Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LetUsHuntY4rr

indivx %95 bu gece çıksa keşke ya

Alıntıları Göster
    Beyler altyazı çıktı..

http://www.divxforever.in/index.php?act=subz&CODE=03&id=88853

en hızlı dizi çevirileri kısmına bakın..
    http://forum.donanimhaber.com/m_27555386/mpage_1/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 9 Aralık 2008; 6:29:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Beyler altyazı çıktı..

http://www.divxforever.in/index.php?act=subz&CODE=03&id=88853

en hızlı dizi çevirileri kısmına bakın..
    http://forum.donanimhaber.com/m_27555386/mpage_1/key_//tm.htm

Alıntıları Göster
    off ki ne off çok ağır spoiler izlemeyen tıklamayı aklından geçirmesin:

adios amigobenim kaçırdığım nokta migueli dexter nerede öldürdü? marianın eviydi galiba orası. e maria nereye gitti? bide ayin sırasında dex neden marianın resmini koyduki ellen wolfun kinin yanına? ölmedi sonuçta maria. e şimdi ne olacak nasıl üstünü örtecek dex olayların. bide bölümün başında çok pis faka bastık hakkatten masuka kaçırmış dexteriayrıca bu bölümde dex saç örneğini incelerken masukayla aralarındaki muhabbet öldürdü beni ya gecenin bu saattinde sesli güldüm
    -ne yapıyorsun?
    -saç inceliyorum
    -bende bu aralar bunlarla uğraşıyorum
    -vince sen kelsin
    -.....
    vee debradan küfür haznemize yeni bir küfür daha eklendi bu bölümde "absufuckinitly"
    açıkçası benim düşündüğümden çok daha kolay öldürdü migueli. ve deri yüzücünün buradaki rolünü anlayamadım ben sanırım bunu 12. yani son bölümde görücez hep birlikte. keşke son bölüme kadar yaşatsalardı migueli..

• quote:

adios amigobenim kaçırdığım nokta migueli dexter nerede öldürdü? marianın eviydi galiba orası. e maria nereye gitti? bide ayin sırasında dex neden marianın resmini koyduki ellen wolfun kinin yanına? ölmedi sonuçta maria. e şimdi ne olacak nasıl üstünü örtecek dex olayların. bide bölümün başında çok pis faka bastık hakkatten masuka kaçırmış dexteriayrıca bu bölümde dex saç örneğini incelerken masukayla aralarındaki muhabbet öldürdü beni ya gecenin bu saattinde sesli güldüm
    -ne yapıyorsun?
    -saç inceliyorum
    -vince sen kelsin
    -.....
    vee debradan küfür haznemize yeni bir küfür daha eklendi bu bölümde "absufuckinitly"
    açıkçası benim düşündüğümden çok daha kolay öldürdü migueli. ve deri yüzücünün buradaki rolünü anlayamadım ben sanırım bunu 12. yani son bölümde görücez hep birlikte. keşke son bölüme kadar yaşatsalardı migueli..

Alıntıları Göster
    sezon3 11. bölümdeki hatalar...

-Dexter, miqueli maria nın evinin yanında arabasından izlerken o kadar yakınkıydi, kocaman arabayı ve içinde birisi olduğunu 100 yaşındaki birisi bile farkederdi. Biraz daha mantıklı yapmaları gerek, o kadar yakın nasıl izleyebiliyor..
    -Salak "Joey Quinn" artık kesin olarak seri katil olduğu bilinen kişiyi nedense bacağından vurmak yerine yakalamaya çalışıyor. Kesin olarak katil olan birisini anında mıhlarlar, biraz daha gerçekçi düşünmeleri gerek.

- Masuka nın dexter i arkadan yakalaması için 40 fırın ekmek yemesi gerek.. olmamış..

Bu tür basit hatalar moralimi bozuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 9 Aralık 2008; 6:30:59 >

• quote:

-Dexter, miqueli maria nın evinin yanında arabasından izlerken o kadar yakınkıydi, kocaman arabayı ve içinde birisi olduğunu 100 yaşındaki birisi bile farkederdi. Biraz daha mantıklı yapmaları gerek, o kadar yakın nasıl izleyebiliyor..
    -Salak "Joey Quinn" artık kesin olarak seri katil olduğu bilinen kişiyi nedense bacağından vurmak yerine yakalamaya çalışıyor. Kesin olarak katil olan birisini anında mıhlarlar, biraz daha gerçekçi düşünmeleri gerek.

- Masuka nın dexter i arkadan yakalaması için 40 fırın ekmek yemesi gerek.. olmamış..

Alıntıları Göster
    S03E11 Divx Planet Türkçe altyazısı->http://divxplanet.com/sub/s/107858/Dexter.html

• quote:

-ne yapıyorsun?
    -saç inceliyorum
    -vince sen kelsin
    -.....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cidik

-ne yapıyorsun?
    -saç inceliyorum
    -vince sen kelsin
    -.....

