Şimdi Ara

Devlet Hastanesi Rezilliği ! Okuyun Sağlık Sistemi Yerlerde ! (kardeş içerir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle yazım hataları için kusura bakmayın sinirli ve hışımla yazıyorum ,
    sonuna kadar okumanızı rica edeceğim ki başınıza bu tarz bir şey gelirse önleminizi ona göre alın.

Kardeşim aşçı olarak çalışıyor rahatsızlanmış 17:00 gibi Antalya eğitim araştırma hastanesine acilden giriş yapmış.
    Ben eve 22:00 gibi geldim duyar duymaz hastaneye koştum gittiğimde kardeşim sandalyede oturur vaziyette beti benzi atmış yarı baygın acılı şekilde oturmak da idi , direk doktor ile görüştüğümde bana lakayit bir tavırla beklememiz gerekiğini sordu ben neden bekliyoruz dediğimde Aydın bey servisden inip kontrol edicek dedi , 1 saat daha geçti gelen giden olmadı , akabinde bende öteki binaya gidip Aydın beyi aramaya başladım (Aydın bey uzman doktor) kendisini bulduk rica minnet acile teşrif etti beyfendi servisde öteki hastalar ile ilgileniyordum dedi (günahı boynuna) neyse tomogrofiye yolladı bizi bende kardeşimi tekerlik sandalye yardımı ile tomogrofi çekimine aldık bu işlem saat 22:30 gibi oldu , kardeşim acile başvuru saat 17:00 idi bu sırada yanımda babannemde vardı 70 yaşında kendisi ve 30 sene hemşire olarak görev yaptı , bu işlemlerden sonra tekrar beklemeye başladık saat 24:00 oldu sonuç halen alınamadı ben ve babannem apandist patlamasından şüpheleniyorduk neyse ben tekrar doktorun yanına gittim çekilen filmin ankaraya gittiğini ankaradaki radyoloji uzmanı inceledikden sonra burdaki doktora bilgi verdiğini ve akabinde doktor da ona göre tedavi uyguluycagını söyledi , bu arada hastane acilinde geçirdğimiz vakit nerede ise 7 saate ulaştı ve kardeşim icin halen 1 işlem yapılmadı ve bu sırada yatakda bile değildik halen sandalyede oturuyorduk cünkü cok kalabalıktı.

aradan bir saat daha geçti ben tekrar sorduğumda beklememiz gerektiği söylendi bende bunun üzerine sinirlenip bağırmaya başladı burası acil servis 7 saat oldu cocuk apendisti patladımı patladı mı bilemiyorsunuz bunun sorumlusu kim olacak dedim , ardından sakallı bir doktor güvenlik çağırın dedi bizi tahliye ettiler kardeşimde dahil buna sancılı bir şekilde kıvranarak.

direk özel hastaneye geçtik acilden giriş yaptık muayne ücreti ve tomogrofi ücretini ödeyip sonucu bekledik 10 dk sonra sonuç verildi , acil ameliyat dendi , apandist patlamak üzere.
    kardeşim şu an evde yatıyor ameliyat başarılı geçti ücret olarakda 1750 tl tahsis etti hastane helali hoş olsun.

konuyu sağlık bakanlığına şikayet ettim (devlet hastanesini) bugün beni aradılar hastane ile görüşüldü sonucunuz çıktı diyerek (1 gün sonra ) ameliyat olabilirsiniz dendi ,

olaydan tam olarak 28 saat sonra oldu bu olay diyeceğim ve özetleyeceğim şu ki '' PARANIZ YOKSA DEVLET SİZE ÖLÜN !! diyor , paramız olmasaydı bu acil apandist ameliyatını nasıl yapacaktık bilmiyorum Allah yüzümüze baktı gene.

bu tarz acil durumlarda tıp fakültesine gitmenizi tavsiye ediyorum yada özele .

özel hastanede 1500 tl ameliyat ücreti anlaşmıştık taburcu olurken 700 tl daha extra malzeme parası istediler buda ek bilgi olsun 250 tl ödeyip kurtulduk rica minnet.

sağlığınıza dikkat edin.

sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçan Aşık -- 3 Şubat 2018; 16:58:29 >

• Güvenlik görevlisinin hasta birini dışarıya çıkarması ve dolayısıyla kardeşinizin tedavisinin yapılmaması suçtur. Doktor da aynı derecede suçludur. Tarih, saat, çalışan doktorları not ediniz. Güvenlik kamerası görüntüleri için lazım olacaktır. Hastaneye şikayetiniz havada kalacaktır. Avukat ile görüşüp dava açmanızı tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 3 Şubat 2018; 19:57:47 >
  • Allah insanları hastaneye düşürmesin, hele ki devlet hastanesine.. Eğer Ankara’da ya da ilinizde bir telefonla iş bitiren dayınız yoksa vay halinize. Geçmiş olsun dileklerimle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifa versin, Rabbim bir daha o sözde hastanelere düşürmesin. Benim dedemde benzer bir durum yaşadı, prostat ameliyatı olması gerekiyordu 4 gun bekletip bir ay sonraya sira verdiler, dedem bunu duyar duymaz özele giris yaptı, akşama ameliyata girdi, 80 yaşındaki adama ne acilar cektirdiler 4 gun boyunca...

