Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse mi başlamaz ya??
  • Bende şimdi gördüm altyazıyı.Çeviren gözükmüyordu ama koymuşlar altyazıyı izleyelim bakalım.
  • 2. sezonda bitti nasıl 2 günde izlettirdi kendini anlamadım.. Yanlız dizileri izle sil yaptığım için divx indiriyordum final bölümünün son 15 dk sı görüntü kalitesi bakımından ultra dandik oldu..3. sezon artık HD..
    Bu arada Rita (Julie Benz) artık dizi halinde gelen Saw serisinin son filminde oynamış izleyecek olanlar için ufak bir detay..

İngilize yazık oldu ,batistanın da dediği gibi porselen bebek gibi hatundu.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 23 Ekim 2008; 1:12:44 >

• Çok fazla aksiyon yoktu ama 4.bölüm de seyir zevki olarak fena değildi,

-Dexter yine zekasını konuşturdu ve yaptığı akıllıca planla Miguel'in kardeşini devre dışı bıraktı,
    -Dexter ve Miguel her bölüm daha da bir yakınlaşıyorlar ileride ortak çalışırlarsa şaşırmamak lazım:)
    -Dexter baya zorlansa da Rita'ya evlenme teklif etti(aslında kopya çekerek evlenme teklif etti:)
    -Her zamanki gibi Dexter'ın iç sesinden duyduğumuz konuşmalar baya etkileyiciydi,dizinin en etkileyici kısımlarından biri bence Dexter'ın düşündüklerinin iç ses olarak dışa yansıması,
    -Uzun süre sonra Dexter'ı gerçek işini yaparken gördük,adli tıp uzmanı olarak bu bölümdeki cinayeti çözmekte baya başarılıydı,
    -Morgan bu bölümden sonra Dedektif Quinn'e iyice kıl oldu o yüzden sanırım bir sonraki bölüm FBI daki karının teklifini kabul edecek ve Quinn'i ele vericek.

• Dexter, 2 Sezon Daha Öldürmeye Devam Edecek

“Dexter” hayranlarını sevindirecek haber Showtime’dan geldi. Yayıncı kanal, TV dünyasının en sevilen katili Dexter Morgan’ın hikayesinin devamı için iki yeni sezon siparişi verdiğini duyurdu. 12′şer bölümden oluşacak sezonlardan ilkinin, yani 4. sezonun prodüksüyonunun ilkbaharda başlaması planlanıyor.

dizidizi.net sitesinden alıntıdır.

Dexter severler için güzel haber
  • Ya Debrayla Quinn arasında mesele nedir tam anlayamadım o çinli yosma karı ne istiyo Debradan ? Tipide gıcık amele ağzına vuracan osmanlıyı debra bi küfürleri sıralayamadı şu karıya uyuz oldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Supreme-

Ya Debrayla Quinn arasında mesele nedir tam anlayamadım o çinli yosma karı ne istiyo Debradan ? Tipide gıcık amele ağzına vuracan osmanlıyı debra bi küfürleri sıralayamadı şu karıya uyuz oldum.

O japon kadın FBI yada iç güvenlikten ve Quinn'in kirli işler çevirdiğinden şüpheleniyorlarmış ve Debradan yardım etmesini istiyorlar,bence de o Quinn denen elemanda var bir işler görecez bakalım ileride.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Supreme-

Ya Debrayla Quinn arasında mesele nedir tam anlayamadım o çinli yosma karı ne istiyo Debradan ? Tipide gıcık amele ağzına vuracan osmanlıyı debra bi küfürleri sıralayamadı şu karıya uyuz oldum.

+1 çinliyi bağlayacan... öhöm öhöm neyse bu bölüm diğer bölümlere göre biraz daha sıkıcıydı. bu sezonun en iyisi ve dizinin en iyi bölümlerinden birisi 2. bölümdü. bakalım bu sezon ilerki bölümler 2. bölümün heyecanını yakalayabilecek mi
  • Sonunda ben de bitirdim ve aranızdayım... Dizi gayet güzel gidiyor ve seyir zevki yüksek... İç sesleri bence diziyi dizi yapan en önemli unsur... 2 sezon daha devam edecekmiş, heyecan sürecek anlaşılan... Rita favorim; ilerde tam evlenceğim insan modeli...
  • Arkadaşlar bendeki bölümün sonunda 5. bölümden görüntüler vardı, 5 bölüm bayağı bir hareketli olacak..

Deb artık Yuki Mato ile kesin iş birliği yapacaktır.. quinn de aslında karizma idi ama gitçek galiba. Deb salağıda kendine birisini bulamadı, yoksa bu kız herkese verecek, zaten 2. sezonda o yaşlı morukla, tüm gözümden düşmüştü....
  • Ben pztesi indirdim o gündür izlemedim.

Altyazıda 1 türlü çıkmamıştı.
  • Bu arada SAW 5'te Rita oynuyor.. Orada da çok güzel Makyajı ise alıştığımızın tersine karanlık :) Bambaşka biri olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Bu arada SAW 5'te Rita oynuyor.. Orada da çok güzel Makyajı ise alıştığımızın tersine karanlık :) Bambaşka biri olmuş

Ritayı hiç sevmiyorum, çok yapmacık salak gibi ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

quote:

Bu arada SAW 5'te Rita oynuyor.. Orada da çok güzel Makyajı ise alıştığımızın tersine karanlık :) Bambaşka biri olmuş

Oyunculuğu mu karakteri mi?
  • Dexter.S03E05.HDTV.XviD-0TV çıktı!
  • quote:

quote:

Bence çok hoş bir bayan..Sonuçta anne olduğu için deli dolu birini bekleyemezsin.

• Güzel bir bölümdü yine.

- Dexter filmlerdem izlediği,başkalarından gördüğü replikleri,haraketleri Ritaya uyguluyor.
    - Bu Miguel'le iyice "dost" olmaya başladılar. Hani diyorduk beraber giderler kesmeye artık. O da yakındır.
    - Dexter apartmanını satacak cidden

- Masukaya yazık birde.

• quote:

quote:

quote:

Oyunculuğu mu karakteri mi?

Oyunculuğu (Dexter için diyom;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 27 Ekim 2008; 20:50:18 >

• Altyazıya başladandı %5
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.