Dikkat edersen Dexter bıçaklarını kullanmadı Miguel'i öldürürken. Çünkü Skinner'ın yöntemini taklit edecek ve suçu onun üzerine atacak. Bunu yapabilmesi için onu polislerden önce yakalaması gerekiyor. Son bölümde dexter hem nikahla hem skinnerla uğraşacak.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

-Arabanın o kadar yakın olması hata değil. Arabanın içinde biri olduğunu görmesini geçtim, Miguel Dexter'ın arabasını tanımaz mı? Normalde tabi ki çok daha uzaktan bakar arabasıyla ama o şekilde olsa izleyiciler nasıl görecek? Buda sonuçta bir dizi olduğundan yakınlaşmak zorunda kaldılar.

-Quinn konusunda haklısın. Salaklık edip vurmadı. Ama bu seninde söylediğin gibi sadece Quinn'in salaklığıdır, dizideki bir hata değildir.

-Dexter aynı zamanda hayli güçlü biri. Dexter'ı o şekilde paketleyebilcek bir adamın deri yüzücüsü gibi olamayacağını söylemiştim. O zaman Masuka gibi bir hiç olamaz. Sana burada katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Figure

quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

-Arabanın o kadar yakın olması hata değil. Arabanın içinde biri olduğunu görmesini geçtim, Miguel Dexter'ın arabasını tanımaz mı? Normalde tabi ki çok daha uzaktan bakar arabasıyla ama o şekilde olsa izleyiciler nasıl görecek? Buda sonuçta bir dizi olduğundan yakınlaşmak zorunda kaldılar.

-Quinn konusunda haklısın. Salaklık edip vurmadı. Ama bu seninde söylediğin gibi sadece Quinn'in salaklığıdır, dizideki bir hata değildir.

-Dexter aynı zamanda hayli güçlü biri. Dexter'ı o şekilde paketleyebilcek bir adamın deri yüzücüsü gibi olamayacağını söylemiştim. O zaman Masuka gibi bir hiç olamaz. Sana burada katılıyorum

Alıntıları Göster

Masuka olduğunu nereden biliyorsunuzki ?O partiyi ayarlayanlardan biri yapmıştır(Çinli Kızın adamlarından)

Bu arada nedendir bilmiyorum ama Miguele üzüldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Masuka olduğunu nereden biliyorsunuzki ?O partiyi ayarlayanlardan biri yapmıştır(Çinli Kızın adamlarından)

Bu arada nedendir bilmiyorum ama Miguele üzüldüm.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Haklısın, başkası da yapmış olabilir

Bu deri yüzücünün 'respect' deyişi beni bitiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 9 Aralık 2008; 20:44:44 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Haklısın, başkası da yapmış olabilir

Bu deri yüzücünün 'respect' deyişi beni bitiriyor

Alıntıları Göster
    Divxplanetteki dexteri çevirenler gerçekten saçma sapan çeviri yapıyor canımı sıkmaya başladılar artık ulan aklınızca küfürleri küfürlü deyimleri geçiştirecekmisiniz mantığa bak akpci zihniyetler ellerinde olsa parti görüntülerini keser bunlar zaten dizinin formatı belli kan bıçak argo cinayet cinsellik milletin oturup ailesiyle izlediğini falanmı sanıyor cahiller masuka debraya partiye girmek için t...şaklı olman lazım gibi bir laf söylüyor , çeviride ise " senin gibiler giremez " gibi saçma birşey yazılmış ass lafları pislik diye çevriliyor bazen hiç çevrilmiyor daha birsürü küfür geçiştiriliyor debranın absofuckinlutely esprisini kesinlikle olarak çevirmişler orada kesiklikle yazsalar çok daha anlamlı olacaktı bu bölümde neredeyse diyemeyeceğim hiç bir küfür direkt olarak yazılmamış hatta küfürü yumuşatmamışlar bile direk geçiştirmişler olayın içinede sıçmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dersolad

Divxplanetteki dexteri çevirenler gerçekten saçma sapan çeviri yapıyor canımı sıkmaya başladılar artık ulan aklınızca küfürleri küfürlü deyimleri geçiştirecekmisiniz mantığa bak akpci zihniyetler ellerinde olsa parti görüntülerini keser bunlar zaten dizinin formatı belli kan bıçak argo cinayet cinsellik milletin oturup ailesiyle izlediğini falanmı sanıyor cahiller masuka debraya partiye girmek için t...şaklı olman lazım gibi bir laf söylüyor , çeviride ise " senin gibiler giremez " gibi saçma birşey yazılmış ass lafları pislik diye çevriliyor bazen hiç çevrilmiyor daha birsürü küfür geçiştiriliyor debranın absofuckinlutely esprisini kesinlikle olarak çevirmişler orada kesiklikle yazsalar çok daha anlamlı olacaktı bu bölümde neredeyse diyemeyeceğim hiç bir küfür direkt olarak yazılmamış hatta küfürü yumuşatmamışlar bile direk geçiştirmişler olayın içinede sıçmışlar.

