Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. bölüm de bitti. Oldukça ilginç bir dizi doğrusu. Garip bir adam. Garip bir kişilik. Garip olaylar. Ve cinayetler.
    Nasıl devam edeceğini merak ediyorum doğrusu. Yani her bölümde bi ölüm hikayesini anlatırlarsa sıkıcı olur. Kendini tekrar eder gibi olur. Ama bu kadar beğenildiğine göre öyle olmadığını tahmin ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Dexter'in bölümleri neden büyük? Prison break, lost, heroes falan 350 mb iken dexterin bu sezonunun bölümleri 600 mb. Neden böyle? Bölümler mi uzun?
    3.sezonun bölümleri 600 mb. 1 ve 2. sezonun ise 350şer mb
    Benim indirdiklerimde mi sorun var?

Bu arada ilk bölümü izliyorum.
    Bu dex tam bir psikomanyak galiba. Normalde safsalak bi tipi var. Ama katil moduna girince

Lost , PB nin bölümleri falan 42 dk oluyor ve eğer 350 MB ise XviD dir bölümler dexterin bölümleri 1 saate yaklaşık oluyor ve sanırım yeni başlangıç yapmışsınız sürprizlere açık olun

• 2009 altın küre adayları
    en iyi dizi - drama : dexter
    en iyi erkek oyuncu (dizi) -drama: michael c. hall
    ödüller 11 ocakta açıklanacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erhan

sanırım yeni başlangıç yapmışsınız sürprizlere açık olun

Evet bugün başladım. 4. bölümü de az önce izledim. Fena değil. Güzel gidiyor gibi ama ne yalan söyleyeyim ilk 4 bölümü kendisine bağlayıcı değil bence. Burda çok beğenilmesinden dolayı devamını izleyeceğim. Eğer burda beğenildiğini bilmesem direk bırakırdım mesela şimdi.
    Güzel de, Bir Lost, bir Prison Break gibi kendine bağlayamadı bence dizi.
    İlerki bölümler daha iyi olur umarım.

Dexter'in "arkadaşım" dediği diğer katilin de kendi olduğu yönünde şüphelerim var. Fight Club'taki gibi bir şizofren ilişki olabilir diye tahmin ediyorum. Ama öyle bi esinlenme diziyi negatif etkiler diye düşündüğümde de olmayabileceğini tahmin ediyorum.
    Bakalım ne olacak.

• quote:

quote:

Evet bugün başladım. 4. bölümü de az önce izledim. Fena değil. Güzel gidiyor gibi ama ne yalan söyleyeyim ilk 4 bölümü kendisine bağlayıcı değil bence. Burda çok beğenilmesinden dolayı devamını izleyeceğim. Eğer burda beğenildiğini bilmesem direk bırakırdım mesela şimdi.

İzle sen izle, ilk sezon biraz durgun geldi demek Aksiyon olmadan cinayetlerin olması garip geldi değil mi, anlıyorum seni

• şöyle söyleyelim.lost,prison break faso fiso bunu yanında(onlarıda seyrediyorum tabi ama dexter başka)mesela onlar 1 veya 2. sezondan itibaren bozdular.dexter 3 sezondur müthiş gidiyor.
  • quote:

quote:

Dexter'in "arkadaşım" dediği diğer katilin de kendi olduğu yönünde şüphelerim var. Fight Club'taki gibi bir şizofren ilişki olabilir diye tahmin ediyorum. Ama öyle bi esinlenme diziyi negatif etkiler diye düşündüğümde de olmayabileceğini tahmin ediyorum.
    Bakalım ne olacak.

