Şimdi Ara

DEXTER Original Sin (2025), New Blood (2021), DEXTER (2006 - 2013) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.064
Cevap
69
Favori
610.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://divxplanet.com/sub/s/108487/Dexter.html

Divxplanet'te de çıkmış

• Deri yüzücü Dexter'ı kaçırmıştı. Dexter neden kendi kaçtı ki oradan?
    Deri yüzücünün üzerinde Dexter'ın dokunduğu yerler, belki de kanı var. Önümüzdeki sezon Dexter'ın başına bunlar bela olabilir

• dexter masadaykenki yerde dexterin sakinliği gerçekten süperdi..delirtti adamı masadayken bile.
    açıkcası durgundu ama güzeldi genede...4.sezonu nasıl bekliyeceğiz bilmiyorum..

• daha aksiyon dolu bi final bekliyordum ama yinede güzeldi. deri yüzen katili şipşak halletti. bi cacık değilmiş

• Skinner ( George King ) Oldu Bittiye Getirildi , bu final bölümü açıkcası pek iyi olmamış... Neyse Beklicez 4.Sezonu Mecbur...
  • Hangi gerizekalı beyinsiz sığır mesajımı sildi bilmiyorum ama bütün sayfada başına spoiler ibaresi konmadan hayvan gibi spoilerlar dolaşırken kendini admin sanan bir gerzeğin kalkıp spoilerla alakası olmayan mesajımı silmesi saçmalık. Mesajımı silen arkadaş gitsin biraz supradyn içsin zekası gelişir.

3. sezonun 1. sezon kadar şaşırtıcı veya 2. sezon kadar komplike olmadığını ve olmayacağını daha öncede söylemiştim. Açıkçası beni tatmin etmeyen bir sezon ve sezon finali oldu. Belki 1 ve 2. sezonların çok iyi olduğundan dolayı bana kötü gelmiş olabilir. Ama son bölümde bütün olayları oldu bittiye getirmeleri açıkçası olmamış. Final bölümü 10-15 dakika daha uzun olsa belki daha iyi olabilirdi. Neyse bana göre bu sezon önümüzdeki sezonlara zemin hazırladı. Seneye görüşmek dileğiyle esen kalın.

• Sezon finali çok kötü oldu,bir bölümde ramon ve deri yüzücüyü devre dışı bıraktı çok aceleye getirilmiş bir final olmuş artık 4. sezonda bekleyeceğiz belki sürprizlerle doludur
  • 2x09'u izledim şimdi. Gerçekten güzel bölümdü. 2.sezonun en güzel bölümlerinden biriydi. Şimdilik tabii. Finale 3 bölüm var. :)

Dexter'in, doakes tarafından çözülmesi, şüphelinin doakes olması, dexter'in fbi'dan korkması falan çok güzel bölümdü

Bu Lila'da da başka bir şeyler yoksa... Çıkar kokusu 3 bölüme.

• o lila çohacayip faydasıda var zararıda

geri kalan bölümlerde hep 7/2 pozisyonunda olcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Supreme-
    Hangi gerizekalı beyinsiz sığır mesajımı sildi bilmiyorum ama bütün sayfada başına spoiler ibaresi konmadan hayvan gibi spoilerlar dolaşırken kendini admin sanan bir gerzeğin kalkıp spoilerla alakası olmayan mesajımı silmesi saçmalık. Mesajımı silen arkadaş gitsin biraz supradyn içsin zekası gelişir.

Yukardaki anonslardada belirtildiği gibi forumda hata oluştuğu için mesaj tarihleri biraz geriye sarıldı. Anonsları takip etmeden bu kadar ağır konuşmanız kötü olmuş.

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Deri yüzücü Dexter'ı kaçırmıştı. Dexter neden kendi kaçtı ki oradan?
    Deri yüzücünün üzerinde Dexter'ın dokunduğu yerler, belki de kanı var. Önümüzdeki sezon Dexter'ın başına bunlar bela olabilir

Cevap yazmıştım fakat geriye sarıldığı için silinmiş.

