Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yine müthiş bölüm olcak inşallah

diğerleri çok iyiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCYBORG

quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

quote:

Orjinalden alıntı: CCYBORG

quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

3.bölüm çıkmış ama 720p'yi göremedim henüz

720p genelde 1 hafta sonra geliyor ben normal sürümünü indirdim ama onunda altyazısı yok şuan beklemedeyim.

geldi indi bile

Valla ilk 2 bölüm baya geç gelmişti bunda elini çabuk tutmuş converterlar demekki bende indireyim ozaman.

2.5gblık olanı mı indirmiştim?
    o devise sürümü 1 hafta sonra çıkıyor evet
    ama sys sürümü hemen çıkıyor

• şimdi ing altyazıyla izliyorum daha bşaındayımda debra aştı kendini. çevirebilecek varmı (sadece küfür var o yüzden spoiler içinde yazmıyorum)
    A motherfucking roly-poly chubby-cheeked shit-machine?

• Ahahahaha. Ne öğrendiysek debradan vallahi ya
  • Yeni başladım ilk sezon bitti başlarda sıktı ama hikayenin içine girdikçe sarmaya başladı imdb puanını tam olarak haketmesede güzel dizi..
  • Dexterın bu sezonki bölümleri 500mbın üzerinde cıkıyor gecen sene her bölüm 350mb civarıydı,zaten 42-43 dakika olan dizilerin hepsinin ripi 350mb civarı cıkıyor,dexterın gecen bölümü 49dakikaydı ve 550mb olarak cıktı bu haftada aynı,7dakika fark icin 200mb farketmesi ilginç geldi bana.
  • ripleyen gruba göre değişiyor boyutlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

ripleyen gruba göre değişiyor boyutlar

değişiyor tabi ama çok fazla farketmiyordu(en fazla 5-6mb)

mesela gecen sezon 54dakika süren bir bölümün (s2b10) ripi 350mb ama bu sezon 48dakika süren bir bölümün (s3b3) ripi 550mb
    (ripleyen grup aynı yani NoTV)

neyse sanırım riplerin görüntü kalitesini artırdılar bu sezon.
  • Nathan baltayı taşa vurdu...

Lea Dexter'a yanlış yapılı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

Dexterın bu sezonki bölümleri 500mbın üzerinde cıkıyor gecen sene her bölüm 350mb civarıydı,zaten 42-43 dakika olan dizilerin hepsinin ripi 350mb civarı cıkıyor,dexterın gecen bölümü 49dakikaydı ve 550mb olarak cıktı bu haftada aynı,7dakika fark icin 200mb farketmesi ilginç geldi bana.

Arkadaşlar bunun sebebi şudur, artık kanallar HD olarak yayın yapıyorlar, ripleyen kişiler ise çözünürlüğü değiştirmeden video bitrate değerini arttırdılar ki çünkü HD iken görüntükalitesi biraz daha kaliteli olması için böyle yapıyorlar.. Kısacası 350mb ile 550 mb arasında azcıkın kalite farkı var.. Yoksa birkaç dakika uzun diye değil, yayın HD diye böyle.. İsteseler 350mb devam ederler ama buğulanma daha fazla oluyor öyle.

• Ben her daim 720p indirdiğim için nayn-problem Bikere 350mb versiyonu indirmeye kalktım görüntüyü görünce varille kustuktan sonra direk şift+deleyt Bu arada 3x03'te dexter baya sıkışıyor ama çok bomba bir bölüm değil.
  • Aslında en iyisi 720p indirmek tabiki ama çok fazla dizi takip edince hepsinin 720psini indirmek zor oluyor,ayrıca ben dizileri bilgisayar ekranından izlediğim için 720pye çok da gerek duymuyorum açıkcası,350mb-550mb ripler fazlasıyla yetiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Yeni başladım ilk sezon bitti başlarda sıktı ama hikayenin içine girdikçe sarmaya başladı imdb puanını tam olarak haketmesede güzel dizi..

En iyi dizilerden biri olduğu kesin aslında imdb puanı benim gözümde bazı yerlerde çok az bazı yerlerde çok fazla oluyor. Senaryo ağırdan gittiği ve orjinalliğini koruduğu için çok sıkıcı geliyor aslında size. Benim bir avantajım daha var yıllar öncesinden beri Six Feet Underı izlerdim Michael C. Hall'u başka dizide görmek ve doyasıya izlemek benim artım oldu mesela.
  • Ya Miguel Dexter'a ya da Dexter Miguel'in başına bela olacak gibi görünüyor.
  • Bence bu uyuşturucu mafyasının kralı ve kadınları öldürten katil Miguel Prado çıkacak ve finalde dexterin kurbanları arasında yerini alacak çünkü diğer kardeşide hiç tekin değil şuan bize gösterdikleri buzdağının görünen kısmı birde madalyonun diğer tarafı var izleyip görücez artık.
  • adam sütü nerden temin etti yahu
  • O saatte süt bulmanın en iyi yolu birini öldürüp dolabından almaktır heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoFence

Bence bu uyuşturucu mafyasının kralı ve kadınları öldürten katil Miguel Prado çıkacak ve finalde dexterin kurbanları arasında yerini alacak çünkü diğer kardeşide hiç tekin değil şuan bize gösterdikleri buzdağının görünen kısmı birde madalyonun diğer tarafı var izleyip görücez artık.

harbiden doğru olabilir

ylcnsntrk: NoFence'in dediğine gelirsek evet.

• quote:

Orjinalden alıntı: NoFence

Bence bu uyuşturucu mafyasının kralı ve kadınları öldürten katil Miguel Prado çıkacak ve finalde dexterin kurbanları arasında yerini alacak çünkü diğer kardeşide hiç tekin değil şuan bize gösterdikleri buzdağının görünen kısmı birde madalyonun diğer tarafı var izleyip görücez artık.

bende aynı şekilde düşünüyorum. bu kankalık hayra alamet değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 17 Ekim 2008; 20:43:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.