Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2x06'yı da izledim şimdi. Artık biraz daha heyecan bekliyorum bu sezon için.
    Gerçi ilk sezonun gerçek heyecanı son bölümlerdeydi. Bunda da öyle olacak sanırım.
    Dexy, rita'dan ayrıldı. Lila'ya gidiyor gibi. Duydusal hezeyanlar yaşıyor dex.(Dex ve duygu mu? Bıraksana sen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 15 Aralık 2008; 21:20:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

2x06'yı da izledim şimdi. Artık biraz daha heyecan bekliyorum.
    Dexy, rita'dan ayrıldı. Lila'ya gidiyor gibi. Duydusal hezeyanlar yaşıyor dex.(Dex ve duygu mu? Bıraksana sen)

ohh maşallah.dedik sana bağımlısı olursun diye
  • İndivx %60'ta
  • 1-2'den önce bitmez heralde altyazı..
  • quote:

2x06'yı da izledim şimdi. Artık biraz daha heyecan bekliyorum bu sezon için.
    Gerçi ilk sezonun gerçek heyecanı son bölümlerdeydi. Bunda da öyle olacak sanırım.

obaa pıhı feci asos durumuna girmişindir.

• indivx erken bitirir. divxplanet sabaha diyor.

• İlk iki sezonda olduğu gibi her şey Dexter için güzel bitiyor. Açık uç,yeni sezonda merakla beklenecek bir durum yok (dexter'ın baba olması dışında). Sezon finali olmasına rağmen bir önceki bölüme göre daha zayıf bir bölümdü bence, hatta sezonun en zayıf bölümü bile diyebilirim. Ramon'la hesaplaşma dışında diziye yakışan an yok gibiydi. Dexter'ın Skinner'ı oldukça kolay halletmesi de hayal kırıklığı oldu biraz.

Genel olarak 3.sezonun en iyi Dexter sezonu olduğunu söyleyebilirim. (Miguel'in katkıları unutulmamalı). Yeni sezon 2009 sonbaharda başlayacak. 5.sezon için de anlaşılmış. Yani toplam 24 bölüm daha devam edecek dizi.

• Kaptırdım izliyorum vallahi.
    Yatmadan bi bölüm daha izleyebilirim.
  • %85 olduk Çeviriye bir kişi daha katıldı. Saat 23:30 gibi izlemeye başlarız diyorum
    Düzeltme: Sözümü geri aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 15 Aralık 2008; 23:34:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

%85 olduk Çeviriye bir kişi daha katıldı. Saat 23:30 gibi izlemeye başlarız diyorum
    Düzeltme: Sözümü geri aldım

Dediğim gibi 1ve2 arasında bir zamanda bitecek ama ne zaman ?

• @PHI

Spoieler veremiyorum ama o Lila var ya o Lilaaa Bu arada 2. sezon mükemmel bitiyor...
  • quote:

Kaptırdım izliyorum vallahi.
    Yatmadan bi bölüm daha izleyebilirim.

Lila fenaa ya hakkaten

Dexter'da fenaa
  • 23:43 de yazmışlar 1 saat içinde hazır olucak diye. eh bekleriz ne yapalım.
  • 3.sezon bittimi dexterın sezonları niye 12 bölüm
  • güzel finaldi, çok heyecanlı bir bölüm olmasa da güzeldi;
    yeni sezonda aile babası dexter, tabi işinden de geri kalmayacak inşallah..

• açıkcası final beklediğim gibi değildi. ama olsun yinede tatmin etti beni. seneye görüşmek üzere
  • Beklediğim kadar süper bir final olmadı onun sebebi de çoğu şeyin 50 dakikaya sığdırılmasıydı sanırım,ama yine de güzeldi,yeni sezonu beklemek zor olacak,Dexter'ın ayrı bir yeri var her zaman.

• Bu final önceki Dexter finallerine göre daha durgundu. Artık aile babası oluyor, olacak o kadar
    Yalnız bölümde sahnelere ayrılan zamanlar daha adaletli olabilirdi. Deri yüzücünün Dexter'ı kaçırıp, Dexter'ın onu öldürüp kaçması çok kısa sürmüş. Bu bölüme daha uzun süre ayırıp, Debra'nın rozet olayından daha çabuk sıyrılsalarmış daha iyi olurmuş. Çünkü bu şekilde, şu deri yüzücüyüde aradan çıkaralım, yeni sezonda yeni adamlar gerek, gibi olmuş.
    Üzgünüm, 4. sezon ne zaman başlıyor

• Finalde 4.sezonla ilgili bir bilgi vermedilermi ya ? Ben daha izleyemedimde.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.