Şimdi Ara

Devlet üniversitesi farkı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.Makine mühendisliğini istiyorum.Ancak babam devlet üniversitesinde makine mühendisliğine git diyor.Sizce devlet üniversitelerinin diğerlerinden farkı nedir.Ayrıca devlet üniversiteleri dahamı çok puan istiyor?Anlayabileceğim şekilde cevaplarsanız sevinirim.

• Devlet ve vakif farkini soruyorsun sanirim. Devlet üniversitelerinde kontenjan cok fazla oldugu icin hoca derslerde anlatiyor daha sonra herkesin kendini gelistirmesine bagli bir olay. Vakiflarda ogrenci sayisi az oldugu icin uygulamaya dayali egitim daha iyi. Ancak vakif üniversitelerinin çoğu para tuzagi oldugunu düşündüğüm icin tercihlerini arastirarak yapmalisin diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamın bir arkadaşının oğluda vakıf üniversitesinde okuyormuş.Çocuğun anlattığına göre hocalar 1 dersen çocuğu bilerek bırakmışlar.Daha sonra çocuğun bursu iptal olmuş ve para ödeyerek tekrardan devam etmiş.Bilmiyorum hepsi öyle değildir umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir340

Babamın bir arkadaşının oğluda vakıf üniversitesinde okuyormuş.Çocuğun anlattığına göre hocalar 1 dersen çocuğu bilerek bırakmışlar.Daha sonra çocuğun bursu iptal olmuş ve para ödeyerek tekrardan devam etmiş.Bilmiyorum hepsi öyle değildir umuyorum.

Bazi vakiflar hakkinda bende böyle duyumlar aliyorum. Iyi arastirmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.