Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O nasıl promoydu? Gözlerim bu kadar açıldı
    DXM06, umarım öyle bir şey yapmazlar
    Sezon finaline özel, o bölümü HD indireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 11 Aralık 2008; 17:31:59 >
  • sezon finali promosuyla ilgili,

promoyu yeni izledim,önceki yazımda dediğim gibi dexter için işler pek yolunda gitmeyecek gibi gözüküyor,gerçekten çok hareketli bir sezon finali bekliyor bizi,yine önceki yazımda dediğim gibi sezon finali bir sonraki sezonu merakla beklettirecek gibi geliyor bana,umarım öyle olmaz herşey belli bir şekilde sonuçlanır.
  • ^ bence öyle olacak gibi görünüyor. lostu 9 ay beklemeye alıştık ama dexterı bilemiyorum. inşallah öyle olmaz
  • Bence belli bir şekilde sonuçlanacak final. Ama Dexterı harbi terletiyorlar bölümde. BU Ramonmuydu neydi peşini bırakmıyor bir türlü.

• Ramon'a söylemiş olabilir mi? Belki de Miguel ölürken 'bu iş burada bitmeyecek!' dediği bundan kaynaklanıyordu. Of Dexter, seviyorum bu diziyi yaa
  • Evet o zaten. Ne yani ölüp cehennemde mi alacak hesabını
    Final bölümü züper olacak züper.
  • kaç dk olacak final bölümü. şöyle bi buçuk saat olsa iyi olurdu
  • Ya ben Miguel'in öldüğü konusunda şüpheliyim yaa... Pek bir emin olamadım.. Ama ölmüştür heralde büyük ihtimal... Fena bölüm değildi ama bundan sonraki bölüm çok önemli... Beklemedeyiz
  • yok ölmedi çalılıkların üstünde ölü taklidi yapıyor
    dostum promoyu izle görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Ya ben Miguel'in öldüğü konusunda şüpheliyim yaa... Pek bir emin olamadım.. Ama ölmüştür heralde büyük ihtimal... Fena bölüm değildi ama bundan sonraki bölüm çok önemli... Beklemedeyiz

Supernatural ya da Prison Break olsa belki diyeceğim ama
  • düğün gecesi alıkoymuş ramon dexi gel pazartesi gell
  • eneeeem böyle 1 bölüm yok.

süperdi. çok iyi gidiyor dizi. 3 sezondur sapıtmadan ilerliyor.

Adiós Amigo
  • Dexter'in bölümleri neden büyük? Prison break, lost, heroes falan 350 mb iken dexterin bu sezonunun bölümleri 600 mb. Neden böyle? Bölümler mi uzun?
    3.sezonun bölümleri 600 mb. 1 ve 2. sezonun ise 350şer mb
    Benim indirdiklerimde mi sorun var?

Bu arada ilk bölümü izliyorum.
    Bu dex tam bir psikomanyak galiba. Normalde safsalak bi tipi var. Ama katil moduna girince
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Dexter'in bölümleri neden büyük? Prison break, lost, heroes falan 350 mb iken dexterin bu sezonunun bölümleri 600 mb. Neden böyle? Bölümler mi uzun?

Bu dex tam bir psikomanyak galiba. Normalde safsalak bi tipi var. Ama katil moduna girince

o benimde dikkatimi çekti..500-600 mb.

önceki sezonda 350 felandı.
  • Hoşgeldin PHI Bitirince yorumlarını bekliyoruz bakalım... Çok seveceksin bizim dexi
  • quote:

Dexter'in bölümleri neden büyük? Prison break, lost, heroes falan 350 mb iken dexterin bu sezonunun bölümleri 600 mb. Neden böyle? Bölümler mi uzun?

Dexter'ı yavaş yavaş tanıyacaksın
    Ben izledikten sonra H264/mp4 olarak 330 MB'a sıkıştırıyorum. Bu şekilde kalite kaybı olmadan 12 bölüm/1 sezon tek DVD'ye sığıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Hoşgeldin PHI Bitirince yorumlarını bekliyoruz bakalım... Çok seveceksin bizim dexi

İlk 2 bölüm izledim. Fena değil gibi. Olur olur. Olur bu diziden.
    Babası yönlendirmiş meğersem. Babası polis. Ama diyor ki kötü adamları öldür. Babaya bak.
    SAW mantığı da var gibi sanki biraz. Yaşamayı haketmeyenleri öldürüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Ben izledikten sonra H264/mp4 olarak 330 MB'a sıkıştırıyorum. Bu şekilde kalite kaybı olmadan 12 bölüm/1 sezon tek DVD'ye sığıyor.

Bendeki 1 ve 2. sezonlar birer dvd'ye sığıyor zaten. Ama 3. sezon sığmaz galiba.
    Bir de en son 11. bölüm çıkmış galiba. Bu sezon da mı 12'de bitecek?

• quote:

quote:

Bendeki 1 ve 2. sezonlar birer dvd'ye sığıyor zaten. Ama 3. sezon sığmaz galiba.

İlk 2 sezon 350 MB olarak yayınlanıyordu. 3 sezonda 550 MB oldular.
    Evet 12. bölüm final ve Pazartesi gününü heyecenla bekliyoruz. Geçen hafta falan başlasaydın finali herkes beraber izlerdi. Gerçi sınavların yoksa hala başarabilirsin
    İzlerken farkedeceksin, dizi giderek güzelleşiyor. Bazen ilk sezonu durgun bulanlar da oluyor ama bence oda çok güzel

• quote:

quote:

quote:

Evet 12. bölüm final ve Pazartesi gününü heyecenla bekliyoruz. Geçen hafta falan başlasaydın finali herkes beraber izlerdi. Gerçi sınavların yoksa hala başarabilirsin
    İzlerken farkedeceksin, dizi giderek güzelleşiyor. Bazen ilk sezonu durgun bulanlar da oluyor ama bence oda çok güzel

Ooo yetişirim ben size.

Yalnız nasıl bir ruh hali yansıtmaya çalışıyorlar anlamadım.
    Dexter masada adamı öldürürken ikinci bölümde arkada hareketli bi müzik çalıyordu. Bi gerilim müziği falan hak getire.

• quote:

quote:

quote:

Ooo yetişirim ben size.

Yalnız nasıl bir ruh hali yansıtmaya çalışıyorlar anlamadım.
    Dexter masada adamı öldürürken ikinci bölümde arkada hareketli bi müzik çalıyordu. Bi gerilim müziği falan hak getire.

Diyorum ya ben, Dexter her haliyle farklı

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.