arkadaşlar dfi lanparty ultra d aldım yakın bir zamanda daha önce intel ve asus ikilisini kullandığım için zorluk çekiyorum. fakat biosta htt çarpanını değiştirdiğimde makina açılmıyor çarpan autoda ve 206 fsb ye kadar verebiliyorum 207 yapınca sistem yine açılmıyor biosdan olabilir mi 3 gündür araştırıyorum nf4 çipsetli msi anakartlarda buna benzer problemler yaşanmış okuduğum kadarıyla forumda ama dfi ile ilgili bişey bulamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden sağolun..
Bios update yaptın mı anakarta ? Ram ayarlarından olabilir orda ki ayarları bi kontrol et istersen ?
tertipin dedigi gibi öncelikle bios update yap çunku ben de orjinal biosla biraz kullanayım dedim makinenin her tarafı sapıtıyordu, update edince taş gibi oldu.
arkaşlar sağolun bios denedim ama demekki uygun olan değilmiş
Iron_Maiden hangi biosu yükledin dfi kullanım rehberi topicinde var mı acaba şu canavarı bi ayaklandırıyım artık :)
tccd senin ramler o yüzden -3 biosları flashla.her ram farklı bios sever.623-3 son resmi biosu bi dene önce bence.olmadı.510-3,414-3,702-3 güzel biosladır