Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

@PHI 1.sezonun son bölümlerinde hayran kalacaksın.

6'yı bitirdim.
    Kalan 6'yı da yarın izlerim sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erhan

quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

ben ilk sezon başlamadan önce kitabını okumuştum. bence ilk başta övülmesi gereken kitabın yazarıdır. o olmasaydı dexter falan olmazdı. nice dexterlara

Onu diyecektim bende kitaplar biraz daha detaylı başlıyor dizilerin uzun kalması gerektiğinden biraz farklı oluyor , dexterin çocukluğundan harry nin onu bulmasından falanmı başlıyor kitabı yoksa direk az çok diziyle aynı bir girişe mi sahip.

ben sadece ilk kitabı okumuştum. kitap dexterın ilk kurbanını yakalayıp öldürmesiyle başlıyordu (rahip adam).
    baya bir kitaba bağlı gidiyor dexter.
  • quote:

quote:

ben ilk sezon başlamadan önce kitabını okumuştum. bence ilk başta övülmesi gereken kitabın yazarıdır. o olmasaydı dexter falan olmazdı. nice dexterlara

Onu diyecektim bende kitaplar biraz daha detaylı başlıyor dizilerin uzun kalması gerektiğinden biraz farklı oluyor , dexterin çocukluğundan harry nin onu bulmasından falanmı başlıyor kitabı yoksa direk az çok diziyle aynı bir girişe mi sahip.

Kitabı=
    Delirtici Düşlerin Dexter'i (Darkly dreaming Dexter)
    Yazar= Jeff Lindsay

Çeviri= Solina Silahlı

http://www.netkitap.com/kitap/57952/delirtici_duslerin_dexteri.htm
    http://www.tulumba.com.tr/storeItem.asp?ic=zBK965214TX456

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021)

• bende bu kitabı yeni aldım...dexter delisiyim anlıacğınız.
  • cnbc-e de 4 bölümü izlemiştim sonra beğenip tüm bölümleri indirdim ilk 2 sezon izledigim diziler bitsin bunada baslıyam artık cok geri kaldım
  • arkadaşlar phiden ses seda çıkmıyor, ne yaptı izledi de cinayet işlemeyemi gitti
  • Bugün izleyemedim. Bi 6 bölüm daha izleyecektim güya. Yetişemeyeceğim 3.sezon finaline.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Yanlış anlaşıldım galiba. Beğenmedim demedim de. İlk bölümler kendine bağlayıcı gelmedi. Yoksa genel itibariyle güzel bir dizi. Farklı bir katil. Farklı düşünceleri olan biri. Üstelik duygusuz biri. Orijinal bir konu ekseninde ilerliyor nihayetinde.
    Ama bi çok izleyici diziler hakkında kararını ilk bölümlerde veriyor. İlk 3-4 bölümü beğenmezse gerisini izlemeyiveriyor. Keşke ilk bölümler daha heyecanlı olsaydı izleyicileri kendisine bağlasaydı.
    Ama böyle olunca da Dexter'in gerçek ruh hali yansıtılamayabilirdi. Adam çocukluğundan beri gerçek bir katil profiline bürünmüş, duygusuz bir insan. Sıfır duygu o derece yani
    Ama konunun gidişatı gayet güzel. Her bölümde Dexter'in birini öldürmesini göstermemişler en azından. Aynı zamanda farklı olayları da işliyorlar. Bu da ayrı bir güzellik katıyor bence.
    Şimdi 5. bölümü izledim. Bi bölüm daha izlerim sanırım bugün. Pazartesi yeni bölüm varmış sanırım. Pazartesiye bitiremesem de salı çarşamba bitirir final için yorumumu eklerim.

bende ilk başlarda beğenmemiştim. tarzına alışmak zaman aldı. öyle çok aksiyon yok dizide. ama şimdi benim için 1-lost 2-dexter 3-diğer diziler

• quote:

Bugün izleyemedim. Bi 6 bölüm daha izleyecektim güya. Yetişemeyeceğim 3.sezon finaline.

