Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman hiç ellemeden yeni günceleme beklemeliyiz.
  • enternet kablo bagladım youtobe hiç oynatmadı yuko da bazı siteleri açtı onlar çinçe internet özeliği hiç yok dosya kopyalayamadım şu anda next uydudan aldıgım görüntüleri onun hdd si açmadı kayıt dışında hiç özeliği yok 10 üzerinden 4 lük bir çihaz yazılım gelsin bakalım ne değişecek.
  • Güncelleme yapmazsan youtube yok, yaparsan torrent yok. Güncelleme yapıp diski formatlayıp sitedeki samba uygulaması ile her ikisi de var. seçim yapmak lazım yada yeni güncellemeyi beklemek
  • bluetimes.com ve egreatworld.com adresinde firmwareler var. Ama denemenizi istemiyorum.Sebebi ise Dexonic için sorun olabilir ve dexonic 'in firmwareyi elimde olmamasıdır. Caganh arkadaşımın dediğinde mutlaka bir doğruluk payı vardır.Yabancı markaların firmware yüklenince cihazı kilitleyebilir.Sebebi ise bootcode versiyon farklılığından başlayarak firmwarelerde imza uygulaması konulmasından kaynaklı olabilecektir. Ekstra olarak rom kapasitesini ekleyebiliriz. Şuan Dexonic sitesinden youtube uygulamasını çalıştıran firmwareyi kaldırmışlar. Biraz daha bekleyin mutlaka yeni firmware gelicektir. Youtube,btsamba ,bilinen bazı kodekleri açamama sorunu giderilecektir.
  • bekleyecegiz mecburen yoku dışında açılan birşey yok
  • youtube için update'i siteden kaldırmışlar sadece samba ve BT için update var.youtube için update dosyası elinde olan varmı?varsa buradan paylaşabilirmi.?
  • Torrent indirirken herhangi bir sorun oluyor mu ?
  • sadece youko var oda çinçe neye yararsa
  • arkadaşlar bir gelişme varmı?youtube açılmıyor.youku dandik bişey.youtube için çare bulan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado1

arkadaşlar bir gelişme varmı?youtube açılmıyor.youku dandik bişey.youtube için çare bulan varmı?

YOK.
  • youtube olmasa bu alet birşeye yaramaz.
  • Onu bilemem .Şuan ki firmwarede eksikler var. Bu bariz şekilde görülmektedir. Problemi mutlaka çözeceklerdir.
  • eksik çihazı neden satarlar anlamış degilim
  • @bado1 , @samsungx , @sistemtasarim ;

Sevgili arkadaşlar ben uzun süre önce Dexonic'in sitesindeki you tube güncellemesini indirip kurmuştum ve o zamandan beri you tube'u ethernet kablosu takarak sorunsuz izliyorum, yanlız bazı filmleri açamıyor, buda sanırım filmin uzantısından kaynaklanıyor.

Benim kullandığım güncelleme "bt_3548hr_07032001a" idi ve şu anda Kurulum/Sistem/Sistem Güncelleme'den baktığımda Firmware "H1R83-0816-220-110224-11-BT-301_N" olarak görünüyor.

Güncelleme dosyasını Rapid share'e upload ettim.

Linki "http://rapid share.com/files/454767427/bt_3548hr_07032001a.rar"

** rapid share Birleştirin :)

Rar dosyasını açtıktan sonra içindeki "install" dosyasını boş bir USB belleğe yükleyin, Belleği Dexonic'e USB HOST porttan takın, Kurulum/Sistem/Sistem Güncelleme'den kurun. Sanki bir yerde takılır gibi oluyor, bekleyin birşey yapmayın. Bittikten sonra aleti kapayıp belleği çıkartıp alati açın. You Tube'a Girip sanal klavye ile istediğiniz dosya adını yazdığınızda ilgili tüm filmler sıralanıyor :)

Not : Ben henüz Bt Samba güncellemesini kurmadım, biraz karışık geldi, bu yüzden bu güncelleme ile çakışıp çakışmadığını bilmiyorum. Yüklerken bunu unutmayın.

Hepinize kolay gesin. Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: point

@bado1 , @samsungx , @sistemtasarim ;

Sevgili arkadaşlar ben uzun süre önce Dexonic'in sitesindeki you tube güncellemesini indirip kurmuştum ve o zamandan beri you tube'u ethernet kablosu takarak sorunsuz izliyorum, yanlız bazı filmleri açamıyor, buda sanırım filmin uzantısından kaynaklanıyor.

