Şimdi Ara

zvb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 3 Mart 2009; 0:04:30 >

• Geçmiş olsun ve Allah başka kaza göstermesin...
    Öyle bir kontrol listesi çıkartmışsın ki, ilave edilebilecek bir şey göremedim ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: defiantly

-maksimum sürat testi en az 200 yapılacak ve direksiyonun titreşim durumu ve sağa sola cekme olup olmadığı kontrol edilecek

SAKİN SÜRELİM kampanyası başlamıştır...

Hemde bu mevsimde... Aman hocam dikkat et, aracı test edeceğim derken daha kötü bir durum falan olmasın...

Aracın genel sürüş karakterini değerlendir yeterli, eski halini, huyunu-suyunu bildiğin için şöyle bir turlaman yeterli olur sanırım... Öyle 200'e falan çıkmaya çalışma bence..

Saygılar, sevgiler...

• bbb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 3 Mart 2009; 0:05:51 >
  • şimdi içimden geçeni dürüstce yazayım ama kızmak yok
    bu araba kazalı araba artık mazisi kirlendi
    bence verin gitsin alıcıyada söyleyin ama arabanın alignmenti bozulmamış gibi duruyor yeni alıcısına servis iyi iş çıkartmışsa sorun çıkartmaz gibi sanki
    muhtemelen pek bir sorun çıkartmayacak alıcısına ama artık siz o arabayı yaptırınca 3-5 ine balmayın verin gitsin

tedirgin binersiniz kaza psikozu önce beyinde başlar sonra kaza yapılır zaten

çoğu insan zanneder ki ben kaza yaptım psikoza girdim
    aslında beyin daha önceden o kazaya hazırlamıştır kendini biraz karışık şeyler

alignment : elaymınt okunur kısaca sanal çizgisi hizası diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethrotull -- 3 Ocak 2009; 21:42:44 >
  • bu 200 km testi sakat biraz...
    o kadar yer sökültü takıldı ya bir vida v.s. açık kalmışsa yada bir sorun varsa?...bence bir süre kullanın (1-2 hafta) sonra deneyin...

birde kapıların bir seferde kapanıp kapanmadığına bakın...(özellikle sağ taraf)
    ayrıca lastik ile araç arasındaki boşlukların bütün lastiklerde aynı olup olmadığına bakın
  • araç için bilgisayar testini yaptıktan sonra size verirler
    zaten ayrıntılı bir liste hazırlamışsınız
    160 km hızı geçmeyin bence 120 den sonra aracın gidişi ve stabilitesi hakkında fikir sahibi olursunuz
    bu kadar tamir sizde biraz güvensizlik oluşturabilir
    riske girmeyin
    geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    INNOCN 27m2v
    2 yıl önce açıldı
    Bonus Piu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu araba sizden çıkmalı artık
    ben nazarada inanırım gözede uğursuzluğuda

bu araba sizden çıksın artık verin gitsin
  • Konuyu açan arkadaşım,;

Aracın sol iki kapısı ve bagaj kapağı hariç her yerin DEĞİŞECEĞİNİ söylemişsin.

Ama araca bakıldığında arka tampon,arka sağ çamurluk,arka sol çamurluk,arka sağ kapı ve motor kaputunda neredeyse hiçbir hasar yok..

Tamir edilebilecek parçalar..

İşi servise bırakırsanız koltukları bile değiştirir..

Bence yazık günah..

Ne gerek var sağdığım parçaların değişmesine...

Sırf bu yüzden aracın değeri çok aşağılara inecek..

Dedğim gibi bir düşünün söylediğim parçalar tamirler halledilecek parçalar..

Hiç gerek yok bence..

