< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çayla Simit İyi Gider -- 19 Ekim 2021; 10:21:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Devlet Neden Galeri ve Bayilere ceza kesmiyor (2. sayfa)
-
-
Valla arkadaşlar o işler öyle temenni etmeyle olmuyor, biraz da aksiyon gerektiriyor. Bu durumdan herkes şikayetçi ama kimse yakınıp oflayıp puflamaktan başka bir şey yapmıyor.
Ben mesela bir araç baktım, koca turkiyede bulamadım sonra baktım sarı siteye onlarca var.
Sonra sinirlendim şikayetvar.com'a yazdım, firmanın yurtdışı genel merkezine ingilizce yazdım, en son da cimer'e yazdım.
Ha ben bunları yaptım diye buyur sıfır arabanız pardon diyen olacak mı hayır. Veya devlet dur la haklısın bi el atayım mı diyecek yine hayır. Ama bir farkındalık ve rahatsızlık illa ki olacak. Birileri noluyorz aga diyecek artık. Ama bu tek kişinin eylemiyle olmaz. Konuyu okudum herkes bu durumdan şikayetçi(sözde) peki kim yukarıda aldığım aksiyonlardan herhangi birisini aldı?
-
icisleri bakanligi: ben ne alaka?
-
Tamamen fakir olmamız ile ilgili. Alım gücü düşük ve satılan otomobil adeti de düşük olunca markalar çok çok az araç gönderiyor... az olunca da galeriler alıp stokluyor... yoksa 100 bin adet Passat'ı tüm galericiler alıp stoklayamaz:) Ama sadece 2 şer binlik partilerle gönderdiklerinde galericiler hepsini alır:)
Galeri'de 120 bin, bayi de 100 bin olsa kimse galeriden almaz... bayiler adam akıllı araç getirmediği süre galeriler de kapmaya devam eder ve bu ekonomik gidişatta bırakın gönderilen araç sayısını çoğaltmayı, birçok marka tamamen çekilecek ülkeden... 3-5 beş araba alabilen insan için bayi ağı kurmaya/işletmeye değmez.
-
Sarı siteye soruşturma açılmış. Yıllık avantalarını alacaklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X