Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Divercats,teşekkürler yardımın için daha deneyemedim iş güç derken ama deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mestu

Divercats ilgine teşekkür ederim. DNS AYARLARINI söylediğin gibi değiştirdim. Şimdi çalışıyor. Ayrıca başka bir sorum olacak. Kablosuz ağ üzerinden sistemi ağa bağladığmda bilgisayarımdan dexonic'i görebilip aynı zamanda içindekilere girebiliyorum. Ancak Dexonic içinde ağ menüsünden bilgisayarımı göremiyorum herangi bir yolu var mı? şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba öncelikle bilgisayarınızda film yada müzik klasörlerinizi paylaşıma açmanız gerekmektedir. Ondan sonra Workgroup da bu klasörleri görebilirsiniz. Olmazsa tekrar burdan soru sorabilirsiniz. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkasal

sistem tasarım arkadaşıma sormak istiyorum. Tabi bilen arkadaşlarda olursa da onlar da cevaplayabilir. Benim dexonic e hiç yazılım yüklemedim. Son yazılımı yükleyecektim. Alt yazı sorunu olunca vazgeçtim. Sorum şu cihazda fabrika ayarlı yazılım var. Bu yazılımı bilgisayarıma kaydedebilir miyim? Sorunlu bir yazılımdan sonra geri dönüş yapabilmek için

Sorunlu yazılım yüklediyseniz geri dönmek bence Dijital Trend teknik servisini arıyarak bir önceki yazılımı isteyebilirsiniz. Bencewww.dexonic.com sitesinde de zaten vardır eski sürüm.

http://www.dexonic.com/downloads/view.download/6/5.html Bu link firmware için şu anda kullandığın sürüm olma ihtimali yüksek.
    http://www.dexonic.com/downloads/view.download/6/6.html Bu link ise yukardaki firmware için BT-Samba eklentisi.

Ancak yeni sürümde BT-Samba Firmware ile bütünleşik olarak gelmekte yani yukardaki 2. linki yüklemene gerek yok eğer son yazılımı yüklersen onun linkide aşağıdaki gibidir.
    http://www.dexonic.com/downloads/view.download/6/8.html

Herkese iyi forumlar.

• çin youtube çıkıyor diğeri çıkmıyor, yardımcı olabilirmisiniz
  • Divercats WORKGROUP içindede MY_NEIGHBOURS içinde de görünmüyor. Kullanım kitabının içinde şunları yapmam söyleniyor hepsini yaptım ama yine nafile.
    Soru 9.
    Gözatma-> Ağ menüsü altında dosyalarımı göremiyorum.
    Yanıt:
    Lütfen aĢağıdakileri kontrol ediniz:
    1) Öncelikle medya oynatıcınızı ağa bağlayın ve bir IP adresi almasını sağlayın.
    2) Bilgisayarınızdaki TCP/IP ayarlarından “NetBIOS” u aktif hale getirin.
    3) Bilgisayarınızın güvenlik duvarı ayarlarını kontrol edin.
    4) Bilgisayarınızın “Misafir (Guest)” hesabını aktif hale getirin.
    5) Medya oynatıcınızda oynatmak/görüntülemek istediğiniz dosyarı bilgisayarınızda paylaĢıma açın. Lütfen “Herkes (Everyone)” ya da “Misafir (Guest)” hesabının bu dosyalara eriĢim hakkı olduğuna emin olun.
    Yukarıdakilerin hepsini yaptım ama hala çözüm yok. Saygılar
  • Arkadaşlar geçen hafta wifi çalışmadığı ve çalma listesi oluşturulamıyor diye servise yolladım. Servisten wifi değiştirilip ve güncel son yazılımı yükleyip yollamışlar. Şu an wifi çalışıyor ama çalma listesi gene oluşturamıyorum. Servise gitmeden .iso uzantılı dosyaları açıyorken, yeni yazılımla açmaz oldu. you tube'nin giriş sayfası geliyor ama videoları oynatmıyor. (son yazılımdan önce oynatıyor idi). Altyazıda türkçe karakterlerde problemler var.(bunu serviste kabul ediyor, en yakın zamanda gene bir yazılımla giderileceğini belirtiyor). Firma yazılım konusunda maalesef mehteran bölüğü gibi iki ileri bir geri..... Sizlere özellikle sormak istediğim güncel yazılım sonrası filmlerde .iso uzantılı dosyaları açıyor mu? Cevaplandırmanız dileğiyle.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: divercats

quote:

sistem tasarım arkadaşıma sormak istiyorum. Tabi bilen arkadaşlarda olursa da onlar da cevaplayabilir. Benim dexonic e hiç yazılım yüklemedim. Son yazılımı yükleyecektim. Alt yazı sorunu olunca vazgeçtim. Sorum şu cihazda fabrika ayarlı yazılım var. Bu yazılımı bilgisayarıma kaydedebilir miyim? Sorunlu bir yazılımdan sonra geri dönüş yapabilmek için

