Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drangelman

ARKADAŞLAR DEXONİC MEDİA PLAYERA AĞ TANITIMI NASIL YAPIYORUZ ACABA BİLEN VARMI?

ARKADASINA ETHERNET KABLOMU TAKTIM.KABLONUN BİR UCU İSE MODEME BAĞLI.MODEME DİĞER BAĞLI OLAN İSE MASAÜSTÜ PC.

DEXONİCİĞİ AÇTIĞIMDA MODEMDE 2 NUMARALI IŞIK YANİ BAĞLADIĞIM PORT YANIYOR.ORDA SORUN YOK.

MASAÜSTÜ İSE 1 NUMARALI PORTTA.

CİHAZDAN YOUTUBE VİDEOLARINI FİLAN OYNATIYORUZ.ORDADA SIKINTI YOK.

SONRA CİHAZDAN AĞ TARAYACISINA GİRDİĞİMDE WORKGROUP OLARAK BİR AĞ GÖZÜKÜYOR.

İÇİNE GİRDİĞİMDE 192 VE BENİM MASAÜSTÜ PC MİN ADI GÖZÜKÜYOR.

192 NOLU KLASÖRE GİRDİĞİMDE BAŞARILI GİRİŞ YAZIYOR. C VE F ADLI İKİ KLASÖR GÖZÜKÜYOR.

BUNLARIN İÇİNE GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA İSE KULLANICI ADI VE ŞİFRE SORUYOR.

TABİKİ BURDAN SONRASIN GEÇEMİYORUM.

KULLANICI ADI OLARAK REALTEK_GUEST GÖZÜKÜYOR.ŞİFREDE İSE BİR KAÇ HANELİ BİR ŞEY VAR.

AMA OK. DEMEME RAĞMEN GİRİŞ BAŞARISIZ DİYOR.

BURAYI NASIL GEÇEBİLİRİM YARDIMCI OLABİLECEK VARMI.

YADA İKİ SİSTEMİ BİRBİRİNE NASIL TANITIP FİLM ALIŞVERİŞİ YAPABİLİRİM ?

TEŞEKKÜRLER.

Öncelikle orada sorduğu şifre senin bilgisayarının kullanıcı adı ve şifresi. Sen bilgisayarını açarken bir kullanıcı adı ve şifre kullanıyorsun herhalde. Bu ağ üzerinden çalışan işlerde bunu sorması normal. Ama windows un paylaşım ayarlarını ayarlarsan sormadan da ulaşabilirisin. Bu cihazın sorunu değil yani. Windows ayarlarını kontrol et windows versiyonunu söylersen yardımcı olmaya çalışayım sana. network and sharing center vardır ordan yapılacak ayarlar var win7 için. Neyse sen olmazsa bir dene baştan bu kullanıcı adı ve şifre girmeyi olmazsa burdan yardımcı olmaya çalışırım sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: atonyali

arkadaşlar versiyondan sonra usb den hdd ye flim kopyalamayı denedim yapamadım bunu deneyen varmı ?

Kopyalama da hiç sorun yok bende denedim çok kolay bir şekilde kopyalama yaptı.
    Dosya kopyalamaya gelin önce. Ardından size kaynak soracak usb yi işaretleyin ardından siz ok tuşuna basınca kendisi hedef bölümüne geçecek orada da hdd yi işaretleyin yani ok tuşuna basın. Sonra size kaynak dosya seçmeniz için bir ekran getirecek oradan kopyalamak istediğiniz dosyayı bulun ve uzaktan kumandanın en üsttünde bulunan select tuşuna basın ve bastığınızda seçtiğiniz dosyanın yanında bulunan klasör resminin üzerinde kırmızı renkli bir check işareti atacak. Ardından hedef bölümüne geçmek için sağ ok'a basın ve orda da hangi klasöre kopyalamak istediğinizi seçin yada yeni klasör yaratıp onun içine girin yani yeni yarattığınız klasörün içine ve yine sağ ok' a basın size soracak taşımak mı istiyorsunuz yoksa kopyalamak mı diye artık orası size kalmış ne yapmak isterseniz. Ben bu şekilde hiç sorunsuz kopyalama yapıyorum. Birde dosya silmeyi bende zor buldum ama buldum sonunda. Gözat bölümündeyken hangi dosyayı silmek istersen onun üzerine gel ve kumandanın üst bölümüne yakın yerde bulunan OPTION tuşuna bas ve sana seçenek çıkartacak artık sil dersen siler dosyayı. Takıldığınız birşey olursa ben burdan yine yardımcı olmaya çalışırım.

