< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Devren tekel alınır mı?
-
-
Ruhsat alma meselesi çok sıkıntı, devren bile olsa büyük ihtimal baştan ruhsat almak için uğraşacaksın.
Tekel işine gelince eski tip tekeller yani iç ortamı pek nezih olmayan, ürün gamı dar olan dükkanlar pek iş yapamıyor.
Biraz para harcarsan kadın müşteriyi de yakalarsan çok iyi para yaparsın.
-
Şans işi. Burda bir tekelci var. 5 metre yanı şok 10 m karşısı başka bir büyük market 15 metre sağı da Seç Market. Bu tekel herhalde 5-6 defa devretmiştir. Ne zaman geçsem devren kiralık biri alıyor biri devrediyor.
ama aşağımıza açtı bi çocuk hem tütün hem tekel 20-30 metre solunda jet yine 20-30 metre sağında da şok vardır. Haliyle insanlar uzağa gitmek istemiyor ben bile biramı ondan alıyorum kim yürüyecek diyorum. çocuk 2 senedir işletiyor. Ne bir devir ne bir şey.
Büyük marketlerin olduğu yerlerden uzağa yaparsan lokasyonda iyi olursa basarsın parayı da gecen gündüzün olmaz alkoliklerle itle serserilyle uğraşman da cabası nadir de olsa çıkıyor.
-
Teşekkürler hocam, aklımda bulunduracağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X