- Dexter sezonları genelde birbirinden bağımsız oluyor pek birbirini takip etmiyor olaylar hem tekrar izleme şansım olmadı fakat koluyla boğuyodu ufak izler kaldıysada tepeden arabadan ezildiği için büyük zarar görmüştür. Tabi yukardaki bağlı olduğu yerde parmak izleri kesin olur ama sanmam bu kadar işlerin uzamasını.

Bence mükemmel bir finaldi bir daha ki eylülü beklemek zorunda olmak çok kötü.

Finalde gene Dexterin beni güldüren yanları vardı;

- Ritayla M.Prado hakkında konuşurken konu Ramon'un Dexter'e olan sinirine gelir ve Rita'dan " Yazık ona kardeşini ve abisini kaybetti. Sanki bunlardan sen sorumluymuşsun gibi sinirini senden çıkartıyor." cümlesine benzer bir cümle çıkıyor Dexter sırıtarak başını onaylarmışcasına sallarken iç ses de " Sanki benmişim gibi " gibi bir cümle çıkıyor bittim orada.

- Evlilik öncesi Rita'nın yanına giden Dexter elinin kırıldığını gösterir ve kızmayacak mısın der Rita da " Neden kızayım ki elini bilerek kıracak halin yok. " der. Dexterde tekrar o pişkin tavrıyla kafasını sallar. Süper yahu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

o lila çohacayip faydasıda var zararıda

Ve finali izledim şimdi. 2.sezon da bitmiş oldu böylelikle. Ama bence birinci sezon daha etkileyiciydi. İkinci sezon daha aksiyon doluydu.

2. sezonda dexterin yakalanmama mücadelesini izlerken 1. sezonda ice truck killer vardı.

Final ise kesinlikle 1.sezondan götüydü. 1.sezonun finalini ağzım açık izlerken 2.sezonun finalinde tahmin edilebilirdi kimi olaylar.
    Ama yine de oldukça iyi bir finaldi diyebilirim.
    Dexter'in parise gidip lila'yı halledeceğine adım gibi emindim zaten.
    Ondan önceki lila'nın çocukları kaçırma atağı beklenilmez bir şeydi.
    Doakes'e yazık oldu gerçekten. Ama birinin gitmesi gerekiyordu malesef.

Şimdiden 3. sezonu merak etmeye başladım. Acaba nasıl bir hikaye başlayacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 18 Aralık 2008; 8:26:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

o lila çohacayip faydasıda var zararıda

Ve finali izledim şimdi. 2.sezon da bitmiş oldu böylelikle. Ama bence birinci sezon daha etkileyiciydi. İkinci sezon daha aksiyon doluydu.

2. sezonda dexterin yakalanmama mücadelesini izlerken 1. sezonda ice truck killer vardı.

Final ise kesinlikle 1.sezondan götüydü. 1.sezonun finalini ağzım açık izlerken 2.sezonun finalinde tahmin edilebilirdi kimi olaylar.
    Ama yine de oldukça iyi bir finaldi diyebilirim.
    Dexter'in parise gidip lila'yı halledeceğine adım gibi emindim zaten.
    Ondan önceki lila'nın çocukları kaçırma atağı beklenilmez bir şeydi.
    Doakes'e yazık oldu gerçekten. Ama birinin gitmesi gerekiyordu malesef.

Şimdiden 3. sezonu merak etmeye başladım. Acaba nasıl bir hikaye başlayacak?

ilk bölümden spoiler vermeden anlatmaya çalışayım;
    3. sezonun konusu tamamen miguel prodo üzerine kurulu. miguel prado tam olarak bilmiyorum ama o eyaletin baş savcısı yani çok ama çok sözü geçen ünlü biri. dexterin çalıştığı departmanı ve bütün polis departmanını istediği gibi yönlerdirebiliyo(kısmen.)birde yan karakter olarak deri yüzücü katil var. dexter deri yüzücüyle değil miguel prodoyla ilgilenecek ikisinin çok ilginç ilişkisi olacak (cinsel anlamda değil ynalış anlama ) yani kısacası bu sezon tamamen dexter-miguel prado ilişkisiyle ilgili. ilk bölümden sonra anlarsın zaten konunun gidişini. söylemden geçemiycem, 3. sezonda da diğer sezonda olduğu gibi orta bölümler ağır ilerliyor. ancak bi yerden sonra birden tempo yükseliyor. ve bence miguel pradoyu oynayan adam bu dizide dexterdan sonraki en iyi rol yapan adam. bu sezonda ortaya çıkmasına rağmen bir çok kişi tarafından benimsendi. neyse bu kadar giriş yeter. iyi seyirler