Benim kullandığım güncelleme "bt_3548hr_07032001a" idi ve şu anda Kurulum/Sistem/Sistem Güncelleme'den baktığımda Firmware "H1R83-0816-220-110224-11-BT-301_N" olarak görünüyor.

Rar dosyasını açtıktan sonra içindeki "install" dosyasını boş bir USB belleğe yükleyin, Belleği Dexonic'e USB HOST porttan takın, Kurulum/Sistem/Sistem Güncelleme'den kurun. Sanki bir yerde takılır gibi oluyor, bekleyin birşey yapmayın. Bittikten sonra aleti kapayıp belleği çıkartıp alati açın. You Tube'a Girip sanal klavye ile istediğiniz dosya adını yazdığınızda ilgili tüm filmler sıralanıyor :)

Not : Ben henüz Bt Samba güncellemesini kurmadım, biraz karışık geldi, bu yüzden bu güncelleme ile çakışıp çakışmadığını bilmiyorum. Yüklerken bunu unutmayın.

teşşekürler bu güncelemede hdd bilgi ve filimler zarar görürmü

• @samsungx ;

Açıkçası bilmiyorum, çünkü ben güncellemeyi yaptığımda HHD boştu. Ama mantıken birşey olmaması lazım, çünkü güncelleme aletin belleğine yapılıyor, HDD'a değil, şunu deneyin, HDD aletten çıkartıp güncellemeyi kurun, daha sonra HDD'ı takın. Böylece filmlerinizi güvenceye alırsınız.

Selamlar
  • Güncellemede filmlerinize veya datanıza bir zarar gelmiyor. Sanırım sorun BT SAMBA 'da olabilir. Eksikleri var. Bakalım firma ne zaman güncel firmware çıkaracak.
  • ARKADAŞLAR BU CİHAZ İNCA IMP 56HD ile aynı. KAYIT KALİTESİ HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ.. GÖRÜNTÜDE TİTREME VE HAFİF BOZUKLUK VAR MI ?
  • @miyagi007 ;

Hayır kayıt kalitesi son derece iyi, titreme v.s. olmuyor. Evet bahsettiğiniz alet, bu topicte tartıştığımız Dexonic'in aynısı gibi, bu aletleri BLUE TIMES adında bir Çin firması üretiyor ve dünyada onlarca marka adı altında satılıyor, Dexonic bunlardan biri, sanırım Inca'da kendi adına fason ürettirmiş. Firmanın Web sitesi "http://www.ebluetimes.com" burada onlarca farklı fonksiyonlu ve chipsetli modelleri görebilirsiniz. Siz Incayı nereden ve kaça aldınız, yazarsanız sevinirim.

Selamlar

Şimdi Inca IMP-56HD diye aratırken Donanım Haberde sizin Inca IMP-56HD yi tartıştığınız topiğe ulaştım, orada "aleti HDsmart receivera bağladığımda görüntü küçülüyor ve hafif titremeye başlıyor" diye yazmışsınız, sanırım sorununuz görüntü çözünürlüğü ile ilgili, ayarlardan (eğer Menü Dexonic ile aynıysa) Kurulum/Video/Video Sistemi'nden görüntü ayarlarınızı kurcalayın, sanırım buradaki ayarlarla çözüm bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi point -- 28 Mart 2011; 19:42:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: point

@bado1 , @samsungx , @sistemtasarim ;

dostum teşekkürler sayende enazından youtube işini kısmen çözdük.bazı youtube videplarını oynatmıyor herhalde uzantısından dolayı.bt-samba'ya daha bulaşmadım açıkçası youtube kaybetmekten çekiniyorum.bu youtube güncellemesinden sonra sistem-güncelleme bölümünde yeni bir buton daha açıldı.önceden sistem den Genişleme paketini güncelle ve sistem yükseltme butonları vardı şimdi ek olarak yükseltme(internet) diye br buton daha çıktı.ama butonu tıklamaya çekindim doğrusu.daha önce denk gelen ve bu butonu tıklayan oldumu acaba?
    ayrıca bu cihazın ara yüzü Egreat hd medya player ile birebir aynı neredeyse.acaba egreat'ın güncellemeleri bunda kullanılabilirmiki?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.