• benzer durumları ben çok yaşıyorum. Hatta hastane ismi veriyorum: Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Nöroloji Birimi. Annemin tekrar eden bir hastalığı var, bir süre sonra tamamen elden ayaktan düşüyor ve acile kaldırmak zorunda kalıyoruz. Her acile gittiğimizde aynı durum oluyor. 24 saat boyunca acilde sedyede yatırıyorlar, yemek su hiçbir şey yok. neden? çünkü kaydını alan kimse yok. Emar sırası bekliyormuşuz, bizi beklettikleri ilaçlı mr makinası arızalıymış ve bir tane varmış. 24 saattir kimse bunu söylemiyor. Ben bağırmaya başlayınca güvenlik "abi sen dışarı gel istersen" diye kibar dille beni dışarı alıyor. Ona da birşey diyemiyorum, ne diyeyim. Ölün abi, bu ülke için gidip it gibi kıyıda köşede ölün. Mümkünse ömrünüz boyunca it gibi çalışıp ölün ama, siz çalışmazsanız biz çalışmazsak onlar zengin olamaz. allah belasını versin demiyorum, allahın belası var mı yok mu ölünce görürüz. ben kendim intikam almak istiyorum ama mükemmel hukuk ve demokratik devletimiz izin vermiyor.

sırf bunlar yüzünden özel sigortalı olan iş arıyorum, maaşına bakmadan.

• Ben sistemin yanında asıl sorunun sağlık çalışanları olduğunu düşünüyorum. Büyük çoğunluğunun insana verdiği değer çobanın hayvanlarına verdiği değerden daha az. Malesef kendilerini toparlamadıkça sağlık çalışanlarına şiddet hiç azalmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun allah Türkiye’de insanı hastaneye düşürmesin sağlık sistemi süper o bu diyenler bir gün hastaneye gitmemiş insanlar olurda yolları düşerse anlarlar. Herkeste bir gevşek tavırlar gişecisinden tutun doktorunu kadar bir bilgi almak istiyorsun muhattap bulunmuyor bana göre sağlıkta tamamen yeni uygulamalara gidilmeli bunların başındada denetim sistemi olmalı her hastanede işini liyakat ile yapacak sağlık bakanlığı görevlisi bir doktor olmalı yapılan eksik yanlışlıklara müdahale etmeli ve hastaneleri tekeline alıp buranın kralı benim diyen doktorlardan temizlemeli. İşini insanlıkla yapanlara sözüm yok sağolsun var olsunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yıllar önce berbat bir durum yaşamıştım. babamı beyin kanaması şüphesiyle acile yatırdık. bir hemşire kız geldi ateşi ölçülecek ama ben yapamam diyip dereceyi bana verdi tarif etti fln bende koltuk altına yerleştirdim sonra gitti kız. belki bir yarım saat sonra bi doktor kadın geldi başladı bana fırça çekmeye sen nasıl iş yaptın falan diye(derece koltuk altından çıkmış) ulan ben senin çalışanınmıyım bana fırça çekiyosun kevaşe, sanki orada hasta bakıcıyımda işimi yapmıyorum aq. sonra kadına ilk ters cümlemde güvenliği çağırıcam fln demeye başladı, valla annem araya girmese güvenlik gelmeden pert ederdim onları orada. sonrasında babam felç geçirip yatalak oldu ve iki yıl sonrada vefat etti. işte sağlık sistemimiz budur, kendim devlet hastanesine 10 yıldır uğramıyorum inş uğramak zorunda kalmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 4 Şubat 2018; 18:56:53 >
  • guncelleme ,

ozel hastane ameliyat sonrasi para istedi demistim ,

250 tl odeyip kurtulmustuk extradan ,

bugun kardesim o hastaneye acilden giris yapti ,

kara listeye almislar sebeb olarak ameliyat sonrasi istenen parayi tam odemememiz gosteriliyor .

2019 de gelinen son nokta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freakk

bende yıllar önce berbat bir durum yaşamıştım. babamı beyin kanaması şüphesiyle acile yatırdık. bir hemşire kız geldi ateşi ölçülecek ama ben yapamam diyip dereceyi bana verdi tarif etti fln bende koltuk altına yerleştirdim sonra gitti kız. belki bir yarım saat sonra bi doktor kadın geldi başladı bana fırça çekmeye sen nasıl iş yaptın falan diye(derece koltuk altından çıkmış) ulan ben senin çalışanınmıyım bana fırça çekiyosun kevaşe, sanki orada hasta bakıcıyımda işimi yapmıyorum aq. sonra kadına ilk ters cümlemde güvenliği çağırıcam fln demeye başladı, valla annem araya girmese güvenlik gelmeden pert ederdim onları orada. sonrasında babam felç geçirip yatalak oldu ve iki yıl sonrada vefat etti. işte sağlık sistemimiz budur, kendim devlet hastanesine 10 yıldır uğramıyorum inş uğramak zorunda kalmam.
    Hizmet almadığımız sgk ya birde prim ödüyoruz.nerden tutsak elde kalır.

• Türkiyede insanın yeteneğine göre değilde sınavda aldığı puana göre yerleştirdikleri için böyle işbilmez isteksiz doktorlar çıkıyor karşımıza ölümlerin çoğu doktor hatasından.Sorsan günde 200 kişiye bakıyorum der, sanarsın zorla yaptırıyorlar ona o işi kendi seçerek yapmıyormu bu mesleği?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.