Şimdi Ara

devlet yurtlari hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi gunu yurda yerlesmeye gidecegim ailemde benimle gelecek ailem sonradan baska biryere gidecek onlar gittikten sonra onlarin haberi olmadan biyere gidebilecekmiyim bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devlet yurdunda isen,izin alma konusudna pek sıkıntı olmaz diye biliyorum. Öyle veline haber verme olayı falan yoktur yani,olursada saçma olur her izin istiyenin velisini arasalar başa çıkamazlar Ama yurda giriş çıkış saatlerine dikkat et,genelde 11den sonra kimseyi almazlar,tabi güvenliği falan kafalarsan başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysmn_

Cumartesi gunu yurda yerlesmeye gidecegim ailemde benimle gelecek ailem sonradan baska biryere gidecek onlar gittikten sonra onlarin haberi olmadan biyere gidebilecekmiyim bilgi verirseniz sevinirim

Hic bi sorun olmaz ben devlet yurdun da kaliyorum istersen sehir disina cik gel kimseye bi sey demene gerek yok sadece geceyi disarida geciriceksen nerde kalicagini bildiriceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye gideceksin onların haberi olmadan
  • ilkokulda falanmısın Üniversitede ve yurtta ne yaparsan yap istisnalar hariç haberleri olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.