Şimdi Ara

devlet meselesi oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orjinalden alıntı: DJAsiKraL

ARKADASLAR SONUCU ACIKLIYORUM

KIZA GİDİP SENİ SEVİYORUM DEMEDİM AMA ARKADASLARINDAN TELEFON NUMARASINI ALDIRTITRDIM VRE MESAJU YAZDIM YAZDIGIM MESAJ SUYDU KAYBOLAN UMİTLERE BAGLANMAMALISINDOGAZAK UMITLERI DAHA KAYBETMEDİK Kİ...! BU SOZ ONUN İÇİN DERİN ANLAMLAR İFADE ETMEKTEDİR. ONU UZERİNE KIZ BENİ TANIMIYOR YA OGRENMİS BENİM OLDUGUMU GİTMİS SEVGİLİSİNE SOYLEMİS( BEN SEVGİLİSİ OLDUGUNU BİLE BİLMİYORDUM) KIZIN SEVGİLİSİ TA SIRNAKTAYMIS BEN KONYADAYIM YOLA CIKMIS GELİYORMUS BENİ NE YAPACAGINI BİLMİYORUM ARTIK AMA BEN YANLIS YAPMADIM Kİ ONA AMA BU İSTE BURADA BİTMEZ....

Yuh o kadar anlatmişsiniz ama şunu söylemeyi unutmuşşsunuz . Telefondan sonra ilk işin sevgilisi olup olmadiğini öğrenmek. Kücücük bir umutta olsa onunla uğraşmaman için böyle bişey uydurmuş olabilir ama adam telefon dahi etmese bile böyle kücük ümitlere kapilma. Tek açik kapin bu minik ümitler olursa sadece senin gözünde git gide büyürler başkada bişey olmaz.

way be kardes is isten gestikten sonra da olsa sagol

• baslıkla alakasız
  • quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

quote:

KIZA GİDİP SENİ SEVİYORUM DEMEDİM AMA ARKADASLARINDAN TELEFON NUMARASINI ALDIRTITRDIM VRE MESAJU YAZDIM YAZDIGIM MESAJ SUYDU KAYBOLAN UMİTLERE BAGLANMAMALISINDOGAZAK UMITLERI DAHA KAYBETMEDİK Kİ...! BU SOZ ONUN İÇİN DERİN ANLAMLAR İFADE ETMEKTEDİR. ONU UZERİNE KIZ BENİ TANIMIYOR YA OGRENMİS BENİM OLDUGUMU GİTMİS SEVGİLİSİNE SOYLEMİS( BEN SEVGİLİSİ OLDUGUNU BİLE BİLMİYORDUM) KIZIN SEVGİLİSİ TA SIRNAKTAYMIS BEN KONYADAYIM YOLA CIKMIS GELİYORMUS BENİ NE YAPACAGINI BİLMİYORUM ARTIK AMA BEN YANLIS YAPMADIM Kİ ONA AMA BU İSTE BURADA BİTMEZ....

Böyle fosil kızlar hala var mı ortalıkta? Bunların en sonuncularının 90'ların başında yokolduğunu sanırdım Bir SMS üzerine küçük çocuk gibi, yok sevgilisine söylemiş, yok bilmem ne. Sanki ne yaptıysan??? Bence bu tarz bir kızla hiç tanışmamış olmak daha hayırlıdır, salla gitsin...

Ayrıca ilerisi için tavsiye, kızlara olduğundan daha farklı göster kendini en başta. Daha fazla paran olduğunu, daha iyi bir işin olduğunu, olduğundan daha akıllı olduğunu vs. gibi şekilde göster kendini. Tabi çok abartmadan. Başta yanlış gibi görünebilir ama maalesef işin gerçeği bu. Tecrübelerim sonucu bunun böyle olması gerektiğini öğrendim. Bu devirde kız milleti şekile bakıyor, lafa mafa, başka birşeye değil. Ben otomobil ile caddelerde gezerken kızlar arabanın içine düşecekmiş gibi bakıyor. Yanında erkek olan kızlar bile yan gözle bakıyor bazen. Ama arabayı parkedip piyasaya yaya olarak katılınca, bir-iki tane zor buluyorsun sana imalı bir şekilde bakan...

HAKLISIN

• quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

quote:

Böyle fosil kızlar hala var mı ortalıkta? Bunların en sonuncularının 90'ların başında yokolduğunu sanırdım Bir SMS üzerine küçük çocuk gibi, yok sevgilisine söylemiş, yok bilmem ne. Sanki ne yaptıysan??? Bence bu tarz bir kızla hiç tanışmamış olmak daha hayırlıdır, salla gitsin...

Bu devirde kız milleti şekile bakıyor, lafa mafa, başka birşeye değil. Ben otomobil ile caddelerde gezerken kızlar arabanın içine düşecekmiş gibi bakıyor. Yanında erkek olan kızlar bile yan gözle bakıyor bazen. Ama arabayı parkedip piyasaya yaya olarak katılınca, bir-iki tane zor buluyorsun sana imalı bir şekilde bakan...

+1

bide bunu kabul etmemeleri yok mu adamı oldurur :) dedigin gibi nedense kızlar abarayla gezerken yakısıklı oldugumu farkediyolar :) ( diger turlude farkediyolar ama arabayla daha cok )

• Kızın masasına oturun ona kibarca "tanışabilirmiyiz" ve türevi şeyler söyleyin..

Olumlu olursa oh na ala, olumsuz olursa..

Hiddetle ayağa kalkın, çevredeki herkesin duyacağı şekilde;

"-Yeter artık kızım, bu ilişki bitti, bırak peşimi, çağırma artık bidaha beni!!.." diye bağırın ve çekip gidin..
  • 'take_me_as_I_am ' arkadaşım bu dediğin biraz dışa yönelik yani telefonunu kendisini herşeyini bildiğimiz hatta bazı ödevleri beraber yaptığımız birisine nası sölicez bazıları gerçekten tutuyo o yazdığın yazıdan ama bana yazarsan sevinirim!!!( e-mail:turgutbrn@gmail.com) ... Ve yazın gerçekten çok etkiliydi söylemeden geçemeyeceğimmmm!!! Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narakanda -- 10 Kasım 2005, 18:02:34 >
  • hortum geldi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

hortum geldi!

geleceğini görüyorum genç geleceğin parlak ve çiziklerle dolu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.