spoiler vermiş gibi olmayayım ama o katil tamamen farklı bi insan yani fight cluptaki olay yok burda. ama tabi dexterla alakalı birisi. sırf dextera bişeyler anlatmak için işliyor o cinayetleri. çok normal bağlayıcı olmaması, çünkü bende çok sıkılmıştım ilk 4-5 bölümde. bu sezon 8. bölümden sonra hareketleniyor. son bölümünü hala unutamıyorum cidden şaheser son bölümü 1. sezonun. 2. ve 3. sezona göre çok daha sönük 1. sezon. bu bölümleri sırf izlemek için izle bence yani pek bişey bekleme açıkçası. eğer bi kaç bölüm sabredebilirsen dizi kendisini izlettiricek haftaya son bölümü var 3. sezonun. ben şuan kendimi yiyorum acaba ne olacak diye

• Sezon sonuna yönelik birşey söylemek istemedim ama arkadaşlar direk belli etmiş ben direk arkadaşların çok şaşıracaksın demelerinden sonra Türk filmlerine yönelik dalgacı bir tavırla şöyledir yaa dedim onlarda bir yerden mi okudun dediler her ne kadar sonunu öğrenmiş olsamda önceden o vesileyle insan 1. ve 3. sezonda hay ben bu senaristin ellerinden öpeyim diyebiliyor. 2. Sezon diğerlerine göre daha bir durgun cinselliği vurguluyorlar

Her sezon 12 bölüm olmak zorunda mı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dexter, Six Feet Under , The Sopranos gibi diziler böyle bir PB,Lost gibi herkes izlese beğenir tarzında değil. Daha değişik konuları olduğu için herkes beğenemeyebiliyor. Biz burada ilginç olanın hayranıyız. Basit olanınm değil
  • . yanlış yere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 12 Aralık 2008; 20:42:31 >
  • Yanlış anlaşıldım galiba. Beğenmedim demedim de. İlk bölümler kendine bağlayıcı gelmedi. Yoksa genel itibariyle güzel bir dizi. Farklı bir katil. Farklı düşünceleri olan biri. Üstelik duygusuz biri. Orijinal bir konu ekseninde ilerliyor nihayetinde.
    Ama bi çok izleyici diziler hakkında kararını ilk bölümlerde veriyor. İlk 3-4 bölümü beğenmezse gerisini izlemeyiveriyor. Keşke ilk bölümler daha heyecanlı olsaydı izleyicileri kendisine bağlasaydı.
    Ama böyle olunca da Dexter'in gerçek ruh hali yansıtılamayabilirdi. Adam çocukluğundan beri gerçek bir katil profiline bürünmüş, duygusuz bir insan. Sıfır duygu o derece yani
    Ama konunun gidişatı gayet güzel. Her bölümde Dexter'in birini öldürmesini göstermemişler en azından. Aynı zamanda farklı olayları da işliyorlar. Bu da ayrı bir güzellik katıyor bence.
    Şimdi 5. bölümü izledim. Bi bölüm daha izlerim sanırım bugün. Pazartesi yeni bölüm varmış sanırım. Pazartesiye bitiremesem de salı çarşamba bitirir final için yorumumu eklerim.

• quote:

Yanlış anlaşıldım galiba. Beğenmedim demedim de. İlk bölümler kendine bağlayıcı gelmedi. Yoksa genel itibariyle güzel bir dizi. Farklı bir katil. Farklı düşünceleri olan biri. Üstelik duygusuz biri. Orijinal bir konu ekseninde ilerliyor nihayetinde.
    Ama bi çok izleyici diziler hakkında kararını ilk bölümlerde veriyor. İlk 3-4 bölümü beğenmezse gerisini izlemeyiveriyor. Keşke ilk bölümler daha heyecanlı olsaydı izleyicileri kendisine bağlasaydı.
    Ama böyle olunca da Dexter'in gerçek ruh hali yansıtılamayabilirdi. Adam çocukluğundan beri gerçek bir katil profiline bürünmüş, duygusuz bir insan. Sıfır duygu o derece yani
    Ama konunun gidişatı gayet güzel. Her bölümde Dexter'in birini öldürmesini göstermemişler en azından. Aynı zamanda farklı olayları da işliyorlar. Bu da ayrı bir güzellik katıyor bence.
    Şimdi 5. bölümü izledim. Bi bölüm daha izlerim sanırım bugün. Pazartesi yeni bölüm varmış sanırım. Pazartesiye bitiremesem de salı çarşamba bitirir final için yorumumu eklerim.

