Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teledünya cihazıda bu =p

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksun80

Teledünya cihazıda bu =p

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ?

tele dünya menü ayarlarına gir ordan video çıkışını analok olarak ayarla
  • Ya biz bu Dexonic medyaları ne yapıcaz. Halen bittorent samba kısımındaki problemi düzeltmediler. Bari sitelerinde bir açıklama yapsalar.
  • Arkadaşlar bende bu cihazdan mart ayında almıştım ve gayet memnunum.Ben torrentle uğraşmadığım için diğer özelliklerini çok güzel kullanıyorum ve memnunum.Ben özellikle kayıt foksiyonu için almıştım.Ağ üzerinden bilgisayara bağlanıp medya dosyalarını, youtupe girip tv den videoları seyretmek çok hoş oluyor.Bugün Carfour da dexonıc gördüm ve fiyatı 189 TL idi.Ben cihazı 250 TL ye almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huuso

Arkadaşlar bende bu cihazdan mart ayında almıştım ve gayet memnunum.Ben torrentle uğraşmadığım için diğer özelliklerini çok güzel kullanıyorum ve memnunum.Ben özellikle kayıt foksiyonu için almıştım.Ağ üzerinden bilgisayara bağlanıp medya dosyalarını, youtupe girip tv den videoları seyretmek çok hoş oluyor.Bugün Carfour da dexonıc gördüm ve fiyatı 189 TL idi.Ben cihazı 250 TL ye almıştım.

elektoronik böyledir önce alan hep kaybeder
  • Arkadaşlar youtube güncellemesi yaptıktan sonra bir şey dikkatimi çekti.Resimlerin slayt gösterisindeki geçişler devre dışı kalmış sizde böyle bir şey oldumu bunu düzeltmenın bir yolu varmı yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür edrim.
  • Resim slayt geçişleriyle ilgili sorunun hallettim arkadaşlar.Tüm efekler sırayla komutu çalışmıyor ama geçiş seçeneğini aktif edince yine sırayla geçiş efekleri çalışmaya başladı.
  • Arkadaşlar bende cihazı bugün carrefoursa dan aldım.İlk olarak plazma tv ye hdmi kablo ile bağladım ancak bir sorunla karşılaştım.42"ekranda kenarlardan birkaç cm boşluk kalıyor.görüntü ayarları ile oynamama ramen birtürlü düzeltemedim.Böyle bir durumla karşılaşan oldumu veya çözümünü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.teşekkürler.
  • Tam ekran olması için video veya çeşitli ayar kısmında olacak tam hatırlamıyorum bu ayarların içinde uzaklaştırma diye yazan ayarını kapat yapmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huuso

Tam ekran olması için video veya çeşitli ayar kısmında olacak tam hatırlamıyorum bu ayarların içinde uzaklaştırma diye yazan ayarını kapat yapmanız gerekir.

Teşekkürler hocam mesajınızı okuyana kadar bayağı uğraştım.
  • Arkadaşlar kitapçıklarda eksikler var.Bence kendiniz extra sorun ve çözümlerini forumda paylaşmanızı öneririm. Hiç olmasa diğer arkadaşlarınıza faydanız dokunur. Bu esnada siteye baktım ve yeni firmware çıkmamış.Sanırım firmaya göre klasik bir cevap diyecekler biz bu sorunlar karşılaşmadık. Bende diyorum ki bir tavsiye öneri burdan onlara alın ürününüzü test edin .Kitapçıklarıda iyileştirmiş olursunuz. Sorunlu bt sambayı fark ederseniz üretici firmaya sorunu düzelttirirsiniz.
  • Arkadaşlar biraz önce ithalatçı firmanın teknik servisinden EMRAH beyle yaptığım telefon görüşmesinde son güncellemedeki problemlerin üzerinde çalışıldığını tahminen iki haftaya kadar yenisinin siteye konulacağı bilgisini aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ağcemi

Arkadaşlar biraz önce ithalatçı firmanın teknik servisinden EMRAH beyle yaptığım telefon görüşmesinde son güncellemedeki problemlerin üzerinde çalışıldığını tahminen iki haftaya kadar yenisinin siteye konulacağı bilgisini aldım.

