Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samsungx

genel olarak

kesin olarak yeni yazılımı yükleyin burdaki kafa vuranın anlamı o ters olarak işaretlemişim yanlış anlam çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkasal

quote:

yazılımı sorunsuzca yükledim youtobe ve dünya radyoları sorunsuz çalışıyor yanlız türk radyoları yok.

Samsungx arkadaşım diğer uygulamalarda sorun varmı torrent samba vs. gibi cevabını merakla bekliyoruz. Ne yapalım bizde yeni yazılımı yükleyelim mi yoksa biraz daha mı bekleyelim. Bu arada senin cihazın akibeti ne durumda sistem tasarım arkadaşım çalışıyormu yeni yazılımı yükledin mi. buraya yazarsan sevinirim.

Ben denedim herşeyi torent falan hiçbir sorun yok. Herşey tıkır tıkır çalışıyor. Ayrıca türk radyosuda var Power FM var ama daha bakmak lazım. daha çok türk radyosu vardır mutlaka. herşey çalışıyor süper olmuş. hemen indirip kurun bence. herkese hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: divercats

quote:

Orijinalden alıntı: zkasal

quote:

yazılımı sorunsuzca yükledim youtobe ve dünya radyoları sorunsuz çalışıyor yanlız türk radyoları yok.

Samsungx arkadaşım diğer uygulamalarda sorun varmı torrent samba vs. gibi cevabını merakla bekliyoruz. Ne yapalım bizde yeni yazılımı yükleyelim mi yoksa biraz daha mı bekleyelim. Bu arada senin cihazın akibeti ne durumda sistem tasarım arkadaşım çalışıyormu yeni yazılımı yükledin mi. buraya yazarsan sevinirim.

Ben denedim herşeyi torent falan hiçbir sorun yok. Herşey tıkır tıkır çalışıyor. Ayrıca türk radyosuda var Power FM var ama daha bakmak lazım. daha çok türk radyosu vardır mutlaka. herşey çalışıyor süper olmuş. hemen indirip kurun bence. herkese hayırlı olsun.

power fm var demek ben fazla detaylı bakmadım bir iyce inceliyim. yine tekrar edeyim yazılımı kesinlikle yükleyin her foksiyon çalışıyor çihaz süper olmuş filim kanalarıda var ama biraz geç açılıyor bu internet hızı ile ilgili youtobe dan hangi şarkıcı ve olayı seçsen anında sıralanıyor.

• evet dostlar bende yeni fireware yi rarı açtıktan sonra yüklüyebildim radyolar şahane videolarda eğer hızınız iyiyse videoları izliyebiliyorsunuz ben superonline 10 mb fiber internet almıştım herkese tavsiye ederim yalnız torrent meselesini bilmiyorum.

eğer torrentten indiren arkadaş varsa bir tarifini verebilirmi rica etsem bu hem benim için hemde bu konuyu izleyen arkadaşlara faydalı olur kanısındayım.

genede firmeye bir teşekkür etsek azdır ama firmada bu firewire verdim diye üstüna yatmasın geliştirsin ki hem onların satışlarına hemde bizim bu makineyle daha neler yapabileceğimizi ispatlasın.bu onlar içinde bedava reklam olur kanısındayım

DEXONİC FİRMASINA İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM,,,,

ACANL

• aynı kanıdayım gelişme ve destek sürmeli magdur olan arkadaşların magduriyetleri giderilmeli.
  • Merhaba arkadaşlar. 2 gündür yeni firmware ile cihazı sorunsuz kullanmaktaydım. Ancak az önce yeni sistemle ilk kez altyazılı film izledim ve altyazılarda bazı türkçe karakterlerin gözükmediğini farkettim. Ayarlarımda sorun yok türkçe metin kodlaması kullanıyorum ve daha önce izlediğim birçok film altyazısı ile de deneyerek sorunumu doğruladım. Acaba birtek ben de mi bu sorun ortaya çıktı ve bununla ilgili kısa sürede bir düzeltme yapılacak mı merak ediyorum. Bir de henüz harici hoparlör alamadığımdan tüplü flat tv min hoparlörleri üzerinden ses almaktayım ve sesi fazla açtığımda rahatsız edici bir dip gürültüsü oluyor. En kısa zamanda hoparlörle de denemeyi düşünüyorum. Bunun dışında cihazımdan çok memnunum, başka muadil cihazları kullanan arkadaşlarımın da beğenisini kazandı. Özellikle altyazı ile ilgili firmadan destek bekliyorum, teşekkürler...

• hd kanaları biraz ağır açıyor tabiki bu internet hızından hd görüntüler net
  • Merhaba arkadaşlar. 2 gündür yeni firmware ile cihazı sorunsuz kullanmaktaydım. Ancak az önce yeni sistemle ilk kez altyazılı film izledim ve altyazılarda bazı türkçe karakterlerin gözükmediğini farkettim. Ayarlarımda sorun yok türkçe metin kodlaması kullanıyorum ve daha önce izlediğim birçok film altyazısı ile de deneyerek sorunumu doğruladım. Acaba birtek ben de mi bu sorun ortaya çıktı ve bununla ilgili kısa sürede bir düzeltme yapılacak mı merak ediyorum. Bir de henüz harici hoparlör alamadığımdan tüplü flat tv min hoparlörleri üzerinden ses almaktayım ve sesi fazla açtığımda rahatsiz edici bir dip gürültüsü oluyor. En kısa zamanda hoparlörle de denemeyi düşünüyorum. Bunun dışında cihazımdan çok memnunum, başka muadil cihazları kullanan arkadaşlarımın da beğenisini kazandı. Özellikle altyazı ile ilgili firmadan destek bekliyorum, teşekkürler... Aynı mesajı 2 kez göndermiş olabilirim ilk kez yazdığım için acemiliğimi mazur görün lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: nefarious