• Arkadaşlar yapabildiniz mi acaba benim açıklamalarımdan sonra bir cevap verseydiniz sevinirim.
  • Arkadaşlar cihazımız son yazılımla birlikte sorunsuz bir şekilde çalışmaya başladı.Eklenen birçok internet siteleri çalışıyor hatta bazı adult siteleri de dahil olmak üzere.Ben cihazdan çok memnunum ağ bağlantılarında paylaşıma açtığım medya dosyalarını, bilgisayarımdaki dvd rom da dvd'lerimi tv'den rahatlıkla izleyebiliyorum.Bu cihazı almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim pişman olmazlar.
  • Yeni Yazılımı yükleyip denedim

- Cihaz çok ağır çalışıyor
    - Dosya kopyalayamadım
    - Harici hdd olan 720p .mkv uzantılı dosyaları oynatırken donmalar yaptı
  • evet biraz yavaş kopyalıyor.

onun dışında bir problem yok sizin harddiskte problem vardır..
    blu-ray 20-25GB ve 1080 10-15GB leri bile hiç takılamadan rahatlıkla oynatıyor.
    harddiskini veya bağlantınızı kontrol edin..
  • Bir önceki yazılımda bu sorunlar yoktu Yeni çıkan yazılımla birlikte başladı
    Harddiskte bir sorun yok zaten kopyalama için direk hata verdi

şu anda eski yazılımada geri dönemedim şimdi cihaz çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupernicK

Bir önceki yazılımda bu sorunlar yoktu Yeni çıkan yazılımla birlikte başladı
    Harddiskte bir sorun yok zaten kopyalama için direk hata verdi

şu anda eski yazılımada geri dönemedim şimdi cihaz çalışmıyor

Bence Dijial Trend ile irtibata geç hemen onlar halleder. yazılım yüklenirken belki sorun olmuştur. Ben yeni yazılımı kurduğumdan beri hiç sorun yok. Herşey düzgün çalışıyor.
  • Yeni yazılımı bende denedim. Sorunsuz çalışıyor. Ayrıca sorunlar olursa buradan paylaşırsak faydalı olur.
  • Herkese merhaba,

7 sayfayı da hızlıca okudum. Son yazılım ile sorunlar çözülmüş gibi duruyor. Peki bir sorum var;

DARK RECORD MANİA 2 mi? yoksa Dexonic Extreme Full HD Multimedya Player/Recorder (BT-3548HR) mi?

hangisini tavsiye edersiniz? İkisi de birbirinin benzeri gibi görünüyor. Ama hangisi 1 adım önde?

Teşekkürler.
  • Western Digital 1 TB 3,5" 64MB Sata2 Caviar GreenPower aldım dexonic markasına olurmu bilen varmı?? yardımcı olsun
  • yukarı
    şu an için gözüken DTS optik 5.1 değilde 2.1 olarak vermesi.. bazı avi dosyalarında 2.1 ses optikte RAW modda çıkış vermiyor manual olarak iki kanalı seçmek gerekiyor
    BU Konuda gelişme yok galiba firmayada email attım ama ilgilenen yok
  • Almış olduğunuz harddisk sorunsuz çalışır.Bende aynı harddiski cihazı aldığım mart ayından beri kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım.
  • DİJİTAL YAINLARI HAD OLARK NSL İZLERİZDİJİTAL YAYINLARI NASIL HAFIZASINA ALACAZ.BİLGİNİZ VARMI
  • Cevap verebilecek olan kimse yok mu?

