Şimdi Ara

Devlet memurluğunda ne kadar saç uzatılabiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceden bunla alakalı konu açmıştım ama tam net bilgi alamadım. Benim önümüzdeki sene memur olma ihtimalim varda merak ettim şu saç meselesini yönetmeliği (Saçları, kulaklarını kapatmayacak biçimde ve normal duruşta enseden gömlek yakasını aşmayacak şekilde uzatılmalı ve temiz, bakımlı, taranmış olmalı,favoriler kulakların ortasını geçmemeli) okudum ama bana şu fotodaki gibi saçı izin vereceklerini sanmıyorum bilen birileri varsa açıklık getirebilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• foto tam net çıkmamış

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    eyvallah reis mülakat değilde işe girdikten sonrası önemli benim için mülakata 3 numarada giderim sorun yok işe başlayınca bu saçla işe gitsem sorun çıkar mı acaba?

• Attığın tanımı aşıyor bu saç ama pratikte farklı mıdır nasıl işliyordur bilmiyorum

. Kamu kurumunda staj yaptim hic böyle uzun sacli birine denk gelmedim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak bir soru daha sorayım. Saç boyamak yasak mıdır değişik renkler yapılsa sıkıntı oluyor mu?

• ayda 5-6 bin kazanıyorsun ama özgür değilsin :D

• Uzun saçlı doktor polis gördüm onlarda memur statüsünde sana da serbest olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yönetmelikte yazana göre fauller tamam,kulaklarda saçı arkaya atarsak kapanmıo,ensede yakaların 1-2 parmak üstünde olursa sıkıntı olmuo bu arada bende geçen sene staj yaptım hiç böyle saçlı birine denk gelmedim çünkü kafalar ayna gibiydi

• Babam öğretmen at kuyruğu yapıyor. Diğerlerinde durum ne bilmem ama öğretmenlikte serbest

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest8080

yönetmelikte yazana göre fauller tamam,kulaklarda saçı arkaya atarsak kapanmıo,ensede yakaların 1-2 parmak üstünde olursa sıkıntı olmuo bu arada bende geçen sene staj yaptım hiç böyle saçlı birine denk gelmedim çünkü kafalar ayna gibiydi
    İyi de bu ense 2 parmak değil baya üstünde? Öyle değil mi

• evet ense bi tık uzun o kadar uzatmam zaten enseyi yakaların hemen üstünde bıraksam sorun olmaz herhalde

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    at kuyruğu nasıl yapıyo reis memurlukta saçı serbest bırakın die kural koymuşlar yönetmeliğe

• Guest8080 kullanıcısına yanıt
    Valla bilmem, babam dışında saçı uzun öğretmenlerim de oldu gördüklerim de oldu, hepsi toplu geziyordu

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    öğretmenlikte farklı işlio olabilir bilmiyorum ama yönetmeliğe göre attığım fotodaki saç bile olmuo enselerin gömleğin yakalarını aşmaması lazımmış

• Bu ne ki, küpe bile takabilirsiniz. Sıkıntı yok. Kılık kıyafet yönetmeliğine karşı sivil itaatsizlik diye bir kavram geliştirdi sendika. Şimdi kim memur kim vatandaş ayırt edemezsin bir çok kurumda.

• Saç ve sakala karışmıyorlar bizde, bu saç tipinde de arkadaşım çalışıyor. Ama bazı yerlerde sakala karışıyorlar.

• spiderman07 S kullanıcısına yanıt
    iyi bari rahatladım sakala izin yok bari saç uzatalım

• Sakala izin nasıl olmaz. Kurumların üst düzey yöneticileri nin profillerine bakın intertte çoğu sakallı.

• spiderman07 S kullanıcısına yanıt
    ne biliyim ben daha yeni mezunum tecrübesizim yönetmeliğe göre söyledim ben onu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.