Şimdi Ara

devlet meselesi oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ee anlatın bakayım nasıl sizi tanımayan birine cıkma teklif edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJAsiKraL -- 28 Ekim 2005, 16:05:45 >

• çıkabilirmiyim dersin.. yok derse inebilirmiyim o zaman dersin. en iyisi bu, daha iyisi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

çıkabilirmiyim dersin.. yok derse inebilirmiyim o zaman dersin. en iyisi bu, daha iyisi yok.

arkadaş izah etmiş bize laf bırakmamış
  • BANA SANS DİLEYİN GİDİYORUM KIZA TEKLİF ETMEYE SİMDİ SİZE SONUCU BİLDİRİRİM YARIN FİLAN AMA KABUL ETMEZSE BİLİNKİ KENDİMİ ZOR TOPARLARIM 1 AY BOYUNCA
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJAsiKraL

BANA SANS DİLEYİN GİDİYORUM KIZA TEKLİF ETMEYE SİMDİ SİZE SONUCU BİLDİRİRİM YARIN FİLAN AMA KABUL ETMEZSE BİLİNKİ KENDİMİ ZOR TOPARLARIM 1 AY BOYUNCA

Eee altın bende tüyonun hasını durmazsın tabi..hadi kolay gelsin.
  • valla kardeşim bunun kısa yolu var
    önce yanına sokulursun seni yiy tanımasını sağlarsın aranızın çok iyi olması lazım.Hep en iyi arkadaş olursun.Sana çok güvendiği bir anda seni seviyorum dersin ve çıkma teklifi etmiş olursun.Daha sonrada cevabı beklersin...

Bi dene ben denedim sonuç olumlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: uralbystreet

valla kardeşim bunun kısa yolu var
    önce yanına sokulursun seni yiy tanımasını sağlarsın aranızın çok iyi olması lazım.Hep en iyi arkadaş olursun.Sana çok güvendiği bir anda seni seviyorum dersin ve çıkma teklifi etmiş olursun.Daha sonrada cevabı beklersin...

Bi dene ben denedim sonuç olumlu

tanışması mesele işte tanışma fırsatı yaratmak önemli olan
  • Bilinen ortak bir yöntem henüz bulunamadı. Kızları anlamak güç.
  • bende bi arkadastan "kızlarla nasıl tanısılır?" dersleri alıyorum bakalım ne olacak.acayip gaza geldim...
  • sor "benimle çıkarmısın " diye
    o eğer "hayır " derse sende "bana kızmı yok ya kendini nimettenmi sanıyorsun" de çık git karizmanı yeme
    "evet" derse "delikanlının hasından anlıyorsun " de onu hep mutlu et
    çiçek al hediye al kokteyllere gidin kızın görmek istediği yerleri göster o da seni mutlu etsin ve sonsuza kadar mutlu yaşayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJAsiKraL

BANA SANS DİLEYİN GİDİYORUM KIZA TEKLİF ETMEYE SİMDİ SİZE SONUCU BİLDİRİRİM YARIN FİLAN AMA KABUL ETMEZSE BİLİNKİ KENDİMİ ZOR TOPARLARIM 1 AY BOYUNCA

ah yapma kardes HAYAT KISA DEGMEZ BIR KIZA
  • bildiğim çok geçerli bir yöntem var ama malum biz erkek milleti. şimdi bu formülün kötü emellere alet edilebileceğinide düşünmek lazım.. değil mi yani.. onun için anlatmaktan vaz geçiyorum..
  • eğer izmirdeysen " deprem olabilir hadi dışarı çıkalım de"
  • yaa millet bunun tartışacak ne tarafı var bilmiyorum işte size yılın çıkma teklsifi amannn iii okyuun haa

mrb yawrrummm uzaktan iri........... görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı ve kendi kendime şunu dedim

BU KARIYI KAPATMALI YAWWWW

anlayan anladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İGENÇ -- 22 Ekim 2005, 19:55:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

çıkabilirmiyim dersin.. yok derse inebilirmiyim o zaman dersin. en iyisi bu, daha iyisi yok.

• Siz Oğuz Kağan destanını okumadınız mı en iyisini o yapıyo : Oğuz bi kız gördü.Sevdi.Aldı.

Var mı ötesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rohirrim

Siz Oğuz Kağan destanını okumadınız mı en iyisini o yapıyo : Oğuz bi kız gördü.Sevdi.Aldı.

Var mı ötesi

yatırdı dere kenarındaki çınarın dibineeee diye uzaaaar gider
  • quote:

Siz Oğuz Kağan destanını okumadınız mı en iyisini o yapıyo : Oğuz bi kız gördü.Sevdi.Aldı.

Var mı ötesi

ondan sonrada bir tane daha goruyor ama :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

quote:

Var mı ötesi

yatırdı dere kenarındaki çınarın dibineeee diye uzaaaar gider

YARILDIM ABİ YAA

• valla bu konuda benim bi yontemim var ama bulana kadar cok dusundum . eger ona harcadıgım zamanı oss ye hazırlanarak gecirseydim kesin tıp okurdum yalnız saka bi yana cidden buyuk bi basarı ortalaması tutturdum. mesela 20 kıza denediysem bunu 17-18 basarılı sonuc almısımdır .

bu konuda ilk olarak kesinlikle hayır cevabını alacagınızı unutmayın peki amac ne ? amac hayır ı evet yapana kadar ugrasmak ,kısaca bu .. hala kızla konusmadıysan uzuuun uzuun anlatıyım

hadi basarılar ..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.