salıya kadar 30x50 1500/60 25 saat dexter izleyebilecekmisin alkışlarım valla

• quote:

Sıfır duygu o derece yani

Olay burda valla hiç mi kızmaz , sinirlenmez , şaşırmaz bir insan. Düşüncelerinin sesli geçmesi bundan güzel "Burda üzülmem gerekiyor sanırım." gibi ve zaman zaman bıyıkaltından sırıtmaları mükemmel.

Tabi S03E09 da;

Miguel Pradonun gömleğindeki kanın sığır kanı olmasından sonra camı pencereyi dağıtmasına şaşırdım oysa ki bir anlık düşünceymiş.

• quote:

quote:

Olay burda valla hiç mi kızmaz , sinirlenmez , şaşırmaz bir insan. Düşüncelerinin sesli geçmesi bundan güzel "Burda üzülmem gerekiyor sanırım." gibi ve zaman zaman bıyıkaltından sırıtmaları mükemmel.

Tabi S03E09 da;

Miguel Pradonun gömleğindeki kanın sığır kanı olmasından sonra camı pencereyi dağıtmasına şaşırdım oysa ki bir anlık düşünceymiş.

İşte tam orada Michael C. Hall devreye giriyor. Bu adam rolünü çok çok iyi yapıyor gerçekten. Bize o duygusuzluğunu, soğuk kanlılığını, bazı duyguları hissetmesiş gibi gözükmesi gerektiğinde başkasının nasıl yaptığını düşünmesi ve bunu ugulaması.. Bunları her oyunucu hissettiremez bize.
    Benim o sahnede .

PHI spoilerları sakın okuma, tavsiyem

• quote:

Orjinalden alıntı: cidik

salıya kadar 30x50 1500/60 25 saat dexter izleyebilecekmisin alkışlarım valla

Hadi çarşamba olsun.

quote:

quote:

O düşüncelerini söylemesi zaten bitiriyor bence olayı. 5. bölümde karı koca'yı öldürmeden ilişkilerinin nasıl devam ettiğini falan sorması, sonra işine sanki marketten ekmek alır gibi devam etmesi bir örnek.

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

PHI spoilerları sakın okuma, tavsiyem

Bitmeden okumam hiç birini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 12 Aralık 2008; 23:37:54 >

• Dexter diğer dizilere benemiyor ya.. Bambaşka bir kulvar ve stili var... Dolayısıyla PB, Heroes ve Lost'tan sonra tempo yavaş geliyor doğal olarak ancak bir o kadar yoğun ve çizgisinden çıkmayan bir dizi.. 3 sezondur bunu ustalıkla başardılar...

Çok saygı duyuyorum bu diziye şahsen... Müthiş bir psikolojik inceleme tipli insan yaratmayı başarmışlar...
  • ben ilk sezon başlamadan önce kitabını okumuştum. bence ilk başta övülmesi gereken kitabın yazarıdır. o olmasaydı dexter falan olmazdı. nice dexterlara
  • ilkten olaylar normal zaten daha sonra çok fena karışıyo oraları bağlıyo adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

ben ilk sezon başlamadan önce kitabını okumuştum. bence ilk başta övülmesi gereken kitabın yazarıdır. o olmasaydı dexter falan olmazdı. nice dexterlara

Onu diyecektim bende kitaplar biraz daha detaylı başlıyor dizilerin uzun kalması gerektiğinden biraz farklı oluyor , dexterin çocukluğundan harry nin onu bulmasından falanmı başlıyor kitabı yoksa direk az çok diziyle aynı bir girişe mi sahip.
  • @PHI 1.sezonun son bölümlerinde hayran kalacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 13 Aralık 2008; 1:05:36 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.