Ne diyeyim .Mağdurum.
  • arkadaşar bende az önce cihazı bimeks bursadan 272 tl ye aldım.

ellerinde 2 tane kapalı kutu vardı.

içinede 2 tb wd 64 mb ön bellekli hard disk aldım.

şu anda bir sorum olacak size.

benim 1 tb lık film arşivim var.

cihazı usb den bilgisayarıma bağladım ama filmleri cihazın içine taktığım hardiske nasıl kopyalayaağım acaba?

şu anda cihazı tv ye bağladım.

harddiski gördü hemen ve formatlıyorum şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 29 Mayıs 2011; 22:16:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drangelman

arkadaşar bende az önce cihazı bimeks bursadan 272 tl ye aldım.

ellerinde 2 tane kapalı kutu vardı.

içinede 2 tb wd 64 mb ön bellekli hard disk aldım.

şu anda bir sorum olacak size.

benim 1 tb lık film arşivim var.

cihazı usb den bilgisayarıma bağladım ama filmleri cihazın içine taktığım hardiske nasıl kopyalayaağım acaba?

şu anda cihazı tv ye bağladım.

harddiski gördü hemen ve formatlıyorum şu anda.

Bilgisayara usb portundan bağladıysan Masaüstünde Bilgisayarım simgesine sol butonla çift tıkla bulamazsan başlat menusunden Bilgisayar simgesine tıkla
    diskin d,e,f gibi sürücü olarak atanmıştım. film nerede olduğunu biliyorsan o klasörü kopyala yapıştır yapman yeterlidir.

• arkadaşlar dün cihazı aldığım gibi güncellemeyi ve hardiske filmleri kopyalamayı yaptım.

burda bir sorun yok.

ancak c,hazın kasasına usb belleğimi takıp içinede 5 gb bir film attım.

o filmi usb içinden hardiske kopyalamak istedim

fakat filmi usb içinde seçiyorum hatta hardiskin içine girip yeni klasör oluşturuyorum.

ancak filmin kopyalamaya başlaması için ne yapmam gerekiyor bunu yapamadım.

klasörün içine girdiğimde bir üst klasöre çıkmak için olan ok tuşu var o kadar.

kopyalamayı başlatmam için ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemtasarim

quote:

Orijinalden alıntı: ağcemi

Arkadaşlar biraz önce ithalatçı firmanın teknik servisinden EMRAH beyle yaptığım telefon görüşmesinde son güncellemedeki problemlerin üzerinde çalışıldığını tahminen iki haftaya kadar yenisinin siteye konulacağı bilgisini aldım.

Ne diyeyim .Mağdurum.

Evet şimdilik.İnşallah kısa sürer.
  • arkadaşlar evimizdeki ağ ortamına bu cihazı nasıl tanıtıcaz acaba?

ben arka tarafından ethernet kablosu ile modeme bağladım.

modemimin birinci girişinde laptop ikinci girişinde ise dexonic bağlı oldu.

ancak dexoniğin menüsüne girdiğimde LAN yapılandırmasından otomatik ip al dediğimde 192.168.1.33 ıp numarası olarak veriyor.

bunu adres çubuğuna girdiğimde ise first number ve second number olarak iki kutucuğu doldurmamı isteyen bir bölüm geliyor.

buralara neleri yazıcam acaba?
  • Merhaba

öncelikle bu cihaza bilgisayara ağ üzerinden bağlanamazsın (bt/samba Hariç) bilgisayarında paylaşmış olduğun klasöre cihaz üzerinde ağ bağlantısı ile direk ulaşabilirsin

kopyalama içinde kaynak ve hedef dosyalarını seçtikten sonra sağ ok tuşuna basarsan kopyalama menüsü gelir
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.