Şimdi Ara

devlet meselesi oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam

sor "benimle çıkarmısın " diye
    o eğer "hayır " derse sende "bana kızmı yok ya kendini nimettenmi sanıyorsun" de çık git karizmanı yeme
    "evet" derse "delikanlının hasından anlıyorsun " de onu hep mutlu et
    çiçek al hediye al kokteyllere gidin kızın görmek istediği yerleri göster o da seni mutlu etsin ve sonsuza kadar mutlu yaşayın

iyi taktiğe benziyor
  • Bende 2 haftadır bi kızla takılıyorm kız hoş güzelde çıkma teklifi etmedim henüz her buluşmanın sonunda ayrılırken surat asıyo biraz teklif etmediğimden olsa gerek.Bakalım ne yapacağımı bilmiorm.
  • bence sor çıkalımmı de zarf atıyosa sana zaten kabul eder ama çok utanıyosan onun etmesini bekle
  • Ya ben teklif edemediğim için değil istesem ederim.Gerçi birazda teklifi onun etmesini istediğimden etmiyorum.
  • KIZ DEDIGIN ISTANBUL GIBI OLMALI
    FETIHI ZOR, FATIHI TEK!!!
  • abi bizim turk kızları istanbul degil corum gibi (corumlular alınmasın espri yapıyorum sadece)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tarantula84

KIZ DEDIGIN ISTANBUL GIBI OLMALI
    FETIHI ZOR, FATIHI TEK!!!

• ARKADASLAR SONUCU ACIKLIYORUM

KIZA GİDİP SENİ SEVİYORUM DEMEDİM AMA ARKADASLARINDAN TELEFON NUMARASINI ALDIRTITRDIM VRE MESAJU YAZDIM YAZDIGIM MESAJ SUYDU KAYBOLAN UMİTLERE BAGLANMAMALISINDOGAZAK UMITLERI DAHA KAYBETMEDİK Kİ...! BU SOZ ONUN İÇİN DERİN ANLAMLAR İFADE ETMEKTEDİR. ONU UZERİNE KIZ BENİ TANIMIYOR YA OGRENMİS BENİM OLDUGUMU GİTMİS SEVGİLİSİNE SOYLEMİS( BEN SEVGİLİSİ OLDUGUNU BİLE BİLMİYORDUM) KIZIN SEVGİLİSİ TA SIRNAKTAYMIS BEN KONYADAYIM YOLA CIKMIS GELİYORMUS BENİ NE YAPACAGINI BİLMİYORUM ARTIK AMA BEN YANLIS YAPMADIM Kİ ONA AMA BU İSTE BURADA BİTMEZ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJAsiKraL

ARKADASLAR SONUCU ACIKLIYORUM

KIZA GİDİP SENİ SEVİYORUM DEMEDİM AMA ARKADASLARINDAN TELEFON NUMARASINI ALDIRTITRDIM VRE MESAJU YAZDIM YAZDIGIM MESAJ SUYDU KAYBOLAN UMİTLERE BAGLANMAMALISINDOGAZAK UMITLERI DAHA KAYBETMEDİK Kİ...! BU SOZ ONUN İÇİN DERİN ANLAMLAR İFADE ETMEKTEDİR. ONU UZERİNE KIZ BENİ TANIMIYOR YA OGRENMİS BENİM OLDUGUMU GİTMİS SEVGİLİSİNE SOYLEMİS( BEN SEVGİLİSİ OLDUGUNU BİLE BİLMİYORDUM) KIZIN SEVGİLİSİ TA SIRNAKTAYMIS BEN KONYADAYIM YOLA CIKMIS GELİYORMUS BENİ NE YAPACAGINI BİLMİYORUM ARTIK AMA BEN YANLIS YAPMADIM Kİ ONA AMA BU İSTE BURADA BİTMEZ....

BIRAK BİTSİN BASINA İS ALMA
  • yav kız kazanmı sınavı yokmu kardeşim.
    be ugraşaman öyle konuşmakla afraya afrayla

hazırlasınlar bi sınav kks gibi 3 saat sınava girelim puana göne kız wersinler bize.
  • daha n
    quote:

yapcan bende olsam gelirdim şırnaktan.Hem mesaj çekiyon kıza sonra ne yaptım ki..

