Şimdi Ara

dfvbgdfvgdf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BOŞ YAPAN SENSİN.Akıl var mantık var,Hiçbir kuralı olmayan,öbür taraf kavramı olmayan,materyalist olan ve sadece bu dünya için çalışan ateist mi kapitalizmin hoşuna gider,yoksa suçsuz,masum kişilere zulmü yasaklayan,hatta zalimlere karşı çıkmasını emreden,bu dünyayı önemsiz görüp öteki tarafı düşünüp oraya çalışan,merhametli olan ve Allah haricinde kimseye köle OLMAYAN müslümanı mı

Bu arada müslümanlar arası savaş kapitalizmin müslüman SEVMEMESİNDEN dolayı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi For Mother Russia -- 12 Aralık 2017; 22:42:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: For Mother Russia

BOŞ YAPAN SENSİN.Akıl var mantık var,Hiçbir kuralı olmayan,öbür taraf kavramı olmayan,materyalist olan ve sadece bu dünya için çalışan ateist mi kapitalizmin hoşuna gider,yoksa suçsuz,masum kişilere zulmü yasaklayan,hatta zalimlere karşı çıkmasını emreden,bu dünyayı önemsiz görüp öteki tarafı düşünüp oraya çalışan,merhametli olan ve Allah haricinde kimseye köle OLMAYAN müslümanı mı

Bu arada müslümanlar arası savaş kapitalizmin müslüman SEVMEMESİNDEN dolayı çıkıyor

Tamam.Müslüman oldum şimdi kanka nereye domalıyorduk unuttum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Domaldığın bir yer yok bizim dinimzde,haa illah domalmak istiyorsan ateizm tarafında Rockefeller,Rottschild gibi ensesi kalın aileler var,tabii ateist olduğun için bunları biliyor olman lazım

Şimdi sen nereden biliyorsun dersen sizinkileri onların yanında çok görmüşlüğüm var

• quote:

Domaldığın bir yer yok bizim dinimzde,haa illah domalmak istiyorsan ateizm tarafında Rockefeller,Rottschild gibi ensesi kalın aileler var,tabii ateist olduğun için bunları biliyor olman lazım

Şimdi sen nereden biliyorsun dersen sizinkileri onların yanında çok görmüşlüğüm var

Kaynağın neresi senin ? Nerelisin ? Troll değilsen sevdim seni sıkı müslümanlar ilgi alanımdır

• Senin gibi ateistlerle dalga geçmek hobimdir,çok zorlanmıyorum zaten.Dinimizi olduğu gibi yansıtmak çoğunuza yetip artıyor zaten

Trolüm ama trollük yaptığım alanlar başka

• quote:

Senin gibi ateistlerle dalga geçmek hobimdir,çok zorlanmıyorum zaten.Dinimizi olduğu gibi yansıtmak çoğunuza yetip artıyor zaten

Trolüm ama trollük yaptığım alanlar başka

Ateist değilim deistim.Ama islamın allahını reddediyorum xD cinlere inanmaya devam et bebem.Ayrıca sormayı unuttum annen poşet kafalı değil mi ?

• Hocam bir psikiyatriste görünün belki faydası olur.

• Annem açıktı,merak etme,ben o yobazlara benzemem.Başkalarına uyguladığın taktikler bana sökmez

• bundan kurtulmanın tek yolu kendini geliştirmen ve o da okuldan geçiyor.

ortalamanı yükselt, ingilizce öğren sonra iyi bir okulda master yap
  • Oha lan yemin ederim aynı ben .

