Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dexter'sız aylar zor geçecek Şuan en sevdiğim dizidir kendileri
  • eylül 2009 valla çok uzun süre var
    neyseki ocak-haziran lost var

• Final bölümünün başlangıcı; Miguel'i gösterirken koydukları müzikle, Dexter'ın konuşmalarıyla harika olmuştu yaa
  • Dexter dizi müzikleri

http:/www.rapidshare.com/files/81558043/Dexter_-_Soundtrack__Music_From_The_Showtime_Original_Series_.rar (89 MB)

15 Aralık 2009 Eklemesi:
    Akıllı adamsın, takip ettin buldun linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 15 Aralık 2009; 22:21:22 >
  • Şu an 3x05'i izliyorum.
    Bu Miguel Prado'da bir şeyler yoksa...
    Kesin bundan çıkacak bi haltlar. Dur bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Şu an 3x05'i izliyorum.
    Bu Miguel Prado'da bir şeyler yoksa...
    Kesin bundan çıkacak bi haltlar. Dur bakalım.

Yavaş yavaş izle bence
    Dexter'ı bitirince Damages'ı izleyebilirsin. Geçen bitirdim, tek sezondu zaten(13 bölüm), çok güzel bir dizi. Kurgusu, sürükleyiciliği, karakterleri, oyunculukları harikaydı. Ocak 2009'da da 2. sezonu başlayacak

Ekleme: Dizi müzikleri çok güzel, indirin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 22 Aralık 2008; 0:06:17 >

• Californicationu öneririm. Şu sıralar izlenecek pek dizi kalmadı salı günleri artık 2-3 dizi bekliyoruz onlarda bitince Losta kadar Californication dahil birçok güzel diziyle vakit geçirilebilir. Tabii ben 2 sezonuda 1 günde bitirdiğim için pek vakit götürmedi de

• 3. sezon daha durgun bitti gibi, ama sezon içinde miguelin işin içine dahil olma süreci de güzel işlendi. dexter hiç bi şekilde partner bulamayacağını anlamış olması lazım. genel olarak dexter bozulmayan dizilerden bi tanesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

Joey Quinn de hiç birşey çıkmadı, ama Quinn in söyledikleri hep çelişkili idi, tam olarak doğru söyleyip söylemediği belli değildi. Ya yeni sezonda "Joey Quinn " nin ne olduğu konu olacak, yada BİZİ "Joey Quinn" ile bu 3. sezonda OYALADILAR..
    Gerçekten ben sırf Joey Quinn nin tam olarak ne olduğunu, amacı ne gibi birşey bekliyordum, Dexter gibi neyi saklıyordu gibisinden.

O adamı bize öyle tanıttılarki mutlaka bir sırrı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chev -- 22 Aralık 2008; 9:50:42 >

• Tam bir Dexter finaliydi işte. Ekşını az serpiştirilmiş ama bütün olayların bağlanıldığı bir yönüylede mutlu bir son.

Daddy Dexter
  • kendimi boşlukta hissediyorum şu sıra inmesi bitmiş olmalıydı
  • Dexter.S04E01.HDTV.XviD-aAF
    Sezon 4 promo var, koşunhttp://www.youtube.com/watch?v=MEIO3OuoKT4
  • Bende diyorum bugün niye boş geçiyor.
    Hastalıktan günleride karıştırdık. Neyse yarın HIMYM izlerizde vakit geçer belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 22 Aralık 2008; 19:39:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -JigSaw-

Californicationu öneririm. Şu sıralar izlenecek pek dizi kalmadı salı günleri artık 2-3 dizi bekliyoruz onlarda bitince Losta kadar Californication dahil birçok güzel diziyle vakit geçirilebilir. Tabii ben 2 sezonuda 1 günde bitirdiğim için pek vakit götürmedi de

Madem önerdin, izleyelim bakalım. Torrentlerini indirdim. Bu haftasonu başlarım izlemeye

Peter, aklıma gelmişken

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Ramon'a söylemiş olabilir mi? Belki de Miguel ölürken 'bu iş burada bitmeyecek!' dediği bundan kaynaklanıyordu. Of Dexter, seviyorum bu diziyi yaa

quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Evet o zaten. Ne yani ölüp cehennemde mi alacak hesabını
    Final bölümü züper olacak züper.

• Figure Californicationu bende şiddetle öneriyorum sana. O dizideki Hank Moody karakteri benim idolümdür. Dizinin her bölümü ortalama 30 dakka civarında ama çok ilginç bir dizi. Adamlar gerçekçiliği yansıtırken ne küfür ne sex nede uygunsuz uçlülerden sakınmamışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Figure Californicationu bende şiddetle öneriyorum sana. O dizideki Hank Moody karakteri benim idolümdür. Dizinin her bölümü ortalama 30 dakka civarında ama çok ilginç bir dizi. Adamlar gerçekçiliği yansıtırken ne küfür ne sex nede uygunsuz uçlülerden sakınmamışlar.

Tamam o zaman, anlaştık. Sen Damages'ı izle bende Californication'ı izleyeyim
  • Onu indirdim şimdi Weeds ve Tru Blood insin hepsini ardarda izleyeceğim. Sende caliyi izle gel bu konuya.

http://forum.donanimhaber.com/m_28600689/tm.htm

• 3x09

Dex'in miguel'in gömleğindeki kanın gerçek olmadığını öğrendiği sahne

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021)

Psikopat
  • Az kalmış PHI
    Dexter izlerken Prison Break'i unuttun değil mi
    Kaç gün kaldı 4. sezona
  • Kerata iyi de dövüşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.