Sorunlu yazılım yüklediyseniz geri dönmek bence Dijital Trend teknik servisini arıyarak bir önceki yazılımı isteyebilirsiniz. Bencewww.dexonic.com sitesinde de zaten vardır eski sürüm.

http://www.dexonic.com/downloads/view.download/6/5.html Bu link firmware için şu anda kullandığın sürüm olma ihtimali yüksek.
    http://www.dexonic.com/downloads/view.download/6/6.html Bu link ise yukardaki firmware için BT-Samba eklentisi.

Ancak yeni sürümde BT-Samba Firmware ile bütünleşik olarak gelmekte yani yukardaki 2. linki yüklemene gerek yok eğer son yazılımı yüklersen onun linkide aşağıdaki gibidir.

Herkese iyi forumlar.

divercats arkadaşım teşekkürler sorumu cevaplamışsın. Ama sitedeki yazılım sorunlu bt samba eklentisi sıkıntı veriyor. Benim cihaz fabrika ayarlı hiç yazılım atmadım. Bt samba çalışıyor. Sadece you tobe sorunlu o yüzden sitedeki eski yazılım işimi görmez. Zannedersen daha önceki yazılımdı. Ama yinede yazılım versiyonunu eve gelince bir kontrol edeyim. Belki sen haklısındır. sağlıcakla....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: divercats

quote:

Herkese iyi forumlar.

divercats arkadaşım teşekkürler sorumu cevaplamışsın. Ama sitedeki yazılım sorunlu bt samba eklentisi sıkıntı veriyor. Benim cihaz fabrika ayarlı hiç yazılım atmadım. Bt samba çalışıyor. Sadece you tobe sorunlu o yüzden sitedeki eski yazılım işimi görmez. Zannedersen daha önceki yazılımdı. Ama yinede yazılım versiyonunu eve gelince bir kontrol edeyim. Belki sen haklısındır. sağlıcakla....

Benim cihazı kurtarabilirsem yakında sizlere bilgi verebileceğim .Olmazsa da çözüm konusunda fazla birşey beklemeyiniz.

İlk günkü yazlım versiyonu ile cihazlarını kullanan arkadaşlara tavsiye şöyle olucak youtube.com bir tarafa atın geri kalan servislerle cihazı kullanın diyorum. Dark için forumlara baktım. Onda da şuan birkaç problem var. Bu esnada Dark'In firmware dosya boyutu 100 mb civarın da Dexonic daha aşağıdalarda yer tutuyor. Satıcı firmaya firmware de sorun varsa iletişime geçiniz.

• youtobe bazı gün açılıyor bazı gün açılmıyor acayip bir durum
  • Benimde aynı youtube bazen film oynatıyor bazen oynatmıyor. Sadece önizleme görülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

youtobe bazı gün açılıyor bazı gün açılmıyor acayip bir durum

üstadım linksel veya browser olarak bir problem de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemtasarim

quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

youtobe bazı gün açılıyor bazı gün açılmıyor acayip bir durum

üstadım linksel veya browser olarak bir problem de olabilir.

fazlada bakmadım olabilir
  • Altyazı sorununu çözmek bu kadarmı uzun sürer inanamıyorum.Hala eski sürüm yazılımla idare ediyoruz.Digitaltrend güya en kısa sürede problemi çözecekti! bekle bekle ne zamana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aron69

Arkadaşlar geçen hafta wifi çalışmadığı ve çalma listesi oluşturulamıyor diye servise yolladım. Servisten wifi değiştirilip ve güncel son yazılımı yükleyip yollamışlar. Şu an wifi çalışıyor ama çalma listesi gene oluşturamıyorum. Servise gitmeden .iso uzantılı dosyaları açıyorken, yeni yazılımla açmaz oldu. you tube'nin giriş sayfası geliyor ama videoları oynatmıyor. (son yazılımdan önce oynatıyor idi). Altyazıda türkçe karakterlerde problemler var.(bunu serviste kabul ediyor, en yakın zamanda gene bir yazılımla giderileceğini belirtiyor). Firma yazılım konusunda maalesef mehteran bölüğü gibi iki ileri bir geri..... Sizlere özellikle sormak istediğim güncel yazılım sonrası filmlerde .iso uzantılı dosyaları açıyor mu? Cevaplandırmanız dileğiyle.....

