Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

quote:

Orjinalden alıntı: NoFence

Bence bu uyuşturucu mafyasının kralı ve kadınları öldürten katil Miguel Prado çıkacak ve finalde dexterin kurbanları arasında yerini alacak çünkü diğer kardeşide hiç tekin değil şuan bize gösterdikleri buzdağının görünen kısmı birde madalyonun diğer tarafı var izleyip görücez artık.

bende aynı şekilde düşünüyorum. bu kankalık hayra alamet değil

Miquel Prado zaten belli pisliğin teki, dexter onu er yada geç haklayacaktır.

Arkadaşlar lütfen uyarı koyalım... ALOOOO kime diyom yaaaa

• 1.sezon dan bugun başladım 4 bölümdeyim
    güzelmiş niye daha önce başlamadım ki
  • Neyse pazartesi ya da salı yeni bölümü izleriz bakalım neler olacak.
  • Dexter S03E04 HDTV XviD-0TV iniyor
    altyazı da yarına çıkar inşallah
  • Ben indirdim çoktan da altyazıyı bekliyorum.

Merak ediyorum bakalım miguel bela olcak mı?
  • 3x04 altyazı düşmedimi hala ya ingilizcemde tam takoz izlemeye kastım olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Yeni başladım ilk sezon bitti başlarda sıktı ama hikayenin içine girdikçe sarmaya başladı imdb puanını tam olarak haketmesede güzel dizi..

En iyi dizilerden biri olduğu kesin aslında imdb puanı benim gözümde bazı yerlerde çok az bazı yerlerde çok fazla oluyor. Senaryo ağırdan gittiği ve orjinalliğini koruduğu için çok sıkıcı geliyor aslında size. Benim bir avantajım daha var yıllar öncesinden beri Six Feet Underı izlerdim Michael C. Hall'u başka dizide görmek ve doyasıya izlemek benim artım oldu mesela.

O sıkıcılık kalmadı baştaki 3-4 bölüm sıktı sadece..2. sezon indi ona başlayacağım eve gidersem.. De geçen cnbc-e de bir bölüme denk geldim galiba her sezon ultra sayko bir katilimiz oluyor sezon sonunda belli oluyor..

Not: izlediğim bölümde bilmem ne kasabı filan vardı..artık 4. sezonda kasımpaşa canavarını işlerler heralde..

• quote:

quote:

quote:

Yeni başladım ilk sezon bitti başlarda sıktı ama hikayenin içine girdikçe sarmaya başladı imdb puanını tam olarak haketmesede güzel dizi..

En iyi dizilerden biri olduğu kesin aslında imdb puanı benim gözümde bazı yerlerde çok az bazı yerlerde çok fazla oluyor. Senaryo ağırdan gittiği ve orjinalliğini koruduğu için çok sıkıcı geliyor aslında size. Benim bir avantajım daha var yıllar öncesinden beri Six Feet Underı izlerdim Michael C. Hall'u başka dizide görmek ve doyasıya izlemek benim artım oldu mesela.

O sıkıcılık kalmadı baştaki 3-4 bölüm sıktı sadece..2. sezon indi ona başlayacağım eve gidersem.. De geçen cnbc-e de bir bölüme denk geldim galiba her sezon ultra sayko bir katilimiz oluyor sezon sonunda belli oluyor..

Not: izlediğim bölümde bilmem ne kasabı filan vardı..artık 4. sezonda kasımpaşa canavarını işlerler heralde..

bay harbor butcher zaten
    dexter
    (spoiler içine aldım ama çok gizli birşey değil merak etme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 20 Ekim 2008; 18:08:01 >

• quote:

quote:

quote:

3.sezonda aslında böyle geçiyor ama 4e'de artık ne koyarlar pek düşünemiyorum. Her sezon Dexterın yakalanamamasını işlemezler herhalde.

• Oh oh süper. Hemen dalalım
  • slm arkadaşlar E2 KANALININ internet sitesini açtıgımda ki müzigi nereden bulabilirim tşk
  • 4.bölümün Türkçe altyazısından ses seda yok
  • Harbiden kimse ellememiş daha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enamored

slm arkadaşlar E2 KANALININ internet sitesini açtıgımda ki müzigi nereden bulabilirim tşk

Sanırım The Tudors dizisinin vidyosu dönüyor ve o müzik ordan geliyor Tudors soundtrack da bulabileceğinizi zannediyorum.

Altyazıyı neden kimse ellememiş acaba bugüne kadar çıkıyordu genelde.
  • 2. sezona başladım gayet güzel gidiyor..
    yanlız ben o sponsor olan ingiliz hatuna hasta oldum..
  • Enee 4. bölüm mü geldi laa ben daha 3 haftadır 2. sezon 9. bölümü izlicem izlemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious -- 22 Ekim 2008; 10:48:11 >
  • dpde hala altyazı çevrilmemiş
  • altyazıya başlanmadı bile hala.ne iş anlamadım ya
  • 4. bölüm Türkçe altyazı çıktı arkadaşlar,

http://www.divxplanet.com/sub/s/103653/Dexter.html

izleyelim bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.