PHI hocam bilirsin seni severim. Tavsiyem bu diziyi sindire sindire izlemeniz çünkü 4. sezona kadar 9 aylık ara var yani zaman çok 3. sezon finaline yetişçem diye hepsini 3 günde bitirmeyin ciddi söylüyorum yazık olur. Bende aynı hatayı yaptım kafam allak bullak oldu izlediğimden birşey anlamadım. Tavsiyem gün başına ikişer bölüm izlemenizdir bu şekilde dizi çok daha zevkli oluyor. En kötü ihtimal sabah 2 akşam 2 bölüm izleyin öylede olur çünkü 2. sezon tam bir şaheser olaylar birbirine okadar bağlı ki sezon bittiğinde ayakta alkışladım. Ayrıca spoilerları sakın okumayın adam başına spoiler falan eklemeden bütün diziyi anlatmış hatta 3. sezonu bitirmeden bidaha bu foruma uğramayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: -Supreme-

quote:

Bugün izleyemedim. Bi 6 bölüm daha izleyecektim güya. Yetişemeyeceğim 3.sezon finaline.

PHI hocam bilirsin seni severim. Tavsiyem bu diziyi sindire sindire izlemeniz çünkü 4. sezona kadar 9 aylık ara var yani zaman çok 3. sezon finaline yetişçem diye hepsini 3 günde bitirmeyin ciddi söylüyorum yazık olur. Bende aynı hatayı yaptım kafam allak bullak oldu izlediğimden birşey anlamadım. Tavsiyem gün başına ikişer bölüm izlemenizdir bu şekilde dizi çok daha zevkli oluyor. En kötü ihtimal sabah 2 akşam 2 bölüm izleyin öylede olur çünkü 2. sezon tam bir şaheser olaylar birbirine okadar bağlı ki sezon bittiğinde ayakta alkışladım. Ayrıca spoilerları sakın okumayın adam başına spoiler falan eklemeden bütün diziyi anlatmış hatta 3. sezonu bitirmeden bidaha bu foruma uğramayın.

Cidden mi yahu? O derece diyorsun yani. Bak şimdi işkillendim.
    Ama güzel dizi. Bi an önce izleyip bitirip, aylardır izlemek istediğim my name is earl veya how i met your mother'ı izleyeceğim.
    Neyse bakalım. Olmazsa 2 bölüm dexter+bi kaç bölüm diğer dizilerden yaparız. Karma bir şekilde gider.
    Ya da dexter'i komple bitirir, daha sonra tekrar izlerim.

• Yarın sezon finali mi şimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Yarın sezon finali mi şimdi?

Vallahi öyle Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

quote:

quote:

Kitabı=
    Delirtici Düşlerin Dexter'i (Darkly dreaming Dexter)
    Yazar= Jeff Lindsay

Çeviri= Solina Silahlı

http://www.netkitap.com/kitap/57952/delirtici_duslerin_dexteri.htm
    http://www.tulumba.com.tr/storeItem.asp?ic=zBK965214TX456

ooo yeni duydum bu haberi , hemen edinmek lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Yarın sezon finali mi şimdi?

fragmanda görüldüğü gibi olmicak bence. film 50dk herşey olabilir. kötü sonla bitmez diyim rahatlatıyım sizi.
  • 9. bölümü izledim şimdi.

Olaylar karışıklaşmaya başladı. Buz kamyonlu katil rudy. Aynı zamanda deb'in sevgilisi. Dexter hakkında her şeyi biliyor gibi. Hatta dexter'in biyolojik babasını dahi biliyor. Ve o öldürdü.
    Yaşlı teyze "kablo tamircisi, kablo tamircisi" diye çok bağırdı ama bizim dexter dönüp bakmadı. Bi bak. Bi sor bu kadının derdi ne. Ne yırtıyor kendini. Basa halbuki rudy'nin foyası ortaya çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 14 Aralık 2008; 21:12:30 >
  • O kadın ne olacak sence_
  • PHI, ilk sezonu anlatmışsın spoiler yap bir zahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

PHI, ilk sezonu anlatmışsın spoiler yap bir zahmet

Hallettim. Sezon finaline 3 bölüm kaldı. Merak ediyorum neler olacak.
  • Rudy dexter hakkında bu kadar çok şeyi nerden biliyor?
    3 yaşından öncekileri bile.
  • quote:

Rudy dexter hakkında bu kadar çok şeyi nerden biliyor?
    3 yaşından öncekileri bile.

İzle de gör

Gel final gel
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.