Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd video kamare ile çektiğim görüntüleri aktardım 1080 i gayet güzel gösterdi
  • Arkadaşlar Dexonic le ilgili yeni gelişmeler yok mu? Yeni yazılım ufukta gözükmüyor gibi bilgisi olan var mı ? Bir de şunu sormak istiyorum. Bu sitedeki yazılımı indirip üzerinde çalışabilecek arkadaşlar var mı ? benim daha önce kullandığım DVD media playerın yazılımını düzelten arkadaşlar vardı acaba bu yazılım işinden anlayan arkadaşlar varsa bize yardım edebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkasal

Arkadaşlar Dexonic le ilgili yeni gelişmeler yok mu? Yeni yazılım ufukta gözükmüyor gibi bilgisi olan var mı ? Bir de şunu sormak istiyorum. Bu sitedeki yazılımı indirip üzerinde çalışabilecek arkadaşlar var mı ? benim daha önce kullandığım DVD media playerın yazılımını düzelten arkadaşlar vardı acaba bu yazılım işinden anlayan arkadaşlar varsa bize yardım edebilirler mi?

Dijitaltrend firması problemi çözmek gibi bir girişimi olsaydı. Bu probleme ciddi eğilirdi. Gördüğüm kadarıyla umrunda değil izlenimini edindim. Bu cihazın göçmeyeceğini bilsem veya kurtarma operasyonu yapabilsem diyorum. Yurtdışındaki diğer markalardaki firmware ile test ederdim. Dark'ın cihazında 1 tane power düğmesi varken bu cihaz da 2adet var. Diğer bir şeyde firmware 40 mb kadarken dark da 100 mb üzerindedir. Sıkıntı nedir çökebilir. Geçelim diğer adıma dexonic ile ilgili alternatif firmware link adresini paylaştım. O firmwaredeki problemler youtube.com daki videolar açılmıyor. Torrent download kısımı %99 a kadar gelip takılmasıdır. Elindeki cihazı 1 haftalık olan varsa iade etsin derim. 3 aydır firmware çıkmadıysa kolay kolay firmware gelmez diyorum.

• kayıt için alınabilir veya dosya oynatmak için başka mucize beklemeyin kayıtla işiniz yoksa wd live alın
  • sistem tasarım arkadaşım açıklamaların için teşekkürler. Aslında ben de dark alamyı düşünüyordum. Vatan bilgisayarda bu ürün indirime girince aklımı çeldi. Acele edip aldım. Aldığım zamanlarda iyi yorumu yapılıyordu. Kullanıcıların güncelemeden sonra sıkıntıları ortaya çıkınca güncellemedim. İade etme durumumda yok alalı 1 ayı geçti. Artık böyle devam edip mevcut olanlarla idare edeceğiz. Yeni almayı düşünen arkadaşlarada bir daha düşünmelerini tavsiye ederim. saygılarımla..
  • Dijital Trend olarak öncelikle Dexonic Firmware konusunda yaşatmış olduğumuz sorunlar için herkesden özür dileriz.

Şuanda yeni bir Firmware yayınlanmış durumdadır. bu Firmware ilk denemelerimizde tamamen sorunsuz gözükmektedir.

Ancak belki gözümüzden kaçan sorunlar olduysa bile hemen müdahale edeceğimizden kuşkunuz olmasın. Bu sıkıntılı süreci sizlere yaşattığımız için özür dileriz.

Satın almış olduğunuz ürünü iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Dijital Trend Bilg. ve İlet. Tek. Tic. Ltd. Şti.

Yeni Firmware'i aşağıdaki linkden indirebilirsiniz.
    http://www.dexonic.com/downloads/summary/6/8.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Dijital_Trend

Dijital Trend olarak öncelikle Dexonic Firmware konusunda yaşatmış olduğumuz sorunlar için herkesden özür dileriz.

Şuanda yeni bir Firmware yayınlanmış durumdadır. bu Firmware ilk denemelerimizde tamamen sorunsuz gözükmektedir.

Ancak belki gözümüzden kaçan sorunlar olduysa bile hemen müdahale edeceğimizden kuşkunuz olmasın. Bu sıkıntılı süreci sizlere yaşattığımız için özür dileriz.

Satın almış olduğunuz ürünü iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Dijital Trend Bilg. ve İlet. Tek. Tic. Ltd. Şti.

Yeni Firmware'i aşağıdaki linkden indirebilirsiniz.
    http://www.dexonic.com/downloads/summary/6/8.html

teşekürler bakalım sorun olacakmı çok bekledik

• Arkadaşlar ben indirip denedim yeni yazılımı. Valla şaşırdım hiç hatasız çalışıyor. Bence hemen indirip hemen deneyin birkaç ekstra özellik eklenmiş. İnternet radyo ve basit bir internet tv eklenmiş. Ama bence iyi olmuş kanalların hepsine bakamadım ancak bir bölümü çalışmıyor radyo kanallarında. ama zaten bedava olduğunda bu tarz çalışmama durumları oluyor. kayıt süper çalışıyor. BT süper çalışıyor. Youtube süper çalışıyor. daha ne olsun çalışmayan birşey yok valla. Neyse sonunda herşey çalışır hala geldi. Bu arada disk kopyalamada çalışıyor.Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Ben bir sorun göremedim. Eğer yakalayan olursa hemen bilgi versin lütfen.
  • Bence bu kadar süredir bekleyip hiç bir açıklama yapmadan insanları mağdur ettiler. Acaba bu kötü imajı nasıl silecekler.
  • Arkadaşlar gözümüz aydın yeni güncelleme gelmiş. Deneyen bir arkadaş var. Başka deneyenler varsa bilgilerini bizimle paylaşırlarsa seviniriz. sistem tasarım arkadaşıma katılıyorum. Açıklama geçikmiş bir açıklama. Daha önce yapılmalıydı. Dağıtıcı firma daha önce yapsaydı. Bu forumu takip eden kişiler bu ürüne sahip çıkacaklardı.
  • benim cihaz göçtü artık çalışmıyor.
  • Bu firmware yayınlanmadan önce tabii ki
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR DİJİTAL TREND İN VERMİŞ OLDUĞU FİREWİRE İ İNDİRDİM BELLEĞE FİREWİRE Yİ ATTIM CİHAZA TAKTIM FAKAT USB BELLEĞİN İÇİNDEKİ FİREWİRE İ GÖREMEDİM CİHAZDA GÖRMEDİ

NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ....

TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: acanl

SEVGİLİ ARKADAŞLAR DİJİTAL TREND İN VERMİŞ OLDUĞU FİREWİRE İ İNDİRDİM BELLEĞE FİREWİRE Yİ ATTIM CİHAZA TAKTIM FAKAT USB BELLEĞİN İÇİNDEKİ FİREWİRE İ GÖREMEDİM CİHAZDA GÖRMEDİ

NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ....

TEŞEKKÜRLER

merhaba öncelikle indirdiğiniz dosya zip li bir dosyadır. zip dosyasının içinden önce çıkartın esas dosyayı. dosya adı install.img olacak. bu install.img dosyasını usb belleğin direk içine koyun yani bir klasörün altına felan değil. sonra cihazın menüsünden sistem yükseltmeye gelin ve usb bellek takılı olsun mutlaka. cihaz kendini kapatacak ve açılırken yeni firmware i kurmaya başlayacak. sonra kapanıp açılacak kendisi yükleme bitince ve yeni yazılım yüklenmiş olacak.
    bir sorun olursa tekrar sorarsanız burdan yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemtasarim

Bu firmware yayınlanmadan önce tabii ki

peki cihaz çalışıyormu şimdi yoksa çalışmıyor mu. Eğer çalışmıyorsa cihaz Dijital Trend e gönder bence sorunu çözsünler. yoksa yazılım yükleyince çalıştımı cihaz. Başka bir yazılım yüklemiş bile olsan bunu keyfinden yapmadın ya sonuçta cihazın yazılımı sorunlu diye yaptın bence baştan yükleme yaparlar en azından. Yani bu kadar olayın üstüne garanti dışı bırakmazlar bence.
  • yazılımı sorunsuzca yükledim youtobe ve dünya radyoları sorunsuz çalışıyor yanlız türk radyoları yok.
  • sevgili dostum indirdiğim dosyu tek bir dosya o da zıpli değil zannederim daha evvelde firewire yüklemiştim zannedersem indirdiğim yeni dosya adı ile çakıştığı için yeni firewire olarak görmüyor eğer bu dosyanın adını (dosyanın içeriğinden fireware adını değiştirebilirsek) kabul edecek ve fireware yükselecek.

çünkü daha evvel youtube deki videoları seyretmek için bir fireware yüklemiştim. ama bu yeni firaware nin içeriğinden numarasını değiştirmem gerekir ama onu da yapamıyorum.

eğer bir arkadaş bu fareware içeriğindeki seri numarasını değiştirip fileserve ye yüklerse o zaman düzelecek bt olayı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

yazılımı sorunsuzca yükledim youtobe ve dünya radyoları sorunsuz çalışıyor yanlız türk radyoları yok.

Samsungx arkadaşım diğer uygulamalarda sorun varmı torrent samba vs. gibi cevabını merakla bekliyoruz. Ne yapalım bizde yeni yazılımı yükleyelim mi yoksa biraz daha mı bekleyelim. Bu arada senin cihazın akibeti ne durumda sistem tasarım arkadaşım çalışıyormu yeni yazılımı yükledin mi. buraya yazarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkasal -- 29 Temmuz 2011; 16:44:12 >
  • genel olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: acanl

sevgili dostum indirdiğim dosyu tek bir dosya o da zıpli değil zannederim daha evvelde firewire yüklemiştim zannedersem indirdiğim yeni dosya adı ile çakıştığı için yeni firewire olarak görmüyor eğer bu dosyanın adını (dosyanın içeriğinden fireware adını değiştirebilirsek) kabul edecek ve fireware yükselecek.

çünkü daha evvel youtube deki videoları seyretmek için bir fireware yüklemiştim. ama bu yeni firaware nin içeriğinden numarasını değiştirmem gerekir ama onu da yapamıyorum.

eğer bir arkadaş bu fareware içeriğindeki seri numarasını değiştirip fileserve ye yüklerse o zaman düzelecek bt olayı....

Daha önceki firewareyi bende yüklemiştim.Yutube çalışmaya başladı fakat bt sanba devre dışı kaldı.Son firewareyi indirip zipli dosyadan instal.ımg dosyasını çıkarıp usb bellek içerisine kopyalayıp cihaz açık vaziyette iken takıp sistem yükseltme seçeneğini seçerek güncellemeyi yaptım.Şu an her foksiyon çalışmaktadır.Bittorenti kullanmadığım için denemedim ancak cihazın üzerinde btsanba açık olarak görünmektedir.Ayrıca bir çok internet eklentileri gelmiş bir çoğu çalışıyor.Cihaz bu haliyle çok daha kullanışlı olmuş.Güncellemeye yapmamış olan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim.Güncellemeden dolayı bende herhangi bir problem oluşmamıştır.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.