Bildirim
Dexter, oyun oluyor !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
Tutmaz bu oyun. -
dexterın konusu ne? -
Evet konu ne ? -
Miami polis departmanında Dexter Morgan diye bi polis var, olay yeri araştırmada kan analizi yapan kişi. bu kişi olayları araştırırken aynı zamanda cinayeti çözüp katili de hallediyo. yani kendi yargı sistemini kuran biri, suçluları adalete teslim etmiyo. bayıltıcı iğneyle usulca halledip kendi yöntemleriyle öldürüyo. dizisi mükemmel tavsiye ederim 2 sezonu toplamda 24 bölümü var. hemen hemen her bölümde bir ufak konu ve bir sezonda genel bi konu işleniyor. -
valla diziyi tavsiye ederim.Şahsi kanaatim prison break ve heroes'tan bile iyi.Başrolde michael c.hall bugüne kadar gördüğüm en mükemmel oyuncular içinde ilk 10'a kafadan girer.Herşeyiyle dört dörtlük bir dizi,oyununun da öyle olması temennisiyle... -
Dizi oldukça iyi ama Prison'dan daha iyi olamaz hocam heroes konusunda ise haklısın. Scolfield'ın karizmasını geçemiyor Dexter ama bende çok seviyorum Dexter'ı sağlam oyuncu. Oyununa gelince oyun olacak bir tarafını ben göremiyorum. -
ee ben de ne diyorum,kendime göre diyorum:)Mesela o dexter'ın yüz ifadeleri olsun,karanlıktan çıkıp kurbanını bayıltmaları olsun,ses tonu olsun çok orjinal.. -
Şu prison break yada heroesun oyunuda yapılsa derim ama yapılsa bile iyi bir oyun çıkmaz ortaya. Mesela LOST'a bakalım oyunu çıktı çünkü senaryosu çok yönlü.
Hani Prison break 5-6 sezonda bitse 6 sezonluk senaryo oyunu yapsalarda oynamayız değil yani. -
kan ve cinayet severler için izlenilesi yegane dizilerden biri.
oyun olması güzel bir haber. merakla beklicez -
kan ve cinayet diyince yanlis anlasilmasin adamlar zaten en sevimli seri katil diye reklam yapiyo dizinin ana konusu kan ve cinayetler ama sifir gerilimle veriyo yani ole karamsar bi yapisi yok dizinin aksine cok eglenceli bencede heroes dan ii scofield i gecemez -
Ben de eski konsollarda ve MS-Dos da oynadığımız Dexter isimli uçağa dönüşen bir robot oyunu vardı, o sandım dı, size iyi sohbetler..... -
Dizi süper ama oyununu düşünemiyorum, kötü olur herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 6 Mart 2008; 17:57:24 > -
Neden kötü olacağı gibi bir kanıya vardınız. Dexter ın senaryosu ile paralel fahrenheit gibi bir oyun olabilir mesela. fahrenheit kötü oyun muydu? -
Dizi efsane zaten..Benim için Prison'dan da Lost'tan da daha iyi bir dizi...Oyunu nasıl olur bilmiyorum.İyi bir oynanışla güzel grafikleri birleştirebilirlerse ilginç olabilir ama dizideki havayı vermeleri çok zor... -
bu dizilerden oyun yapmada yeni moda galiba, bizimkilerde avrupa yakasını oyun yaparlarsa hiç şaşırmam
gerçi kurtlar vadisi var di mi -
hiç de bile scofield,michael c.hall'dan iyi bir oyuncu değil yahu.Mimikleri olsun,hareketleri olsun,ses tonu ve vurguları olsun dört dörtlük bir oyuncu michael c. hall(dexter).Adam dizide 2 karakteri birden yürütüyor resmen daha ne olsun. -
quote:
Orjinalden alıntı: wildlove
hiç de bile scofield,michael c.hall'dan iyi bir oyuncu değil yahu.Mimikleri olsun,hareketleri olsun,ses tonu ve vurguları olsun dört dörtlük bir oyuncu michael c. hall(dexter).Adam dizide 2 karakteri birden yürütüyor resmen daha ne olsun.
Kesinlikle. wentworth miller ı pb harici bir film ve bir dizi de daha izledim. Oynadığı her sahne de gözümün önünde sürekli prison break canlandı. Kendini geliştirebilen bir oyuncu değil, her rolünde scofield mimikleri var. Hall`ı six feet underda izledim Paycheck te sıradan bir rolle ajanı canlandırdı ama artık başrolde. Şimdi de seneye gösterime girecek bir film de diye biliyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: VIKING
Neden kötü olacağı gibi bir kanıya vardınız. Dexter ın senaryosu ile paralel fahrenheit gibi bir oyun olabilir mesela. fahrenheit kötü oyun muydu?
Valla göreceğizde hiç umudum yok.. -
Süper haber, dexter fanı olarak sabırsızlıkla bekliyorum umarım iyi oyun olur.
Benzer içerikler
- klan isimleri
- steam yükleme komut dosyası çalışıyor
- devil may cry 6
- cm 01 02 en iyi oyuncular
- gta 5 save dosyası nereye atılır
- en iyi internetsiz oyunlar
- fps arttırma
- açık dünya oyunları
- direksiyon seti önerisi
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X