• Ben Lila da psikopat bi katil falan çıkacak diye bekliyordum aslında. Bu yüzden lila'yı öldürecek diye düşünüyordum. Ama öyle çıkmadı. Lila kendi halinde hafiften kırık bi kadın çıktı. Ama çocuklara yaptıklarını gördükten sonra kesin öleceğini tahmin etmiştim. Nasıl olsa dexter'in kanununa da uyuyordu artık. Doakes'i öldürmüştü
  • ben 3.sezon finalini beğendim. diğerlerinden daha heycansızdı ama olsun.

dexter'ta evlendi bakalım şimdi nolcak

bölüm sonunda coming in 2009 bölümünde çalan şarkının ne olduğunu bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Deri yüzücü Dexter'ı kaçırmıştı. Dexter neden kendi kaçtı ki oradan?

bu arada ben de onu düşündüm hatta;

gelinliğe kanı damladı. işkillenme durumları olabilir. merdivenden düşmekle kol yarılır mı bilmiyorum.
    ama olaylar çok çabuk geçti deri yüzücünün kanıtları falan gösterilmedi delil toplandı mı bilmiyoruz yani dava kapanmışsa yeni sezon yeni konu demek

belki de dexter artık dexter olmicak

• quote:

Orjinalden alıntı: Erhan
    quote:

Sırf sunucu hatalarından dolayı 15gün ceza verilmesi etik değil.. En fazla ön yargısından dolayı, oda belki 4 gün ceza verilir, yada mesajı silinip uyarılır. Bu şekilde sizlerinde ön yargılı olmaktan farkı kalmıyor.

Dexter sezon3 bölüm12 (sezon bitimi)

Joey Quinn de hiç birşey çıkmadı, ama Quinn in söyledikleri hep çelişkili idi, tam olarak doğru söyleyip söylemediği belli değildi. Ya yeni sezonda "Joey Quinn " nin ne olduğu konu olacak, yada BİZİ "Joey Quinn" ile bu 3. sezonda OYALADILAR..
    Gerçekten ben sırf Joey Quinn nin tam olarak ne olduğunu, amacı ne gibi birşey bekliyordum, Dexter gibi neyi saklıyordu gibisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 18 Aralık 2008; 21:19:38 >

• harbi ya ben quinn'e dönecek sandım 1 nane olmadı. iç işleri hatunundan da 1 şey olmadı.
  • Senaristler bir şey düşünüp sonradan vazgeçti gibi durdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

quote:

Orjinalden alıntı: Erhan
    quote:

Sırf sunucu hatalarından dolayı 15gün ceza verilmesi etik değil.. En fazla ön yargısından dolayı, oda belki 4 gün ceza verilir, yada mesajı silinip uyarılır. Bu şekilde sizlerinde ön yargılı olmaktan farkı kalmıyor.

Cezası sunucu sorunlarından veya o kişinin sorunlar sonunda kaynaklanmış bazı eksiklikler sonucu yönetimdeki kişilere hakaret etmesinden değil ki bunun üzerine 15 gün ceza almasının etik olup olmadığını tartışalım.

• işlerimin yoğunluğundan dolayı anca izleyebildim. son bölüm beni oldukça memnun etti. heyecanlı ve oldukça duygusaldı. korktuğum başıma gelmedi ve tamamen hesapları kapamaya yönelik bir final yani kelime anlamıylada final oldu. dizinin 12 bölüm olması olayların 12 günde geçiyormuş gibi izlemek gerektiği anlamına gelmiyor. bu sezon işler çok hızlı gelişti ve sarpa sardı ve bunu izleyicilere iyi yansıttıklarını düşünüyorum. son bölümde işler hızlı ilerledi belki biraz ama 1 saatlik bölüm için normal o kadarıda. 4.sezonda neler olacak bakalım. muhtemelen dexterın bebeği doğmuş olarak başlar.

bu arada Rita'nın Dexter'a: "ellerini bilerek kıracak değilsin ya" dediği anda koptum
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.