Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Devlet hastanesinde HIV testi yaptırmak istiyorum kaçıncı gün gitmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Korunmasız riskli bir ilişkim oldu ve üzerinden 22 gün geçti. İnternette kaç gün sonra testin yapılması gerektiği ve diğer detaylar karmaşık anlatılmış. Devlet hastanesine gidip test vermek istiyorum ama kaçıncı gün gitmeliyim bilmiyorum. Doktor çok erken geldin falan der mi yoksa yardımcı olup yol gösterirler mi bir de hassas bir konu çekiniyorum doktordan ama kafamı sürekli kurcalıyor pozitif olma ihtimalim benzer durum yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gay ilişki veya sokak kadını ilişkisi olmadıysa kafana takma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktordan çekinilmez, yüksek ihtimal o da önemsemez, senin gibi yılda yüzlerce hasta görüyorlar. Yani senin için gay ilişkim oldu çok utanılacak durumdayım doktor art niyetli düşünür mü diye düşündüğün konu doktor için gayet sıradan ve gündelik.

• Eşcinsel değilim heteroseksüel ilişki idi ama yine de çekiniyorum. Mesaj için teşekkürler bir randevu alıp gideyim sanırım en iyi doktor bilir.

• 1 ay sonunda yaptır. Negatif çıkarsa emin olmak istersen 3. ayda da yaptırırsın bir daha. Anonim yapan yerler de var belediyelerin.

• Afedersin herhalde bir penis başında acıma yanma akıntı yoksa bir şey olmaz ben de daha önce de ordan biliyorum korunmasız asla yapma sana tavsiyem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.