavi yapiyor. arayip sorun telefonla. insanlar adindan korktugu icin ozellere yanasmiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X