SAYGILAR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethrotull

bu araba sizden çıkmalı artık

yav belki adam inanmıyor içine niye kurt düşürüyorsun
    zorla arabayı sattıracak
  • dhrh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 3 Mart 2009; 0:07:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

zorla arabayı sattıracak

ya whisper ben kendi penceremden bakarak söylüyorum
    ben şahsen binemem
    yoruma açmış bizde kendi düşünce perspektifimizde kendi bakış açısıyla yorum yapıyoruz whisperciğim
    eğer bir yıl daha binmek durumundaysan dikkatli bin demekten başka birşey diyemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethrotull -- 3 Ocak 2009; 22:05:15 >

• hemen hemen her şeyi yazmışsın eksik yok gibi.
    kazasız belasız günler dilerim.
  • ya konuyu açan arkadaş sana birşey söyliimmi
    bu 308 ile bizim burada bir arkadaş kaza yaptı suratim 90 değildi diyor düz yolda takla attık diyor adam
    şimdi pejocular saldırır diye yazmamıştım ama bu 308 de var bir dalavere
    senin araba yine iyi o arabayı aldı 3 ay geçmedi araba pert
    düz yolda giden araba takla atmaya başlarmı
    kaskoda 7 milyar takmış arkadaşa

pardon seninki 307 miş ama aynı mayanın hamuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethrotull -- 3 Ocak 2009; 22:04:11 >
  • 180le kazık fren testi çok sakıncalıdır araç ne olursa olsun o hızda kazık fren yapmak dengeyi fena bozer aman deyim denemeyin çok beklenmedik sonuçlarla karşılaşabilirsiniz takla atmaya kadar varabilir işin sonu. Servisten yeni çıkmış araçla yapmak bunu daha da sakıncalıdır. Benim görüşüm bu testi es geçmeniz 100 120 km hızla fren testi yapmanız yeterli olacaktır kanımca...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

zorla arabayı sattıracak

ya whisper ben kendi penceremden bakarak söylüyorum
    ben şahsen binemem
    yoruma açmış bizde kendi düşünce perspektifimizde kendi bakış açısıyla yorum yapıyoruz whisperciğim
    eğer bir yıl daha binmek durumundaysan dikkatli bin demekten başka birşey diyemeyiz

iyide adamın içine kurt düşürüyorsun
    neyse oda senin gibi düşünüyormuş sorun yok o halde

• quote:

Orjinalden alıntı: hardtouch

180le kazık fren testi çok sakıncalıdır araç ne olursa olsun o hızda kazık fren yapmak dengeyi fena bozer aman deyim denemeyin çok beklenmedik sonuçlarla karşılaşabilirsiniz takla atmaya kadar varabilir işin sonu. Servisten yeni çıkmış araçla yapmak bunu daha da sakıncalıdır. Benim görüşüm bu testi es geçmeniz 100 120 km hızla fren testi yapmanız yeterli olacaktır kanımca...

neden takla atsın efendim?

araçların fren sistemleri ve düzeneği bu güçleri kaldıracak şekilde yapılıyor...abs gibi sistemlerde destekliyor bunu...
    boş bir yolda çok problem olacağını sanmam
  • glıhjdfs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 3 Mart 2009; 0:08:20 >
  • fren testi yapmadan önce
    iyi bir rot balanscı arabanın terazisini anlayamazmı acaba
  • Oldukça ayrıntılı bir liste hazırlamışsın. 0 km araçlardan bile geçemeyenler olur bu testi

180-0 kazık fren konusunda arkadaşa katılıyorum. Önceden bu konuda tecrüben olsa bile tehlikeli bence. Yolda ufak bir dengesizlik, ıslaklık, nem, yağ vs. aracın kontrolünü kaybetmene neden olursa o hızlarda aracı toplamak profesyonel yarışçılar için bile her zaman mümkün değil. Aracın limiti zaten 180-200 km/s. Bir de o hızda kazık fren yapmak Acil durumlar dışında mantıklı bir hareket değil gibi. Araçta bir dengesizlik varsa zaten 120-0 testinde çıkar. Kaldı ki araçta dengesizlik olmasa bile yol koşullarından kaynaklanan sağa-sola çekme oluşabilir.

Yapacağın testlere ön camlı ilgili sızdırma kontrolü de ekleyebilirsin. Montajdan kaynaklanan bir hata su sızmasına neden olabilir. 100 km gibi hızlarda araçtaki bir yolcu eliyle, ön camın gövdeyle birleşim yerlerini kontrol edip bir hava akımı olup olmadığına baksa yeterli olur sanırım. Yada yağmurlu bir günden sonra anlaşılır sızıntı olup olmadığı. Düşük bir ihtimal ama madem bu kadar ayrıntılı kontrol edeceksin bunu da ekleyebilirsin listeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 3 Ocak 2009; 23:07:56 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.