Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işin heycanlı kısımlarındasın

her sezonun sonları baya güzel oluyo
  • Ortalık şimdi gerçekten karıştı işte. Rudy, Deb'i yakaladı, Dexter olayları çözdü.
    Finali izleyeceğim şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ortalık şimdi gerçekten karıştı işte. Rudy, Deb'i yakaladı, Dexter olayları çözdü.
    Finali izleyeceğim şimdi.

yerinde olmak istedim dostum..manyak final.
  • PHI az sonra çığlıklar içinde foruma gelecek ve aramıza yeni bir dexter fanatiği daha katılacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Supreme-

PHI az sonra çığlıklar içinde foruma gelecek ve aramıza yeni bir dexter fanatiği daha katılacak.

Ciddi söylüyorum evdekiler uyuyor olmasaydı içimden bağırarak "F.ck" demek geçmedi değil. Dizide çok geçiyor etkilendim sanırım

---Yazacaklarım spoiler içerir---

Son 3 bölümdür falan Rudy(Bynie) ile Dexter'in bir kan bağı olduğunu düşünmeye başlamıştım. Böylesine iki psikopat sıradan insanlar olamazdı. Ama ihtimal vermiyordum.
    Az önce finalde bunun olduğunu görünce hele ki bunlar kardeş çıkınca ağzımdan "Oha" nidaları dökülürken durumumu "" bu gülücük tam manasıyla özetliyordu.
    Kesinlikle muhteşem bir senaryo. Açık kapı bırakmayan bir senaryo. Mükemmel kurgu.
    Ama her şeyden öte Dexter'in yaptığına gerçekten çok şaşırdım. Rudy'yi öldüreceği aklımın ucundan dahi geçmezdi. Kendisi gibi olan tek kişiydi nihayetinde.
    Hele ki final sonunda Dexter'in bir halk kahramanı olmasına artık tepki bile veremez hale gelmiştim.
    Ekran karardığında ise hem gülümsüyor, hem de böyle bir yapımı neden bu kadar geç farkettim diye kendime kızıyordum.
    Sen neymişsin be Dexter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 15 Aralık 2008; 0:12:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: -Supreme-

PHI az sonra çığlıklar içinde foruma gelecek ve aramıza yeni bir dexter fanatiği daha katılacak.

Ciddi söylüyorum evdekiler uyuyor olmasaydı içimden bağırarak "F.ck" demek geçmedi değil. Dizide çok geçiyor etkilendim sanırım

---Yazacaklarım spoiler içerir---

Son 3 bölümdür falan Rudy(Bynie) ile Dexter'in bir kan bağı olduğunu düşünmeye başlamıştım. Böylesine iki psikopat sıradan insanlar olamazdı. Ama ihtimal vermiyordum.
    Az önce finalde bunun olduğunu görünce hele ki bunlar kardeş çıkınca ağzımdan "Oha" nidaları dökülürken durumumu "" bu gülücük tam manasıyla özetliyordu.
    Kesinlikle muhteşem bir senaryo. Açık kapı bırakmayan bir senaryo. Mükemmel kurgu.
    Ama her şeyden öte Dexter'in yaptığına gerçekten çok şaşırdım. Rudy'yi öldüreceği aklımın ucundan dahi geçmezdi. Kendisi gibi olan tek kişiydi nihayetinde.
    Hele ki final sonunda Dexter'in bir halk kahramanı olmasına artık tepki bile veremez hale gelmiştim.
    Ekran karardığında ise hem gülümsüyor, hem de böyle bir yapımı neden bu kadar geç farkettim diye kendime kızıyordum.
    Sen neymişsin be Dexter

biz sana ne demiştik sen gel 3. sezona. deliriyoruz şuan forumcak

• quote:

Orjinalden alıntı: cidik

biz sana ne demiştik sen gel 3. sezona. deliriyoruz şuan forumcak

İnsan bi teşvik eder "İzle, izle, izle" diye. Ayıp değil mi?

