Türk nasıl olunuyormuş söylersen bilelim yiğidim. Bir de askerliğini nerede yaptın? Buraya teskereni koymanı bekliyoruz. |
Devrim şehidi 94 yıl önce şeriatçılar tarafından katledildi (2. sayfa)
-
-
Türklük bir yaşam stili bir moda akımı değildir 5 vakit namaz kılan çarşaflı dindar bir bayanda türk olabilir yada ateist insançsız bir bayanda olur.
Senin yaşam stilinle zerre alakası yok Türklüğün, Atatürkün hayata dine bakışı kendini bağlar Türklüğü değil,Atatürk gibi olmayan herkes Türk değildir diyeceksiniz neredeyse saçma sapan cehalet resmen
askerliğimi tank komutanı çavuş olarak yaptım güle güle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Aralık 2024; 17:15:33 > -
Devlet sana tank emanet edecek kadar düşmemiştir. Tank komutanı rütbe olarak Astsubay olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 24 Aralık 2024; 17:42:1 > -
Yanlış alıntı?
-
yok öyle birşey acemeliğimi bile etimesgut çavuş birliğinde yaptım yazıcılıkta yaptım zaten sadece tank komutanlığı değil.
şimdiyi bilemem tabi rütbe atama değişmiş olabilir mesleğim askerlik değil 20+ sene önce olan şey.
-
Yandın mı?
Osmanlı eski sistemiyle gelene geçene buyur istediğini yap demiş ülke cacığa dönmüş Kurtuluş Savaşı ile önce o dış güçleri devirdik sonra da o eski hasta adam lakabı almış yönetimi devre dışı bıraktık.
Ne güzel la her şey oldu bitti şimdi ne devrim olmuş ki...
En basiti arap emperyalizmine boyun eğmiştik her yerimiz arap geleneği, arap isimleri, arap dili, arap kanunu...
Soy isimlerinizi de Atatürk'e ve devrimlere borçlusunuz. İsminiz bile arap olmuştu Türküm desen Avrupalı diyecek neyin Türk?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türklük bir yaşam stili değildir,senin şu anda herşeyin avrupadan batıdan ithal hiç bir şey türklerin kökenine ait değil farkın ne aşağladığınla ha?
100 yıl önce yaşamış bir insana 1000 ce yıllık türk tarihini monte etmek gördüğüm en saçma sapan şey.
Tam bir batı hastasısın sen seni bilemesem forumda türklüğünü yiyecem yani yani nasıl türk oluyorsun bir anlat bana..
mesala ateist oluncamı türk oluyorsun,içki içmeyi sevincemi türk oluyon,yoksa sevişirkenmi daha fazla kendini türk hissediyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Aralık 2024; 19:10:19 > -
Dandik ideolojini pazarlamak için yanlış konuyu seçtiniz. Gerçi nerede pazarlarsan pazarla Kerimcem gibi bir kaç arap hayranı dışında alıcısı yok.
-
Seriattcilik oynuyorlar abisi karisma onlara. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel kardeşim herkesin bu olayları anlamasını beklemiyoruz.
----
-
Çok denk geliyor şu "Arap hayranı" sözü ne demek ki?
Nerden geliyor bu söylem?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafadan (ya da başka organlardan) uydurma şeyler yazmak anlamak olmuyor.
-
Aynaya bakarak öğrenebilirsin.
-
seni blokluyorum kardeşim.
Bunlar açık kaynak bilgiler, bi zahmet google'a git kaynak tara.
-
Cumhuriyet devrimleri içki içmek ve sevişmek mi hadsiz
Fena yanmış gülüyorum ayağına bastırmaya çalışıyor
arap şakşakçısından Türklükle ilgili tavsiye alacak kadar düşmedik kero
Batı özentiliği diye plak gibi takılmış. Neye özendik ne olmuş. Söyleyeceklerini biliyorum bomboş şeyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 24 Aralık 2024; 19:23:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çaresiz kalınca bloklayan arkadaş, açık kaynak deyip duruyorsan o kaynağını da koyacaksın. Ayrıca senin yazdıklarının doğru veya yanlış olmasından öte işine gelenleri yazdığın, ideolojini alakasız bir konu altında pazarladığın gerçeği var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 24 Aralık 2024; 19:26:18 > -
Arapların çoğunluğuyla aynı ümmetten olduğumuzu biliyorum. Sanırım o fikir birliği meseleyi başka başka yerlere çektiriyor
Yonan, İnglz, vs. gibi bizle pek ortak noktamız olmayan diğer ümmetlerle de sıkı fıkı olanlar da varmıdır buralarda?
Bilginiz varsa bizi bilgilendirebilirmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cumhuriyet devrimleri türklük demek değildir türklük tarihi 100 seneye sığacak kadar sığ değil.
Senin dediğin yönetim biçimiminin değişmesi,yüzeysel bakıldığında batıya entegre olma girişimidir,Türklükle yakından uzaktan alakası bile yok.
Ha bu olayda civil war iç çatışma her iki tarafta türk oğlu türk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Aralık 2024; 19:34:44 > -
Ben araplarla aynı ümmetten değilim. Ben müslüman değilim ama araplar ile aynı ümmetten olmayı kabul etmeyen müslümanların sayısı sizden daha fazla. Mevzu basit, modern dünya ile entegre olmayı sağlayan cumhuriyet devrimlerine karşı mısın? O halde tebrikler, arap aşığısın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X