• quote:

Orjinalden alıntı: zargana

yav kız kazanmı sınavı yokmu kardeşim.
    be ugraşaman öyle konuşmakla afraya afrayla

hazırlasınlar bi sınav kks gibi 3 saat sınava girelim puana göne kız wersinler bize.

haklısın kardes
  • haydaaaa o nasıl is ya ? bi mesaj yuzunden sırnaktan konyaya mı gelinirmis ... kardes aman diyim fazla ugrasma... bilmiyodum de kapat gitsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_I_am

haydaaaa o nasıl is ya ? bi mesaj yuzunden sırnaktan konyaya mı gelinirmis ... kardes aman diyim fazla ugrasma... bilmiyodum de kapat gitsin.

baska carem yok birseyler uyduracagız artık
  • çoğu kız çok yakışıklı erkek dahi olsan konuşmayı kabul etmez.gittiği mekanları bulacaksın takılacaksın göz göze gelmeye çalışacaksın bakışacaksın.eğer kesiyor ise seni belli bi zaman sonra bardan cafeden neyse çıkarken kapıda görüşeceksin.Eğer kesişmeden dener isen olumlu cevap alman zor.
  • Topicin sonunu merakla bekliyozz ...

(bakalım sırnaktan nelere gelecek :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_I_am

simdi arkadaslar aslında burda anlatırken basit ve komik gelecek... neyse isin ozune donelim.
    oncelikle kızın sizin varlıgınızdan haberdar olması lazım. yani diyelim ki alısveristesiniz yada cafede (daha once yasadım bu ornegi ondan veriyorum :) ) ve onu ilk defa gordunuz. simdi kız bizi farketmeden pat diye gidersek havamızı alırız once ilk is sizin kıza olan ilginizi ona belli etmek (halk dilinde biz buna kesme diyoruz ) sonra ilk konusmayı yapmaya geldi sıra.bi kere ses tonumuz kendimizden emin bi sekilde cıkmalı. "mrb, biraz konusabilir miyiz " fasıllarını gectikten sonra sıra geldi acılmaya. "senden cok hoslandım ve tanısmak istiyorum" gibi damdan duser gibi bi baslangıc olabilir ( ilk giris zaten amacı belli etmek) . hatta bazıları "ohaa ya oyle damdan duser gibi giris olmaz " diyebilir ama cogu zaman hosuna bile gidiyo kız milletinin (ama kesinlikle kız sizin varlıgınızdan haberdar olmalı yoksa şapa oturma ihtimali buyuk)
    siz bunu dediginiz de kızın ilk tepkisi sasırmıs imajı verebilir size ama kanmayın cunku kız zaten basından beri biliyodu ( memleket meselesi konusmaya gitmedik ya ) . sonra kızdan ya olumsuz bi tepki gelir yada ses cıkarmaz. evet ustalık kızmı burda boy gosterecek ...olumsuz tepki gelsin veya hic tepki gelmesin farketmez .. yapacagımız is seri bi sekilde cumle kurmak . mesela ; " ya bak sende haklısın ... yani biri bana gelip pat diye senden hoslanıyorum dese bende sasırırdım veya olumsuz cevap verirdim ama bide benim acımdan dusun , empati yap... senle ortak bi cevremiz olmadıgına gore baska ne yapabilirdim ? ayrıca seni tekrar gorememe ihtimalim cok yuksek :( bu fırsatı kacırmamalıydım. ayrıca sana "cıkalım mı" gibi sacma bi teklifte bulunmadım bak farkındaysan...sadece tanısmak istedim ... yoksa bende karsıyım boyle seylere. senden birbirimizi tanımak adına biraz zaman istiyorum sadece. bakarsın cok iyi bi iliskimiz olur bakarsın hic olmaz ... olursa ne ala ... olmazsa da sorun degil sonucta bi sosyal arkadas kazanmıs oluruz....olgun insanlar oldugumuzu dusunuyorum..." simdi bunları tabi kagıttan okur gibi sıralı vaziyette soylemiyoruz. mesela ilk cumleyi kurduk ama kız nuh dedi peygamber demedi... o zaman yukarıda ki gibi soylemlerimize devam ediyoruz :) uzun bi sure olumsuz cevap alma ihtimali yuksek ama yılmak yok.. kuracak cumle bulamazsak eskilere devam :) sonra kız biraz yumusadıgında lafı degistirip "buralarda mı oturuyosun?" yada "ya sanki millet bana bakıyomus gibi geliyo , acayip kasıldım" gibi mahcubiyetinizi belirten bi cumle kurabilirsiniz. ve sempati kazanırsınız bu cumleyle :) yani acıkcası bu isin pustu oldugunuzu belli etmezsiniz veya "ben ismail hakkı :) " gibi ... lafı degistirdikten sonra ortam biraz daha yumusar ve artık mutlu sona yaklasmısız demektir :) "anlastık dimi ?" gibisinden bi cumleyle son noktayı koyarsınız .
    bakın burda vurgu onemli ... kıza "peki sen ne dusunuyorsun?" diye sormuyoruz .."anlastık dimi?" farkındaysanız burda bi baskı var (psikolojiyle arası iyi olanlar cumle vurgusunun gucunu bilirler .. ayrıca bi kitapta okumustum bunu adını hatırlamıyorum) ve olumsuz cevap alma olasılıgımız azalır.
    son noktayı koyduktan sonra da telefonunu istersiniz. burda da sizi ugrastırabilir (cep kullanmıyorum yada veremem gibi) yine yılmamamız lazım. " ya ben sana nasıl ulasırım telefon vermezsen" gibi biraz daha ugrasırız. olmadı en son care biz telefonumuzu veririz :) sonrası da size kalmıs artık ...

