Şimdi Ara

@@@@ DFI ICFX 3200 BIOS SORUNU YARDIM LUTFEN @@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bıos a gırıyorum bıos ayarlarını yapıyorum ama bıos a tekrar gırdıgımde bıos ayarları yenıden resetlenmıs oluyor ben kurcaladım bıraz ama cozemedım profıl olusturayım dedım profılde olusturulmuyor nedendır acaba bu sorun ? cıkıs yaparken f 10 ile kaydedip cıkmama ragmen ayarlar kayıt olmuyor...USB klavyemı etkın hale getırmek ıstıyordum bıos tan ama sureklı enable yabtıgım ayar tekrar resetlenıyor bir yardım edın lütfen sıra ıle yapmam gerekenlerı anlatırsanız coksevınırım

• Yokmu yardım edıcek kımse yahu
  • Murat senın anakartın ne dogru duzgun bıosa gırıyo nede yaptıgın ayarları kayıt edıyo.Sen bence bu dedıgım ozellıklerı yapabılen bı anakart al
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dthbrn

Murat senın anakartın ne dogru duzgun bıosa gırıyo nede yaptıgın ayarları kayıt edıyo.Sen bence bu dedıgım ozellıklerı yapabılen bı anakart al

Ulen deth heeh sankı kendısı farklı bı anakart kullanıo senınkıde DFI yaa cocummm Yahu olay sey bıos koruması var tamam mı bı yerlerden onu kapatıcaksın da nerden oldugunu bulamadım o ozellıgı kapatmadıgım ıcın sureklı resetlıyor yaptıgım ayarları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.