Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de güncelleme yaptım ama hala HDD görme sorunu var.
    You tube denemeyi unuttum :)
  • hangi aparatı kulanıyorsunuz internet için
  • ETHERNET KABLOSU
  • günceleme yapınca hardisteki kayıtlar silinirmi
  • Silineceğini sanmıyorum zira alete yükleniyor güncelleme, diske değil.

Teknop'ta da indirimde görünüyor önümüzdeki 83 saat için, 255 Lira.

http://www.teknop.com/urun/69/bt3548-hr-hd-extreme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUZz -- 10 Mart 2011; 12:30:18 >
  • FW güncellemesi yaptım, gözle görülür bir iyileşme var. HDD içine birşey olmaz merak etmeyin. Menu geçişleri çok hızlı... HDD hemen okuyor ve asıl benim yaşadığım bazı m4v ve mp4 dosyalarında ekran donması sorunu kalkmış durumda. Guzel bir güncelleme olmuş. Birde Çalma listesi kısmını geliştirseler hiç fena olmaz diyorum. Mesela pc ye bağlandığında çalma listesi oluşturabilsek çok güzel olacak. Onlarca clip videonun arasında tek tek seçim yapmak gerekiyor.
  • sevgili arkadaşlarım bana yardımcı olursanız çok memnun olacağım bu torrent sitelerinden bu cihaza nasıl dqwnload yapacağız bilen bir arkadaş varsa maddeler halinde yazarsa çok memnun olacağım.daha internete bu cihazla bağlanamadım çünkü wirelles adaptörünü bekliyorum gerçi bu adaptörden de bir ses seda çıkmadı ne yapacağız bilmiyorum

birde diğer video sitelerinden bu cihaza nasıl film yükleyeceğiz biraz bilgisayarımı dinlendirmek istiyorum bayağı bir yoruldu...

saygılarımla

acanl
  • Sevgili arkadaşlar dexonic medya playerıma wd 1 tb aldım taktım fakat bir türlü kayıt yapamadım.kabloları düzgün bağladım recever dan girişe çıkıştan da tv ye bağladım harici disk ten filmi seyrediyorum ama kayıtı bir türlü gerçekleştiremedim.

bana sırasıyla yapacaklarımı anlatabilirmisiniz. teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: acanl

Sevgili arkadaşlar dexonic medya playerıma wd 1 tb aldım taktım fakat bir türlü kayıt yapamadım.kabloları düzgün bağladım recever dan girişe çıkıştan da tv ye bağladım harici disk ten filmi seyrediyorum ama kayıtı bir türlü gerçekleştiremedim.

bana sırasıyla yapacaklarımı anlatabilirmisiniz. teşekkür ederim

arkadan video in giriş yap ve menüden kaynak görüntüleme tuşuna bas ve kayıta başla
  • samsung x ilgin için teşekkür ederim evet ilk kaydımı gerçekleştirdim cam gibi teşekkür ederim yalnız bir başka düğmeye dokundum galiba harici harddiskimdeki filmi seyredeyim dedim ön izleme penceresinde ÇERÇEVE ÇOK BÜYÜK diye mesaj çıktı bir evvelki gün seyrettiğim filmi seyredemedim açmadı

BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM BAŞKA ARKADAŞIN BAŞINA DA BÖYLE BİR OLAY GELDİMİ YAZARSA CİHAZIMI ONA GÖRE AYARLAYAYIM..

TEŞEKKÜRLER
  • merhaba arkadaşlar bende bu cihazı aldım fakat torrent i çalıştıramıyorum kurulum>sistem>bt ve samba kısmı açılmıyor bu konuda bana yardım edebilirmisiniz
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: acanl

samsung x ilgin için teşekkür ederim evet ilk kaydımı gerçekleştirdim cam gibi teşekkür ederim yalnız bir başka düğmeye dokundum galiba harici harddiskimdeki filmi seyredeyim dedim ön izleme penceresinde ÇERÇEVE ÇOK BÜYÜK diye mesaj çıktı bir evvelki gün seyrettiğim filmi seyredemedim açmadı

BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM BAŞKA ARKADAŞIN BAŞINA DA BÖYLE BİR OLAY GELDİMİ YAZARSA CİHAZIMI ONA GÖRE AYARLAYAYIM..

TEŞEKKÜRLER

seyretmek için 4.3 e ayarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupernicK

merhaba arkadaşlar bende bu cihazı aldım fakat torrent i çalıştıramıyorum kurulum>sistem>bt ve samba kısmı açılmıyor bu konuda bana yardım edebilirmisiniz
    teşekkürler

günceleme yaptınmı
  • TEŞEKKÜR EDERİM DOSTUM HALLETTİM DEDİĞİN GİBİ YALNIZ BURDA BİR ARKADAŞ DAHA SORMUŞ TORRENT E NASIL GİRECEĞİZ DİYE CİHAZLA GELEN KİTAPÇIKTA HEM HARFLER UFAK HEMDE AÇIKLAMALARDA FAZLA BİR DETAYA GİRİLMEMİŞ İNTERNETE BAĞLANMAK İÇİN WİRELLES USB ADAPTÖRÜNÜ BEKLİYORUZ BUNU FİRMA DAHA GETİRTMEMİŞ TÜRKİYEYE BAKALIM NE ZAMAN GELECEK TE İNTERNETE GİRECEĞİZ BEKLEMEDEYİZ.....
    AMA CİHAZ HARİKA WD HD MEDİA PLAYER İN AÇAMADIĞI FİLİMLER BU CİHAZ ÇOK GÜZEL AÇIYOR HERKESE EVLADİYELİK BİR ÜRÜN
  • torrent için dexonic kendi sayfasında bir program var içinde nasıl yükleneceğini anlatıyor ama ben çözemedim