sabahtan beri anlattıyorum. peki ana dusunce ne ? ana dusunce "kızı urkutmeden tanısmak" ayrıca "sana ben bi teklifte bulunmadım bak farkındaysan...sadece tanısmak istedim ... yoksa bende karsıyım boyle seylere. senden birbirimizi tanımak adına biraz zaman istiyorum sadece. bakarsın cok iyi bi iliskimiz olur bakarsın hic olmaz ... olursa ne ala ... olmazsa da sorun degil sonucta bi sosyal arkadas kazanmıs oluruz" bu cumleleri kurmamızda ki amac urkutmeden yaklasabilmek ve karizmayı resetlememek ;)

simdi "hadi laan , bende biliyom bunları " falan diyen olur :) valla ben dedigim gibi cok yuksek bi ortalama tutturdum . tabi bu birazda benim karizmamdan kaynaklanıyo

evet arkadaslar benden bu kadar. son olarak eklemek istedigim bisey var ; bunlar kız sizden en azından bi elektrik aldıgında gecerlidir. yoksa sizi farketmemis birine ne yapsak bos ( imkansız degil ama cok zor ) ...
    ilk "mrb" dedigimizde konusmadan donup giden kıza da yapabilecek bisey zaten yok ...
    o yuzden kızın varlıgımızdan haberdar olmasını saglamalıyız. ve tabi bu biraz da kızın sizi ilk intiba olarak begenmesi , konusma ve hareketlerinizle alakalı .
    tekrar basarılar ...

ya yaklaşık 2 senedir bu forumda kız muhabbetlerine ara verdim.
    ama bu konuda gördüğüm en iyi anlatım. hocam halkla ilişkilerde falan mı okuyorsun?
    tuttum seni.....

• walla bu sene tatıldeyız ben 1-2 hafta denızde eylendım arkadaslarla kuzenler vardı tabi hep olanız 3 kişi ilk haftalar ben fark etmedım soraları kız hep önümden geçmeye başladı her gün 3-4 kez
    bi gün rüzgar çıkmıştı denızde kardeşleriyle top oynuyodu kız top kaçtı biraz bende açılmıştım arkadaslarla baktım top bize doğru gelıo ilk önce görmemiş gibi yaptım ama baktım kız güzel bide beni kesio hemen aldım topu yani denizde tanıştık onlarda topu almaya geldiler açıklarasüperdi her sene gelıyolarmı artık beraber takılcaz

• quote:

Orjinalden alıntı: Richy of Istanbul

ya yaklaşık 2 senedir bu forumda kız muhabbetlerine ara verdim.
    ama bu konuda gördüğüm en iyi anlatım. hocam halkla ilişkilerde falan mı okuyorsun?
    tuttum seni.....

tesekkurler :)
    bilgisayar programcısıyım ama inanılmaz ikna yetenegimin oldugunu soylerdi arkadaslarımda :)
    dilimden anladıgına gore sende isin kurdusun :)

• quote:

Yuh o kadar anlatmişsiniz ama şunu söylemeyi unutmuşşsunuz . Telefondan sonra ilk işin sevgilisi olup olmadiğini öğrenmek. Kücücük bir umutta olsa onunla uğraşmaman için böyle bişey uydurmuş olabilir ama adam telefon dahi etmese bile böyle kücük ümitlere kapilma. Tek açik kapin bu minik ümitler olursa sadece senin gözünde git gide büyürler başkada bişey olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.