Merhabalar,

Lütfen bize şuanda açamadığınız ancak daha önceden açabildiğiniz .iso uzantılı dosyayı bir şekilde ulaştırabilirmisiniz.

Bizde hemen gerekli kontrolleri yaparak Firmware de gerekli düzeltmeleri yapabilelim.

Şimdiden ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

Dijital Trend.

• quote:

Orijinalden alıntı: dexonic

Altyazı sorununu çözmek bu kadarmı uzun sürer inanamıyorum.Hala eski sürüm yazılımla idare ediyoruz.Digitaltrend güya en kısa sürede problemi çözecekti! bekle bekle ne zamana kadar.

Merhabalar,

Bu hafta yeni yazılım gelecek eğer bir terslik olmazsa.

Yeni yazılım gelir gelmez sizlere burdan hemen duyurulacaktır.

Gecikme için şimdiden özür dileriz.

Dijital Trend Bilg. ve İlet. Tek. Tic. Ltd. Şti.
  • Yeni yazılımı sabırsızlıkla bekliyoruz. Digital Trende ilgilerinden dolayı teşekkürler......
  • Merhabalar,

Dexonic HD Media Player ürününe ait yeni Firmware yayınlanmıştır.

Türkçe karakter ve DVD iso dosyası oynatma sorunu giderilmiştir.

Başka bir hata kalmadığını düşünüyoruz ancak bir hata görürseniz lütfen destek@digitaltrend.com.tr mail adresine bildiriniz.

İlginiz ve sabrınız için şimdiden teşekkürler.

Yeni yazılımı aşağıdaki link yardımıyla indirebilirsiniz.

Dijital Trend Bilgisayar

http://www.digitaltrend.com.tr/dexonic-medya-oynatici-yazilim-guncelleme

• arkadaşlar dün cihazı carrefour izmitten 99 tl ye 6 taksitle aldım. tek cihaz vardı ben kaptım :)

uzun zamandır fiyat kolluyordum zaten. benim 1 sorunum var. mesela bir film izlemek istediğimde aynı klasör içimde mkv uzantılı film dosyası ve srt uzantılı altyazı dosyası var. denediğim 4 filmden sadece birinde tr akt yazıyı gördi :( altyazı dosyası uzantısı srt. klasör içinde ingilizce latyazı dosyası olmamasına karşın subttle tıklayınca ingilizce altyazı tüm filmlerde var fakat tr altyazıyı görmüyor. sorun ne olabiir? bişi yapmammı gerekiyor acaba..
  • bu fiyata cihazınyanında oldukça kaliteli görünen hdmı kabloyuda hediye verdiler. :) inşallah sorunsuz kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUTANKHAMOUN

arkadaşlar dün cihazı carrefour izmitten 99 tl ye 6 taksitle aldım. tek cihaz vardı ben kaptım :)

uzun zamandır fiyat kolluyordum zaten. benim 1 sorunum var. mesela bir film izlemek istediğimde aynı klasör içimde mkv uzantılı film dosyası ve srt uzantılı altyazı dosyası var. denediğim 4 filmden sadece birinde tr akt yazıyı gördi :( altyazı dosyası uzantısı srt. klasör içinde ingilizce latyazı dosyası olmamasına karşın subttle tıklayınca ingilizce altyazı tüm filmlerde var fakat tr altyazıyı görmüyor. sorun ne olabiir? bişi yapmammı gerekiyor acaba..

Merhaba arkadaşım gerçekten çok uygun fiyata almışsın bu ürünü.

Bence hemen yukardaki mesajda ki linkde bulunan yeni yazılımı yükleyin ben yükledim sorunlar halledilmiş tamamen.

kullanmadan önce ilk iş yeni yazılımı yükle bence. Birde film'in dosya ismiyle altyazı dosya ismi ile aynı olması lazım.

aynı dosyanın içinde aynı isimle olacak ancak öyle çalışır altyazı.

Ama yeni yazılımı yüklemezsen türkçe karakterleri göstermez.

başka soracağın soru olursa yardımcı olurum yine. Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.