< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diriltkalbini -- 2 Nisan 2018; 14:15:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diriltkalbini -- 2 Nisan 2018; 14:15:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
400 megapiksel? Sence gözümüz dijital mi algılıyor? Biz organiğiz, silikon değil.
|
Ateizm kapitalizmden önce vardı.Kapitalistler dindarları özellikle müslümanları aşırı sever.Çünkü müslüman demek savaş demek kesmek biçmek demektir onlar için.Bugün ortadoğunun harap olmasının nedeni amerikanın islamı ve müslümanları ustaca dolandırmasından kaynaklanmaktadır.Yani BOŞ YAPMA
|
İnsanlığın evrimi diye harika bir belgesel var orada gözün nasıl oluştuğunu ve günümüze kadar nasıl geliştiğini anlatıyordu.Kexke caner taslamancı dindar birisi olsaydım :(((
|
Gerçeğe direnen sizsiniz,kapitalizmin uydurduğu ve 1 numaralı destekçisi ateizmin kölesi olmayı kabul ediyorsunuz.Biz müslümanlar ise GERÇEK YARATICI OLAN Allah'a köle oluyoruz sadece
![]() Tanrının olmaması ve kanunsuzluk fikri hoşunuza gidiyor olabilr ama gerçek bu DEĞİL,öyle yada böyle anlayacaksınız ![]() ![]() |
Beni anlatıyor
![]() Hep bir seyler yapmak istiyorum ama tembelligimi yenemiyorum. Azimli ve kararli olamıyorum cekingen korkak bir yapim var. Oysaki cok parada gozum yok. Yeterki kafamin rahat oldugu bir iste calisayim. |
Yani bana 1500 sene önce uydurulmuş bir dinin hakikat olduğunu ve yaratıcılarının bunu planladığını mı söylüyorsun.Kuranın yaratıcı atomun parçacığına kadar düzenleyen bir zeka ama gelgelelim millete 888 tane din mezhepe bölüp kırdırıyor,son derece katı cezalar veriyor (el kesme kafa kesme) köleliği sonlandırmıyor vsvs.Dostum mavi hap islamın taa kendisidir.Islamın allahıda mavi haptır.Evrende her şeyde bir neden aramayın gerçekler kırmızı hapın içinde direnmeyin.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazgul Founder -- 12 Aralık 2017; 19:32:41 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |