Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknobiyotik.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/dark-150mbps-kablosuz-antenli-usb-adaptor.html evet bu adresdeki cihazı satın alırsanız .Dexonic'te wifi özelliğini sağlarsınız
  • Arkadaşlar selam, TV'den kayıt yapabilme amacıyla bu tarz bir cihaz almak istiyorum. Amacım eski VHS/Betamax videoların yapabildiği işlevin aynısını gerçekleştirebilmek. Kayıt yapacak TV'de şimdilik kablotv'nin analog yayınını kayıt yapmak istiyorum, duruma göre digital platforma geçebilirim.
    1) Kablo TV'den kayıt yapma konusunda bu cihazlarda herhangi bir engel varmıdır?
    2) Birde eskiden videolar başka kanalı kaydederken siz farklı bir kanalı seyrediyordunuz bu mümkünmüdür acaba?
    3) Bu başlıktaki model ile aşağıdaki model arasında gidip geliyorum, sizce bunlar arasında diğerinde olmayan avantajları nelerdir, deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-record-mania-canli-kayit-35-sata-hdd-full-hd-mkv71-dts-hd-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmprec/ProductDetails.aspx?productId=bd85247&categoryId=112123

Teşekkürler =)

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemtasarim

Bu esnada cihazda samba server uygulaması çalışmamaktadır. Sorun düzelememektedir. İsterseniz ürünü iade edebilirsiniz.

nasıl yani bu cihazda bt/samba uygulaması hiç çalışmayacakmı acaba vede nereye iade edeceğiz peki bu bilgiyi digitaltrend den mi aldınız
  • bt/samba için yazılımdabu firmware ile bir bug olduğunu ve bunuda yeni firmware ile düzeleceğini ve daha iyi iyileştirmeler olacağı
    belirtilmiştir

kaynak digitaltrend
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksun80

Arkadaşlar selam, TV'den kayıt yapabilme amacıyla bu tarz bir cihaz almak istiyorum. Amacım eski VHS/Betamax videoların yapabildiği işlevin aynısını gerçekleştirebilmek. Kayıt yapacak TV'de şimdilik kablotv'nin analog yayınını kayıt yapmak istiyorum, duruma göre digital platforma geçebilirim.
    1) Kablo TV'den kayıt yapma konusunda bu cihazlarda herhangi bir engel varmıdır?
    2) Birde eskiden videolar başka kanalı kaydederken siz farklı bir kanalı seyrediyordunuz bu mümkünmüdür acaba?
    3) Bu başlıktaki model ile aşağıdaki model arasında gidip geliyorum, sizce bunlar arasında diğerinde olmayan avantajları nelerdir, deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-record-mania-canli-kayit-35-sata-hdd-full-hd-mkv71-dts-hd-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmprec/ProductDetails.aspx?productId=bd85247&categoryId=112123

Teşekkürler =)

her türlü kayıt yaparsın en iyi tarafı

• Merhaba,
    Cihazı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak; kayıt özelliği programlanabiliyor mu acaba? Uydu alıcım yok, kablo tvden gelecek yayınları belli gün ve saatte kayıt edebilecek mi, merak ediyorum.

Not: Aşağıdaki ürün bir alternatif olabilir mi acaba HD medya oynatmak için?
    http://www.teknop.com/urun/268/hd-nano-5450-freelife

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAZIL -- 18 Mart 2011; 16:02:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAZIL

Merhaba,
    Cihazı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak; kayıt özelliği programlanabiliyor mu acaba? Uydu alıcım yok, kablo tvden gelecek yayınları belli gün ve saatte kayıt edebilecek mi, merak ediyorum.

Not: Aşağıdaki ürün bir alternatif olabilir mi acaba HD medya oynatmak için?
    http://www.teknop.com/urun/268/hd-nano-5450-freelife

Saygılarımla
    programlı kayıt özeliği var
    sizin bahsetiğiniz minipc arada çok fiat farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 18 Mart 2011; 18:59:28 >

• Arkadaşlar Dexonic cihazımda şuanda BT/ Samba özelliği aktif hale getirmiş bulunmaktayım. Nasıl yapıldığını şimdi anlatıyorum.

Öncelikle cihaza hdd takmadan önce sizin için önemli olduğunu düşündüğünüz datalarınız varsa mutlaka yedeklemeniz gerekiyor. Yedeklemeyi ya diske ya da DVD MEDYA 'lara kayıt etmelisiniz.

Cihazın üzerindeki firmware ile bu özelliği aktif ettim. İnternet sayfasında yayınlanan firmware ile test etmediğimi bildirmek isterim.

Yedek işleminiz bittikten sonra diski cihaza takınız.

Formatlama işlemine başlamadan önce usb belleğinize BT / Samba servislerini yüklemeniz gerekiliyor.www.dexonic.com adresinden de temin edebilirsiniz.