O değil de. Rita, paul'un söylediğinin gerçek olduğunu anladı. Durumlar nasıl gelişecek onu merak ediyorum.
    Ve daha da merak ettiğim senaryo nasıl ilerleyecek. Rudy ölmeseydi tamam bir şeyler derdim de. Şimdi

Bu arada. Rudy, Dexter'a kardeşi olduğunu açıkladığında Rudy'nin gerçek babasını öldürdüğü aklıma geldi bi an. Yine bakakaldım bi kaç saniye ekrana. Neler olduğunu kaçırmışım geri aldım sahneyi resmen.

İyi geceler.

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 15 Aralık 2008; 0:24:43 >

• ben 1. sezon 9. bölümü izlememiştim. o bölümde rudy babasınımı öldürüyo?
    hocam dediğin gibi rita olayın gerçek olduğunu anladı artı olarak. 2. sezonda bunun üstüne gidecek, ve bu da 2. sezonun kilit karakterlerinden lilanın olaya dahil olmasını sağlayacak. izle gör bişey demiyorum neyse
  • Dexter.S03E12.HDTV.XviD-aAF

İniyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

ben 1. sezon 9. bölümü izlememiştim. o bölümde rudy babasınımı öldürüyo?
    hocam dediğin gibi rita olayın gerçek olduğunu anladı artı olarak. 2. sezonda bunun üstüne gidecek, ve bu da 2. sezonun kilit karakterlerinden lilanın olaya dahil olmasını sağlayacak. izle gör bişey demiyorum neyse

Böyle açık saçık spoiler verirseniz oynamam ama

Dexter'in biyolojik babasından miras kalıyor. Bir ev. Burayı rita, dexter, deb, rudy toplamaya gidiyorlar. O bölümün sonunda babasını rudy'nin öldürdüğü anlaşılıyor.
    Hem kendi babası, hem dexter'in babası.

Ekleme:
    Bugün 3.sezon finali var. Spoiler vereni acımam yakarım. Aklınızı başınıza devşirin.

Her ne kadar henüz izleyemeyecek olsam da iniyor
    Dexter.S03E12.HDTV.XviD-aAF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 15 Aralık 2008; 7:56:26 >

• Vay be 3.sezonda bitti,nice sezonlara diyelim..
  • Ohoo kim bilir ne zaman başlicak.
  • Ne zaman başlayacak 4.sezon yahu? Lost gibi epey bekletir heralde bu da.

• Sabah giderken torrenti ekleyeyim dedim, bir tane ekledim. Şimdi denedim fake çıktı 550 MB'lık wmv
    Şimdi Dexter.S03E12.720p.HDTV.X264-DIMENSION iniyor, finale özel
  • 11de ne bekliyorduk ne çıktı yahu, japona bak sen neler yaptı parti için..
    Burada böyle olacağını söyleyen arkadaşlar vardı bölüm çıkmadan, onlara helal olsun demek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Sabah giderken torrenti ekleyeyim dedim, bir tane ekledim. Şimdi denedim fake çıktı 550 MB'lık wmv

720p'nin senkronunu hemen yapmıyorlar ama galba?

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Sabah giderken torrenti ekleyeyim dedim, bir tane ekledim. Şimdi denedim fake çıktı 550 MB'lık wmv

720p'nin senkronunu hemen yapmıyorlar ama galba?

Normalde aynı kayıt ama başlarken zamanlama farklılığından dolayı sürede kayma var.
    Geçen haftaki bölümü denedim, 720p sürümünde 5.5 saniye geriye alınca 'cuk' oturdu O kadar senkronizasyonu da yapabiliyoruz

• İngilizce altyazı çıktı
    http://divxplanet.com/sub/s/108438/Dexter.html

İndivX şuan Türkçe altyazıda %40'ta
    http://altyazi.indivx.net/dexter-3sezon-12bolum-turkce-altyazi/

Divx Planet ise şuan %1'de (Sabaha yetiştirmeye uğraşacağım yazmış)
    http://divxplanet.com/sub/m/10480/Dexter.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 15 Aralık 2008; 20:49:46 >

• %20
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.