Merhaba arkadaşlar. 2 gündür yeni firmware ile cihazı sorunsuz kullanmaktaydım. Ancak az önce yeni sistemle ilk kez altyazılı film izledim ve altyazılarda bazı türkçe karakterlerin gözükmediğini farkettim. Ayarlarımda sorun yok türkçe metin kodlaması kullanıyorum ve daha önce izlediğim birçok film altyazısı ile de deneyerek sorunumu doğruladım. Acaba birtek ben de mi bu sorun ortaya çıktı ve bununla ilgili kısa sürede bir düzeltme yapılacak mı merak ediyorum. Bir de henüz harici hoparlör alamadığımdan tüplü flat tv min hoparlörleri üzerinden ses almaktayım ve sesi fazla açtığımda rahatsiz edici bir dip gürültüsü oluyor. En kısa zamanda hoparlörle de denemeyi düşünüyorum. Bunun dışında cihazımdan çok memnunum, başka muadil cihazları kullanan arkadaşlarımın da beğenisini kazandı. Özellikle altyazı ile ilgili firmadan destek bekliyorum, teşekkürler... Aynı mesajı 2 kez göndermiş olabilirim ilk kez yazdığım için acemiliğimi mazur görün lütfen...

ben avr ile kulanıyor seste problem yok hoparlör kalitesiz ve güçsüzse ses yapabiliri

• Türkçe karakterler konusunda haklısın dostum eskiden türkçe karakterleri gösterirdi şimdi türkçe karakterler gitti ama ses de birşey yok ben filimleri 5+1 den seyrediyorum ses ğümbür gümbür

işte bir tarafı yapıyolarsa diğer tarafı mahvediyorlar fireware eksikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iyi günler.
  • Benden başka altyazı sorunu yaşayan yok sanırım. Denediğim tüm filmlerde altyazılardaki ğ,ı,İ gibi bazı harfler boş olarak gözüküyor. Bir önceki sorunlu firmware 'de böyle bişeyle karşılaşmamıştım. Tüm metin kodlama ve dil ayarlarıyla denememe rağmen sorun devam ediyor.
  • Sanırım ses sorunu tv mden kaynaklanıyor ve yakında 5+1 set alıp o sorunu çözeceğim ama altyazı olayı canımı sıktı. Hem çok geç firmware update geliyor hem de doğru düzgün denenmeden yayınlanıyor. Donanımı gayet iyi bir cihaza yazık ediliyor İlgilenen arkadaşlara çok teşekkürler, umarım en kısa zamanda böyle basit hatalardan arındırılmış bir yazılım gelir de hepimiz keyifle film izleyebiliriz.
  • Arkadaşlar yeni yazılımın türkçe karakter problemi var mı bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Merhabalar,

Öncelikle sorunu bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Altyazı sorununu bizde tespit ettik ve en kısa sürede hemen yeni yazılım yayınlanacak ve size burdan ve sitelerimizden duyuru yapılacaktır.

Ayrıca dil kodlamasında hazır seçili olarak Türkçe gelecektir. Başka bir sorunla karşılaşan olmadı herhalde.

Bizde bir yandan bakıyoruz ancak şuana kadar sadece altyazı sorunu çıktı karşımıza.

Diğer eklenen özellikleri inşallah beğenmişsinizdir. Daha iyisini yapmak isterdik en başta, ancak çok büyük şanssızlıklar oldu.

Neyse bundan sonra en azından daha hızlı tepkiler vererek sizlerin daha önceki maduriyetinizi unutturmaya çalışacağız.

Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. Ancak ufak bir ricamız olacak sizlerden.

Karşılaştığınız sorunları destek@digitaltrend.com.tr e-posta adresine gönderirseniz sizlere daha hızlı cevap verebiliriz ve daha hızlı sorunları çözmeye yönelik hareket edebiliriz.

Şimdiden herkese teşekkür ederiz.

Dijital Trend Bilgisayar ve İlet. Tek. Tic. Ltd. Şti.

• Altyazı sorunu son yazılımı yükledikten sonra bende de oldu.Digitaltrendie e-posta çektim sağolsunlar ilgilendiler,en kısa sürede altyazı sorununu çözeceklerini söylediler.Beklemekten başka bir çare yok gibi.
  • Yeni yazılımdan sonra alt yazı türkçe karakterlerde sorun oluşuyor doğru daha çok alt yazılı film seyreden arkadaşlar bir önceki yazılma dönebilirler.Tabii bt sanba önemli değilse.
  • Digital Trend'i tebrik etmek lazım bu sefer daha hızlı davranıp kullanıcların sıkıntılarını cevaplamaya başladılar. Bu Dexonic kullanıcıları için sevindirici bir haber yeni yazılımı dört gözle bekliyoruz. Çalışmalarınızdan dolayı Teşekkürler.....
  • Digital Trend'e teşekkür ederim, türkçe altyazı sorunu çözülmüş yeni yazılımı bende sabırsızlıkla bekliyorum.
    İnşallah çabuk çıkar.
  • yeni yazılımı yükledim , youtube giriliyor fakat seçim yapınca oynatmıyor. ayarladamı hata var, yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cal

yeni yazılımı yükledim , youtube giriliyor fakat seçim yapınca oynatmıyor. ayarladamı hata var, yardımcı olabilirmisiniz

bazen takılıyor sonra düzeliyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.