• quote:

BOŞ YAPAN SENSİN.Akıl var mantık var,Hiçbir kuralı olmayan,öbür taraf kavramı olmayan,materyalist olan ve sadece bu dünya için çalışan ateist mi kapitalizmin hoşuna gider,yoksa suçsuz,masum kişilere zulmü yasaklayan,hatta zalimlere karşı çıkmasını emreden,bu dünyayı önemsiz görüp öteki tarafı düşünüp oraya çalışan,merhametli olan ve Allah haricinde kimseye köle OLMAYAN müslümanı mı

Birkaç yanlışı düzeltelim. Her ateist materyalist olacak diye bir kaide yok. Bir diğer yanlış her materyalist tüketim çılgını kapitalizmin kölesi olacak diye bir kural da yok. Olanı görüp genele yayacaksak yanlışa batarız. Ki kapitalizm dini de sever, dincilerin ve din üzerinden nemalananların hoşuna da gider. Din, kapitalizm, materyalizm, ateizm zaman zaman kesişen farklı kümelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Aralık 2017; 6:39:23 >

• Senin probleminin adı: Sosyofobi(Sosyal Bozukluk) Google ve YouTube'dan bu konularla ilgili uzmanların dediklerini oku/dinle. Belki biraz yardımı olur.

• Anlıyorum

• Kardeşim sen ben misin ? ben mi yazdım bu yazıyı ?

o kadar benziyoruz ki acayip şaşırdım okuyunca.

bende 2 sene mezuna kaldım şu an prm okuyorum

anlattıklarının çoğu bendede var.

o iki sene ezdi geçti beni.

arkadaşlarım gitti ben gidemedim, 2 sene boyunca ailemle kaldım, o stresi yaşadım falan.

psikolojimi bozdu, konuşma isteğim kalmadı, enerjim bitti.

şu ana yavaş yavaş düzeliyorum ama bayağı zor.

tamam hani fazla büyütmemek lazım, her şey değişebilir ama gerçekten çok etkiliyo insanı.

hatta bu şehre geldim, yurda yerleştim, okuluma gittim falan ama bi türlü alışamadım 1 ay.

Lakin, her şeyi geride bırakabilirsin. bende böyle bi karar verdim.

ulan dedim, nereye kadar ? , millet nelerle uğraşıyo ben neye üzülüyorum dedim ve ayağa kalktım.

etrafımda kim varsa konuşmaya çalıştım, ilişkilerimi geliştirdim en önemliside hocam, şu an ki durumunda asla yurtta/evde durma.

hep bir şeyler yap, hiç boş durma.

ya birileriyle takıl, ya kursa git, ya ibadet et, ya çık gez ama kesinlikle çık ve bişeler yap.

kısacası insan içine karış. ben böyle yaptım ve kurtarıyorum şu an durumu.

neyse, abarttım belki biraz ama bunu yaşayan bilir sadece.

geçmişte bırak ve ayağa kalk, en güzel yıllarındasın unutma...

• sorunları tespit ettiğine göre bir zahmet çözüvar.senin yerine kimse çözemez sorunlarını
    maalesf şikayet etmek moral bozar ve hiçbir işede yaramaz
  • Yemin ederim aynıyız ya
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Benim durumumumda olan çok kişi var demekki. Yalnız değilim yani.,Bir yerlerde toplanıp bu durumdan kurtulmak değişmek için harekete geçip birbirimize destek vermeliyiz. Allah'ın izniyle başarıcaz.
  • Elbette çok kisi var ben de böyleyim:/ Sadece 17 yasındayım, lise son. Etrafımdaki herkes çılgınlar gibi çalısıyor ben hiçbir sey yapmıyorum. Daha baslamadım çalısmaya... MDD var bende de, bu beni çok etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfgnay -- 14 Aralık 2017; 21:31:10 >
  • Şuan 22 yaşındayım. Tam da 18 20 li yaşlarda bilmediğim bir yere gitsem yol soramazım bile o derece :D
    Ünide biraz toparladım sonra askere gittim geldim. Şimdi izmir den çıkayım navigasyonsuz haritasız yürüyerek türkiye turu yaparım :D
    Neden konuşamıyorsun neden yapmıyorsun istediklerini bunu sor kendine.
    İlk başta tane tane konuş insanlarla. Mesela önce yakınlarınla alıştır kendini. Sonra arkadaşlarınla sonra yabancılarla. Ne bileyim marketteki kasiyer bankadaki görevli. Sokaktaki temizlik işçisi. insanlarla barışık ol.
  • sanki bir postapocalypticCOW biyografisi okudum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.