İndirmiş olduğunuz zip uzantılı dosyayı bilgisayarınıza açtıktan sonra usb belleğiniz ana dizinine (root) directory kısımında olması gerekmektedir.

Cihazı açtıktan sonra takmış olduğunuz hdd formatlamanız gerekiyor. Sebebi ise Samba uygulamasının çalışması için mutlaka yapılması gerekiliyor.

Format bittikten sonra ok veya bitti dedikten sonra cihaz reboot olucaktır.

Reboot işlemi bittikten sonra cihazın sistem menusunde BT SAMBA özelliğini KAPALI kısımından AÇIK kısımına getiriniz.

Aktiflendikten sonra cihazınız wifi veya LAN bağlantısıyla almış olduğu internet ip adresini kullanmış olduğunuz bilgisayarın internet explorer,mozilla veya sayfa görüntüleyicinin adres satırına modeminiz hangi ip bloğundan ip adresi aldıysahttp://192.168.2.x veya en basit şekliylehttp://VENUS olarak yazmanız yeterlidir.

Eğer ki BT SAMBA özelliği açılmıyorsa yazılım güncelleme menusunden güncellemeyi denemenizi öneririm. Bu problem donanımsal değildir. Eğer takıldığınız bir nokta varsa forumdan sorabilirsiniz . Ben bu şekilde çözdüm. Bence iade etmeyiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SupernicK

torrent için dexonic kendi sayfasında bir program var içinde nasıl yükleneceğini anlatıyor ama ben çözemedim

http://www.dexonic.com/component/content/article/34-demo-content/66-samba-a-bittorrent-for-dexonic-hd-media-players.html

Supernick arkadaşım bu konuda yardımcı olmaya çalışıyım.

Öncelikle HDD(harddiskten)dosyalarını yedekle çünkü bu cihazın samba uygulaması mutlaka format attıracak. Dexonic sayfasından indirmiş olduğun BT SAMBA dosyasının zipini aç usb belleğin root(ana dizine) kopyalaman gerekiyor.

Hard diski Dexonic üzerinden format atmadan önce cihazında diskin takılı olması ve usb belleğinde USB portunda takılı olması gerekiyor.

Harddiski Dexonic üzerinden formatla işlemine başlat sonra cihazı hiçbir şekilde başka bir işlem yaptırma ve kapatmaman gerekiyor.

Format bittiğinde OK le cihaz kendini restart edicektir.

Daha sonra cihaz açıldıktan sonra BT SAMBA özelliğini AÇIK duruma getir . Eğer olmadıysa panik yapma Sistem menusunden sistem güncellemesini aç ve oradaki en üst seçenekteki. Paket güncellemesi linkini tıkla daha sonra denemeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SupernicK

quote:

Bu esnada cihazda samba server uygulaması çalışmamaktadır. Sorun düzelememektedir. İsterseniz ürünü iade edebilirsiniz.

nasıl yani bu cihazda bt/samba uygulaması hiç çalışmayacakmı acaba vede nereye iade edeceğiz peki bu bilgiyi digitaltrend den mi aldınız

Teknik servis çalışmıyor demişti. İsterseniz iade edebilirsiniz demişti . Ama yakında yeni firmware çıkıcağını belirtti. Ama hırs yaptım ürünü iade etmedim. Sorun mu değil mi bilmiyorum. Yurtdışındaki siteler buna bir çözüm gelirtmişler. Kendim yurtdışı sitelerden araştırdım. Çözdüm. Neyse artık Dijitaltrend ile bu konuyu telefondan konuştum. Kendileri yakın zamanda yeni bir firmware çıkartacaklarını belirttiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: acanl

TEŞEKKÜR EDERİM DOSTUM HALLETTİM DEDİĞİN GİBİ YALNIZ BURDA BİR ARKADAŞ DAHA SORMUŞ TORRENT E NASIL GİRECEĞİZ DİYE CİHAZLA GELEN KİTAPÇIKTA HEM HARFLER UFAK HEMDE AÇIKLAMALARDA FAZLA BİR DETAYA GİRİLMEMİŞ İNTERNETE BAĞLANMAK İÇİN WİRELLES USB ADAPTÖRÜNÜ BEKLİYORUZ BUNU FİRMA DAHA GETİRTMEMİŞ TÜRKİYEYE BAKALIM NE ZAMAN GELECEK TE İNTERNETE GİRECEĞİZ BEKLEMEDEYİZ.....
    AMA CİHAZ HARİKA WD HD MEDİA PLAYER İN AÇAMADIĞI FİLİMLER BU CİHAZ ÇOK GÜZEL AÇIYOR HERKESE EVLADİYELİK BİR ÜRÜN

Wireless USB adaptör konusunda realtek chipsetli olması gerekiyor. Torent ve Samba için yapman gereken Dexonic veya diğer üretici firmaların sitesinde bu özelliği aktifleyen 4 dosyayı usb belleğin root kısımına koy format işi bittiğinde cihazın firmware güncelleme link kısımında paket güncellemesine tıkla işlem bittiğinde BT samba servisini açık konuma getirmen yeterlidir.Internet explorer adres satırınahttp://venus yaz torent ekranı gelir \\venus yazarsanda http olmayacak şekilde bu sefer diskine erişirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: acanl

quote:

Arakadaşlar bu cihaza darkmedya olsun başka firmaların yazılımını yüklemeyin sorun olmaktadır. Torent ve samba için cihazınızı aldığınız yere göndermeniz gerekiyor. Dijital Trend ürünü servise alarak cihaza konsoldan firmware yükleme yapıldığını belirtmektedir. Sanırım piyasadaki çoğu dexonicler de bu özellik deaktif görülmektedir. DijitalTrend konu hakkında web sitelerinde en güncel firmware yayınlayacaklar. DijitalTrend dışında firmware yüklemenizi pek tavsiye etmem. Cihazınız kilitlenebiliyor veya kafası karışabiliyor. Bu esnada cihaza wifi kart kullanacakların dikkatine ürüne DarkMedya 'nın 150 mbps özellikli usb dongle cihazını kullanabilirsiniz. Tamamiyle uyumlu hiçbir sorun çıkarmayacaktır.Cihazın bedeli 50-60 tl arasındadır. Bimeks 'den usb dongle almayın beni satış elemanı yanıltıcı bilgi verdi.

sevgili arkadaşım bende daha evvel wd tv hd video player vardı onu bıraktım DEXONİC aldım hem tv den kayıt yapıyorum hemde bütün formatları açıyor ben carrefour dan 12 taksit 248.- tl ye aldım çok memnunum cihazın pek kötü tarafını görmedim tv den kayıtları cam gibi bir de içine 1 tb wd dahili harddisk alırsan(kayıt için) harika olur

Aslında bu cihazın yazılımıyla bir oynamaya başlarsan bir çok özellik eklersin.

• hdd de 55 filim var bunları yedeklemek nasıl olacak başka cözüm yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

hdd de 55 filim var bunları yedeklemek nasıl olacak başka cözüm yokmu

Aklıma gelen metodu belirtmek isterim.

Bilgisayarına belli bir kısıma kadar filmi alırsın.Diğerlerini de Double DVD medya 8.5 gb alıp yazarsın.

Bir arkadaşından hdd al ya da 1.5 ,2 tb lik sıfır disk al daha iyi olur.
  • diski çıkarıp günceleme olunca tekrar taktığımda tanımıyor doğrumu anladım biçilendirme istiyor yapılıncada siliniyor peki bu olay şartmıdır günceleme .
  • quote:

diski çıkarıp günceleme olunca tekrar taktığımda tanımıyor doğrumu anladım biçilendirme istiyor yapılıncada siliniyor peki bu olay şartmıdır günceleme .

Arkadaşım, şuan ki firmware'den memnunsan kurcalama bence. Bi hafta içinde yeni firmware çıkacakmış, güncellerken format şart olsa bile en azından tekrar uğraşmamış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: divercats

quote:

diski çıkarıp günceleme olunca tekrar taktığımda tanımıyor doğrumu anladım biçilendirme istiyor yapılıncada siliniyor peki bu olay şartmıdır günceleme .

Arkadaşım, şuan ki firmware'den memnunsan kurcalama bence. Bi hafta içinde yeni firmware çıkacakmış, güncellerken format şart olsa bile en azından tekrar uğraşmamış olursun

teşekkürler bekleyelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: divercats

quote:

bir haftaya yeni güncelleme gelecekse bence de hiç ellemeyip en yenisini yapmak daha iyi

• günceleme internet ilemi ilgili veya genel kapsamlımı
  • Sanırım bir çok yönde olsa gerek. Youtube'dan başlayarak kapsamlı güncelleme olucaktır. Bu esnada dün çin vs. siteleri gezerken gerek bu ürün gerekse muadillerine baktım. Eğer dexonic markası ürüne bir takım özellikler eklerse yazılımsal olarak tabii ki belirteyim. Cihaz neredeyse bir bilgisayar oluyor. Yanlız firmware dosyasının boyutu 100 mb oluyor. Aslında dijitaltrend bir sormak lazım diyorum. Bu cihazların rom kapasitesi bu kadar geniş özelliğe sahip firmwareleri yüklenebiliniyor mu ?

Dark ve muadil cihazların şuan üzerinde koşturduğu firmwaredeki bir takım özellikler

Internet Televizyon

Internet Radio

Facebook

Internet browser (her sayfayı açabilme diyorlar ama java,flash,html versiyon)

ftp server vs.

Dexonic'ten bekliyoruz. Belki ekleyecekler belki eklemeyecekler tamamiyle onların elinde olan bir durum diyebiliriz. Şuan dexonic sitesinden BT ve SAMBA servisini ekleyen yazılımı indirebilirsiniz. Cihazlarınızdaki firmwareleri şuan için pek kurcalamayın diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.