DARK mı? DEXONİC mi?
  • ARKADAŞLAR BİLEN ARKADAŞLAR VARSA RİCA EDRSEM BANA ALTTA BİLGİLERİ BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN

1)TİMESİFT CANLI YAYIN KAYDI NSL YAPILIR.DENEDİM OLMUYOR
    2)USB HDD MÜZİK ATACAKTIM AMA DOSYAYI ORAYA KOPLAYAMADIM NASIL ATILIR
    3)TV AÇILDIĞINDA DİREK ALET AÇIK OLDUĞU İÇİN KAYIT YAPIYOR.NSL ÖNÜNE GEÇECEZ
    4)KAYIT YAPILAN VİDEOLARI NSL SİLERİM.YAPAMDIM ÖYLE BİR GÖRMEDİM KUMANDADA YAPANLAR VARSA BANA DİREK DETAYLI ANLATABİLİRMİSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakim47

ARKADAŞLAR BİLEN ARKADAŞLAR VARSA RİCA EDRSEM BANA ALTTA BİLGİLERİ BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN

1)TİMESİFT CANLI YAYIN KAYDI NSL YAPILIR.DENEDİM OLMUYOR
    2)USB HDD MÜZİK ATACAKTIM AMA DOSYAYI ORAYA KOPLAYAMADIM NASIL ATILIR
    3)TV AÇILDIĞINDA DİREK ALET AÇIK OLDUĞU İÇİN KAYIT YAPIYOR.NSL ÖNÜNE GEÇECEZ
    4)KAYIT YAPILAN VİDEOLARI NSL SİLERİM.YAPAMDIM ÖYLE BİR GÖRMEDİM KUMANDADA YAPANLAR VARSA BANA DİREK DETAYLI ANLATABİLİRMİSİNİZ.

sorduğun soruların cevabı biraz yukarda zaten benim tarafımdan cevaplandı. Sayfanın biraz yukarsına bakarsan detaylı açıklamaları bulacaksın. Sadece time shift kayıt olayı çok kolay. kumanda da zaten Time Shift yazan bir düğme var ona basarsan yapar ancak içine disk takıp cihazın menüsünden formatlaman lazım. Bu arada cihaz açılınca kayıt yapmaya başlamıyor sadece video 1 deki yayını açıyor direk Return tuşuna basarak menü ekranına geçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divercats -- 16 Eylül 2011; 22:21:12 >

• mrb ilgilendiğin tşkr içinde hdd takılı olduğu halde timesft basıyorum uyarı veriyor rec te kayıt yapıyor.hdd formatlı ne yapabilirim başka bir yerde yapacağım bilmediğim işlemmi var.bu arda you tube den başka diğer sitelerden bişey anlamadım hangileri açılıyor isim verrerek yazabilirmisin.galiba çok yazdım.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Yeni bir internet bağlantısı aldığım için cihaza yeni bağlantıyı kablosuz olarak tanıtayım dedim ancak cihaz bağlanmıyor. Kablosuz Ağ Kurulumu bölümünde "IP alamıyor" ikazı veriyor.
    Modemim ZYXEL P-660W-T1 KABLOSUZ.
    ŞİFRELEME SİSTEMİ:WPA2-PSK
    Manuel tanıtmak için MAC Adresini cihazdan bulamıyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakim47

mrb ilgilendiğin tşkr içinde hdd takılı olduğu halde timesft basıyorum uyarı veriyor rec te kayıt yapıyor.hdd formatlı ne yapabilirim başka bir yerde yapacağım bilmediğim işlemmi var.bu arda you tube den başka diğer sitelerden bişey anlamadım hangileri açılıyor isim verrerek yazabilirmisin.galiba çok yazdım.

Kurulum dan Kayıt sekmesine gel ve oradaki kayıt aygıtı nı HDD seç. Şuanda USB seçili olabilir. Bunun dışında benim aklıma birşey gelmiyor bende çalışıyor sorunsuz. Siteler yada inernet uygulamaları için oturup liste çıkartamam ancak hemen hemen hepsi çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.