Şimdi Ara

devre arası yabancı oyuncu alınmayacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih terim devre arasında izlediği yerli oyuncuların alınması talimatını vereceğini düşünüyorum.yurt dışından izledikleri birkaç oyuncudan bahsediliyor. sneijder filan basının abartmaları bence.Ft nin sneijder için bir aralar nabız yokladığı doğru kendisi de belirtmişti zaten.Devre arasında yabancı oyuncu alınacağına pek ihtimal vermiyorum quaresma işi de sıkıntılı zaten.Şöyle bir alper potuk fena olmazdı(satacaklarını sanmam) yada gökhan töre(sanırım sol bek te oynayabiliyordu) güzel olabilirdi diye düşünüyorum.devre arası transferleri sıkıntılı olur bence medyanın gazına gelmemek lazım şu an için sneijder, nene bilmem ne beklemek hayal olur yönetim sıkı ve temkinli.

• Baros Elmander Cris Gönderilmeli bunlar yerıne 1 Üst düzey yabancı 1 genc alınmalı düşüncesindeyim gençten kasıt geleceği parlak olabilecek yeteneklı futbolcu.. denenmeli.. takımın yaş ortalaması düşürülmeli artık.. avrupada düzenli başarı ıstenıyorsa bu ancak ıstıkrarla olur.. 30 yasındakı adamların oynadıgı takımda ıstıkrar ancak 2 seneyle sınırlıdır =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

Baros Elmander Cris Gönderilmeli bunlar yerıne 1 Üst düzey yabancı 1 genc alınmalı düşüncesindeyim gençten kasıt geleceği parlak olabilecek yeteneklı futbolcu.. denenmeli.. takımın yaş ortalaması düşürülmeli artık.. avrupada düzenli başarı ıstenıyorsa bu ancak ıstıkrarla olur.. 30 yasındakı adamların oynadıgı takımda ıstıkrar ancak 2 seneyle sınırlıdır =)

doğru yeni yabancı almadan önce işe yaramayan yabancıları göndermek lazım.fakat üst düzey yabancı futbolcunun devre arası alınması bence çok zor.
  • Sol bek oynayan Gökhan Süzen. Gökhan Töre sol açık oynuyor.
  • Gokhan Tore'nin ne isi var sol bekte Gokhan sag acik oynuyor Hamit'in oldugu bolgede. Tabi ayni zamanda Sol acik da oynayabiliyor.

Ben bir tane de olsa yabanci bir oyuncu bekliyorum. Ama sampiyonlar liginde oynatamayacaksak lig icin anlamsiz olur. Cunku sezon sonu daha kaliteli oyuncu alma sansimiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Gokhan Tore'nin ne isi var sol bekte Gokhan sag acik oynuyor Hamit'in oldugu bolgede. Tabi ayni zamanda Sol acik da oynayabiliyor.

Ben bir tane de olsa yabanci bir oyuncu bekliyorum. Ama sampiyonlar liginde oynatamayacaksak lig icin anlamsiz olur. Cunku sezon sonu daha kaliteli oyuncu alma sansimiz var.

hocam baska gökhanla karıstırdım ben ama gökhan töre her türlü gelse faydası dokunur yaşı çok genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905_fanatik

quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

Baros Elmander Cris Gönderilmeli bunlar yerıne 1 Üst düzey yabancı 1 genc alınmalı düşüncesindeyim gençten kasıt geleceği parlak olabilecek yeteneklı futbolcu.. denenmeli.. takımın yaş ortalaması düşürülmeli artık.. avrupada düzenli başarı ıstenıyorsa bu ancak ıstıkrarla olur.. 30 yasındakı adamların oynadıgı takımda ıstıkrar ancak 2 seneyle sınırlıdır =)

doğru yeni yabancı almadan önce işe yaramayan yabancıları göndermek lazım.fakat üst düzey yabancı futbolcunun devre arası alınması bence çok zor.

zor ancak imkansız degil tabiki bu sene sampiyonlar liginde hedefe ulaştıgımzi dusunuyorum olası tur atlama durumuda sadece bi arti olacaktır ancak schalke maçını dusunerek degil kulup gelecegini dusunerek transfer yapılmalıdır seneye melo alınmamalı riera elmander cris baroş eboue gonderilmeli malum yabancı sınirıda dusecek simdiden takımın iskeletine oturcak adam alinmali aksi taktirde seneye sil bastan bir galatasaray izlicez ve buda gecen seneki gibi tutmayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ujfalusi ile jubile yapıp , Johnny Sins,baros,elmander, ile yollar ayrılmalı.

Diego veya Sneijder alınmalı ve bunların yanına çok teknik olan ortalama olarak 13-14 milyon euroluk popescu ayarı stoper lazım. o zaman bu takım uçar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.