Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acanl

sevgili arkadaşlarım ağ ayarlarını yapamıyorum şayet istanbul kartal veya pendik te oturan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi
    teşekkürler

ne yapmak istediğini söyle yardımcı olurum.
  • sağol teğmen az evvel ayarlara girdim zannedersem kablosuz ağ ayarını yaptım
    listede yazan
    LAN AYARI.......DHCP HAZIR DEĞİL
    KABLOSUZ AĞ BAĞLANTISI....AÇIK 192.168.1.193
    PPPoE KURULUMU..... KAPALI IP ALINAMIYOR

DİYOR

KABLOSUZ AĞ KURULUMUNDA YANDA 3-4 TANE YEŞİL OK YANIYOR YANİ BAĞLANTI VAR

YALNIZ BT VE SAMBA AÇILMIYOR SİTEDEN BT SAMBA YI YÜKLEMEYE KALKTIM FLASH DİSKE ATTIM HARDDİSKİ SİLDİRDİM AMA CİHAZ YÜKLEMEDİ ZANNEDERSEM İÇİNDEKİ FRİWARE AYNI
  • yüklemeye çalıştım ama geniş paket nasıl oluyor bilmiyorum..

menülerden internetten yeni firmware yükle diyor orayı tıkladım bir şey yok
  • HEMEN DENEYEYİM DOSTUM SAĞOLASIN....
  • YOK OLMUYOR HATTA HARDDİSKİ ÇIKARTTIM ÖYLE DENEDİM GENEDE OLMADI GENİŞLETME PAKETİNİ TIKLIYINCA YEŞİL BİR EL DUR İŞARETİ VERİYOR HATTA USB BELLEĞE TIKLADIM ONDADA BOŞ GÖRDÜ BELLEĞİ
  • AMA YOUTUBE DEKİ FİLİMLERİ İZLEMEYE BAŞLADIM AMA SAMBA GENE OFF DA
  • sağol arkadaşım seni yordum.dün resmi sitesinden samba yı indirdim dediğin gibi harddiski formatladım belleğe usb girişe takdım ön usb de dosya görünüyor ama tıkladığım zaman dosya boş görünüyor.üfffffff bayağı yordu beni ama hava durumunu ve siteleri intertten izliyorum video filmleri açıyor ama samba yı kımıldatmak imkansız dostum.

peki benim bilgisayardaki filmleri ne zaman görücek merak ediyorum wirless ile seyredebilirmiyim??

seni yordum ama kusuruma bakma
  • Arkadaşlar bugün yeni yazılım ve samba yayınlanmış
    www.dexonic.com sitesinde var

Herşey kusursuz çalışıyor, youtube ve samba dahil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emilyo

Arkadaşlar bugün yeni yazılım ve samba yayınlanmış
    www.dexonic.com sitesinde var

Herşey kusursuz çalışıyor, youtube ve samba dahil!

teşekürler
  • Evet arkadaşlar çorbada benimde tuzum olsun.
    + Dexonic cihazımı geçen hafta aldım. Yarın tam iade edecektim ki yeni firmware ve update geldi. İzlenimleri paylaşmak istiyorum.
    + Öncelikle kablosuz internet bağlantısını çözmek için 3 deneme sonunda bu forumda tavsiye edilen TEKNOBİYOTİK'den sipariş verdiğim DARK USB 2.0 802.11N ile problemi çözdüm. Şu anda internete sorunsuz bağlanıyorum.
    + Youtube videoları izleyemiyordum dün yayınlanan firmware ve update ile artık youtube daki videoları izleyebiliyorum. Bu updatelerihttp://dexonic.com/downloads/viewcategory/6.html adresinden indirebilirsiniz. Öncelikle FIRMWARE güncellemesini yapın daha sonra ''BitTorrent Client for BT series'' güncellemesini yapın. Sadece HD videolarda takılma oluyor. Belkide WIFI kalitesinden olabilir.
    + Cihazın yaptığı kayıt bence yeterince kaliteli. Daha iyi teknoloji geliştirilince yada daha iyi update yapılıncaya kadar bence ihtiyacımızı giderebilir. Herkese iyi günler