http://www.dexonic.com/component/content/article/34-demo-content/66-samba-a-bittorrent-for-dexonic-hd-media-players.html
  • Kulllanan arkadaslar bede su ara bir media player almak istiyorum bu urunu gordum 249 tl alsam posmn olurmuyum
  • Arakadaşlar bu cihaza darkmedya olsun başka firmaların yazılımını yüklemeyin sorun olmaktadır. Torent ve samba için cihazınızı aldığınız yere göndermeniz gerekiyor. Dijital Trend ürünü servise alarak cihaza konsoldan firmware yükleme yapıldığını belirtmektedir. Sanırım piyasadaki çoğu dexonicler de bu özellik deaktif görülmektedir. DijitalTrend konu hakkında web sitelerinde en güncel firmware yayınlayacaklar. DijitalTrend dışında firmware yüklemenizi pek tavsiye etmem. Cihazınız kilitlenebiliyor veya kafası karışabiliyor. Bu esnada cihaza wifi kart kullanacakların dikkatine ürüne DarkMedya 'nın 150 mbps özellikli usb dongle cihazını kullanabilirsiniz. Tamamiyle uyumlu hiçbir sorun çıkarmayacaktır.Cihazın bedeli 50-60 tl arasındadır. Bimeks 'den usb dongle almayın beni satış elemanı yanıltıcı bilgi verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemtasarim

Arakadaşlar bu cihaza darkmedya olsun başka firmaların yazılımını yüklemeyin sorun olmaktadır. Torent ve samba için cihazınızı aldığınız yere göndermeniz gerekiyor. Dijital Trend ürünü servise alarak cihaza konsoldan firmware yükleme yapıldığını belirtmektedir. Sanırım piyasadaki çoğu dexonicler de bu özellik deaktif görülmektedir. DijitalTrend konu hakkında web sitelerinde en güncel firmware yayınlayacaklar. DijitalTrend dışında firmware yüklemenizi pek tavsiye etmem. Cihazınız kilitlenebiliyor veya kafası karışabiliyor. Bu esnada cihaza wifi kart kullanacakların dikkatine ürüne DarkMedya 'nın 150 mbps özellikli usb dongle cihazını kullanabilirsiniz. Tamamiyle uyumlu hiçbir sorun çıkarmayacaktır.Cihazın bedeli 50-60 tl arasındadır. Bimeks 'den usb dongle almayın beni satış elemanı yanıltıcı bilgi verdi.

sevgili arkadaşım bende daha evvel wd tv hd video player vardı onu bıraktım DEXONİC aldım hem tv den kayıt yapıyorum hemde bütün formatları açıyor ben carrefour dan 12 taksit 248.- tl ye aldım çok memnunum cihazın pek kötü tarafını görmedim tv den kayıtları cam gibi bir de içine 1 tb wd dahili harddisk alırsan(kayıt için) harika olur

• Orijinalden alıntı: acanl

Arakadaşlar bu cihaza darkmedya olsun başka firmaların yazılımını yüklemeyin sorun olmaktadır. Torent ve samba için cihazınızı aldığınız yere göndermeniz gerekiyor. Dijital Trend ürünü servise alarak cihaza konsoldan firmware yükleme yapıldığını belirtmektedir. Sanırım piyasadaki çoğu dexonicler de bu özellik deaktif görülmektedir. DijitalTrend konu hakkında web sitelerinde en güncel firmware yayınlayacaklar. DijitalTrend dışında firmware yüklemenizi pek tavsiye etmem. Cihazınız kilitlenebiliyor veya kafası karışabiliyor. Bu esnada cihaza wifi kart kullanacakların dikkatine ürüne DarkMedya 'nın 150 mbps özellikli usb dongle cihazını kullanabilirsiniz. Tamamiyle uyumlu hiçbir sorun çıkarmayacaktır.Cihazın bedeli 50-60 tl arasındadır. Bimeks 'den usb dongle almayın beni satış elemanı yanıltıcı bilgi verdi.

SEVGİLİ ARKADAŞIM DARK IN SAYFASINA BAKTIM 35 TL OLARAK FİYATI VAR AŞAĞIDAKİ RESİMMİDİR ACABA

• Orijinalden alıntı: acanl

SEVGİLİ ARKADAŞIM HEMEN DARK IN SAYFASINA BAKTIM FİYATI 36 TL RESMİNİ VE SİTESİNİ AŞAĞIDA VERİYORUM BU ÜRÜNÜ ALIPTA DENEYEN VARSA BİZLERE FİKİR VEREBİLİR

http://www.teknobiyotik.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri.html

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.