Alıntıları Göster
    ilginç ve bazılarımızı ters köşe yapan bir bölümdü,

Dexterı kaçıranlar parti için kaçırmış,bazılarımız (bende dahil) ters köşeye yattık,
    Miguel kardeşini Dexterın öldürdüğünü bilmiyormuş Dexter söyleyince öğrendi ve şok oldu(böyle olacağını gecen hafta söylemiştim ben),
    Dexter Miqueli gercekten kolay avladı ama suçu deri yüzücüye atma planı güzel gercekten(tabi işe yararsa)
    Haftaya Dexter deri yüzücünün de işini bitirirse bu işten kolayca kurtulacaktır(ama çok kolay olacağını beklemiyorum,işler sarpa sarabilir ve benim düşüncem sezon sonu çok bomba bir yerde bitecek yani Dexter için işler yolunda gitmeyecek gibi geliyor,yaptıklarının açığa cıkma riski gibi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 9 Aralık 2008; 23:24:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ©em

ilginç ve bazılarımızı ters köşe yapan bir bölümdü,

Dexterı kaçıranlar parti için kaçırmış,bazılarımız (bende dahil) ters köşeye yattık,
    Miguel kardeşini Dexterın öldürdüğünü bilmiyormuş Dexter söyleyince öğrendi ve şok oldu(böyle olacağını gecen hafta söylemiştim ben),
    Dexter Miqueli gercekten kolay avladı ama suçu deri yüzücüye atma planı güzel gercekten(tabi işe yararsa)
    Haftaya Dexter deri yüzücünün de işini bitirirse bu işten kolayca kurtulacaktır(ama çok kolay olacağını beklemiyorum,işler sarpa sarabilir ve benim düşüncem sezon sonu çok bomba bir yerde bitecek yani Dexter için işler yolunda gitmeyecek gibi geliyor,yaptıklarının açığa cıkma riski gibi.)

Alıntıları Göster
    HAYVAN GİBİ BİR BÖLÜMDÜ Dexterın 2. sezon sonunda söylediği quoteler geldi aklıma "IM A MASTER NOW " Harbi mastersın bende adam öldürcem ulan.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoFence

HAYVAN GİBİ BİR BÖLÜMDÜ Dexterın 2. sezon sonunda söylediği quoteler geldi aklıma "IM A MASTER NOW " Harbi mastersın bende adam öldürcem ulan.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NoFence

Akşam akşam güldürdün beni yaa. Bu nasıl bir mesajdır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NoFence

Akşam akşam güldürdün beni yaa. Bu nasıl bir mesajdır

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: beckhir

Alıntıları Göster
    Benim yazdığım teori gerçek oldu. Konuşmalarda biraz tuttu sonuç olarak aynıydı işte. Streçfilme sarılmış bir miguel, kardeşinin Dexter tarafından öldürülmüş olduğunu öğrenir ve deliye döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Benim yazdığım teori gerçek oldu. Konuşmalarda biraz tuttu sonuç olarak aynıydı işte. Streçfilme sarılmış bir miguel, kardeşinin Dexter tarafından öldürülmüş olduğunu öğrenir ve deliye döner.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Evet teorin tuttu. Tebrikler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Evet teorin tuttu. Tebrikler

Alıntıları Göster
    Dexter Öldüğüne En Çok Üzüldüğünüz 3 Kişi((Spoiler))

1)Doakes(Motherfucka)
    2)Ice Truck Killer
    3)Miguel

• quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Dexter Öldüğüne En Çok Üzüldüğünüz 3 Kişi((Spoiler))

1)Doakes(Motherfucka)
    2)Ice Truck Killer
    3)Miguel

Alıntıları Göster
    Ölmeliler ama. Yoksa dizinin adı her sezon değişitdi.
    Düşünseneze 4.sezonda dizini adı "Miguel"

"Hey Mig, whats up?"

• quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Ölmeliler ama. Yoksa dizinin adı her sezon değişitdi.
    Düşünseneze 4.sezonda dizini adı "Miguel"

"Hey Mig, whats up?"

Alıntıları Göster
    Adios Amigo...... Ve arka fondan gelen müzikle beraber ekranın solması.. Dexterın şimdiye kadar gördüğüm en iyi bölümüydü. Sezon finali baya uzun olacak merakla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CCYBORG

Adios Amigo...... Ve arka fondan gelen müzikle beraber ekranın solması.. Dexterın şimdiye kadar gördüğüm en iyi bölümüydü. Sezon finali baya uzun olacak merakla bekliyorum.

Alıntıları Göster
    ohaaa sezon finalinin promosunu izledim. olağan dışı bi bölüm geliyo
    http://www.youtube.com/watch?v=W23209Ui-Ck

• quote:

ohaaa sezon finalinin promosunu izledim. olağan dışı bi bölüm geliyo
    http://www.youtube.com/watch?v=W23209Ui-Ck

Alıntıları Göster
    tek kelimeyle nefesleri kesen bir bölümdü umarım sezon gerçek bir final gibi biter yani 4.sezonun ilk bölümü bu sezon finalinin devamı olmasın vallahi 1 sene beklenmez çok zor

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.