• Evet yeni güncelleme ile eskiden yükleyemediğimiz Bt/Samba programını şimdi yükleyebiliyoruz tabiki torrent linki seçtikten sonra başlatıyorsunuz 1-2 saniye sonra cihaz kilitleniyor arkasından aç/kapa yapıyorsunuz
    bu seferde Bt/Samba programı yok tekrar update yapıyorsunuz ve bu şekilde sadece programı yükleyebiliyorsunuz ama indirme yapamıyorsunuz

bu şekilde başka olan varmı belkide ben bir yerde yanlış yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupernicK

Evet yeni güncelleme ile eskiden yükleyemediğimiz Bt/Samba programını şimdi yükleyebiliyoruz tabiki torrent linki seçtikten sonra başlatıyorsunuz 1-2 saniye sonra cihaz kilitleniyor arkasından aç/kapa yapıyorsunuz
    bu seferde Bt/Samba programı yok tekrar update yapıyorsunuz ve bu şekilde sadece programı yükleyebiliyorsunuz ama indirme yapamıyorsunuz

bu şekilde başka olan varmı belkide ben bir yerde yanlış yapıyorum

BT SAMBA için cihazın içerisinde dahili bir disk olmalı ve disk cihazın yazılımıyla formatlanmalı.
    eğer harici bir diske ya da usb'ye torrent indirmek üzere bt / Samba kurdaysınız böyle birşey olabilir?
  • Bt/Samba uygulamasını yüklemek için zaten dahili diske ihtiyaç duyar benim cihazın içerisinde 320 gb var,normalde formatladıktan sonra uygulamayı yüklersin ve cihaz format seçeneğini
    inaktif eder bu şekilde kullanırsın
  • Son güncellemeleri indirdim, flash diskime zip dosyasından çıkarttım, attım ama güncelleme yapamadım.
    Nasıl bir yol izlemeliydim acaba??
  • iLGİLENEN YOK MU??
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurdi

iLGİLENEN YOK MU??

Arkadaşım sorun yoksa güncellemene gerek yok. İllede güncelleme yapmak istiyorsan cihazı satın aldığın yere bırak onlar servise ürünü gönderiyorlar ve servis güncelleme konusunda gerekeni yapıyor.
  • günceleme çok basit .
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

günceleme çok basit .

anlatırsan mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mestu

Evet arkadaşlar çorbada benimde tuzum olsun.
    + Dexonic cihazımı geçen hafta aldım. Yarın tam iade edecektim ki yeni firmware ve update geldi. İzlenimleri paylaşmak istiyorum.
    + Öncelikle kablosuz internet bağlantısını çözmek için 3 deneme sonunda bu forumda tavsiye edilen TEKNOBİYOTİK'den sipariş verdiğim DARK USB 2.0 802.11N ile problemi çözdüm. Şu anda internete sorunsuz bağlanıyorum.
    + Youtube videoları izleyemiyordum dün yayınlanan firmware ve update ile artık youtube daki videoları izleyebiliyorum. Bu updatelerihttp://dexonic.com/downloads/viewcategory/6.html adresinden indirebilirsiniz. Öncelikle FIRMWARE güncellemesini yapın daha sonra ''BitTorrent Client for BT series'' güncellemesini yapın. Sadece HD videolarda takılma oluyor. Belkide WIFI kalitesinden olabilir.
    + Cihazın yaptığı kayıt bence yeterince kaliteli. Daha iyi teknoloji geliştirilince yada daha iyi update yapılıncaya kadar bence ihtiyacımızı giderebilir. Herkese iyi günler

Bu yeni firmwareyi cihaza yükledikten sonra BT SAMBA servisi bende sorun yaratıyor.Sizlerde böyle bir sorun var mı?

• Bende de aynı hatta cihaz kitleniyor sadece arka kapatma düğmesiyle kapatabiliyorum. Distribitörünü aradım 1-2 haftaya kadar yeni yazılım çıkacağını ama istersem iade edebileceğimi söyledi. Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.