Şimdi Ara

zvb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 3 Mart 2009; 0:09:09 >
  • geçmiş olsun allah bidaha göstermesin bundan sonra ne 180 de kazık fren nede başka bişey daha dikkatli ve yavaş sürersen sorun kalmaz

kontrolsüz güç güç değildir
  • konuyu açan arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.
    bilki aracın servisinde yapılıyor, parçalar orjinalleriyle değiştiriliyor. şaşesi orjinal değerine getirtiliyor. herşey orjinal şekline getiriliyor yani.

eskisi gibi değil, kaza yapan araçtan hayır gelmez der çoğu kişi. takma kafana bunları eskiden kalma bir laf o .
    aracta çekme titreme olacağı da eskilerden kalma bir laf. olmaz öyle birşey bu kadar eminim.

araç düzeltilemiyecek vaziyette olsa perte çıkardı araba zaten.

rahat ol bir sorun olmuyacağına eminim.
  • abs ve esp(açık ve kapalı helde)
    rot balans
    aracı lifte kaldırarak altatn tüm bağlantılar yapılmışmı( benim öntapon balatıları yapılamışdıda çukura girip çıkdıca sis farı oynuyordu öyle farkettim)
    öndeki çelik koruma barının değiştirilişmi yoksa tamir edilmişmi, tamir edilmişşe durumunu kontrol etmek( en önemlisi benceeee !!!)
    park sensörü felen varsa onları kontorlü
    cantlarda yamulma olabilir onun kontorlü( zaten balansda ortaya çıkar o)
    ilk aklıma gelenler
  • sdjfghj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 3 Mart 2009; 0:09:45 >
  • 180 le kızak fren ??

tavsiye etmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethrotull

ya konuyu açan arkadaş sana birşey söyliimmi
    bu 308 ile bizim burada bir arkadaş kaza yaptı suratim 90 değildi diyor düz yolda takla attık diyor adam
    şimdi pejocular saldırır diye yazmamıştım ama bu 308 de var bir dalavere
    senin araba yine iyi o arabayı aldı 3 ay geçmedi araba pert
    düz yolda giden araba takla atmaya başlarmı
    kaskoda 7 milyar takmış arkadaşa

pardon seninki 307 miş ama aynı mayanın hamuru

İflah olmaz malik'i uçurmuşlar yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluripotent -- 4 Ocak 2009; 0:12:25 >
  • Hafif bozuk bir yolda kısa bir süre ilerlemenizi öneririm hem süspansiyon kontrolü açısından hem de arabada titreyerek ses çıkartan bir şey var mı görürsünüz.
  • Araç eski haline dönebilir fakat direncini elbetteki yitiricektir metal bükülüp düzeltilmelerden dolayı. Şase çekme aleti diye tabir edilen 10 Tonluk kuvvetle şaseyi programlanmış şekilde orjinal ölçüsüne getiren aletle düzeltilmeler yapılmaktadır günümüzde. Fakat şunu belirtmek isterimki genelde takla atan araç birdaha dikiş tutmuyor. Elinizden çıkarabilirseniz bence çıkarmanız taraftarıyım. Fakat 1 yıl süre ile kullanırsanız sanırım pek fazla sorun çıkarmayabilir ama yinede belli olmaz çıkarıcağı sorunlar. Fakat şunuda söyliyim şase elle düzeltme yapılıyorsa çok iyi ustalara ihtiyaç var onları mutlaka kontrol ettirin. 1-2 ay içinde kazalı haline geri dönen ve katlanan şaseler gördüm sanayide çok iyi ayar yapılması gerekir.
  • sdrtfyguyhkj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 3 Mart 2009; 0:10:38 >
  • Ön taraftaki kaymayı ve tavandaki bozukluğu nasıl düzeltiyorlar?
  • şlkjhgfd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 3 Mart 2009; 0:11:05 >
  • Çok geçmiş olsun..
    Ancak biraz üzücüde olsa size şunu söylemeliyim araç böyle bir kazadan sonra eskisi kadar hassas olmayacaktır. Maalesef belli bir hızdan sonra direksiyonda titremeler eskisinden çok daha fazla olacaktır. Ve herhangi bir kaza anında eskisi kadar sağlam olmayacaktır.
    Siz zaten 1 sene içinde aracı değiştirecekmişsiniz.. O yüzden bu 1 sene biraz daha dikkatli kullanın derim ben.. Tekrardan geçmiş olsun
  • yeni araçlarda çelik iyice elastik hale geldiğinden (gofret şasi deniyor galiba) urban racer ın dediği gibi ..düzeltildikten sonra bile bir gün bir geliyorsunuz eve araç hafif yamuk geliyor gözünüze...yada kapı tam kapanmıyor klik diye biraz fazla ittiriyorsunuz.....
  • 90 hp 307 nin sağlamı bile rampa aşağı zar zor 200 yapar bence bunla o hızlara çıkmasanız daha iyi
  • ASDFGHJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 3 Mart 2009; 0:11:48 >
  • Kardeş öncelikle cok geçmiş olsun bu kazadan ailenin sağ cıkmasına cok sevindim.Yalnız sunu söylemek istiyorum bende urbanracer a katılıyorum aracının tavanı yamulmus ve sağ taraftaki direk yamulmus.Arac sağ taraftan bakınca hafif v olmuş. Bu tarz kazalarda arac görüntü olarak eski haline dönebilir ama sağlamlık olarak özellikle aracın sağ tarafı eskisi gibi sağlam olmayacaktır.Maalesef bizim ülkemizdeki sistemsizlik yüzünden perte cıkmıs arabalar bile tekrar eski haline getirilip trafiğe salınıyorlar.Halbuki bu araclar perte cıktıktan sonra presle yamultulup bir daha hiç kullanılamaz hale gelmeli.Konuya dönersek aracı 1 yıl kullanmak zorunda olduğunu göz önüne alırsak kesinlikle bu aracı sakin ve yüksek süratlere cıkmadan kullan.Artık sag kapının ordan ve tavandan eskisi dirençli olmadığını hatırla ve aracını ona göre kullan.180-0 fren kazıklamak normal araclarda bile FREN balatalarının yanmasına neden olur zaten durduktan sonra kokuyu alırsın.Çok zorda kalmadıkça yapılacak bir frenleme değil ve o sırada oluşabilecek en ufak bir hata ALLAH GÖSTERMESİN COK BÜYÜK BİR KAZAYA NEDEN OLABİLİR.Zaten aracında bir problem varsa o illa yüksek süratte cıkacak diye bir şey yok.AMAN DİKKAT!

• herşeyi yap ama bana göral ı övem ne olur. hiç bi yetkili servisi övme en büyükmüş. kıçı büyük çok adam tanıyom adam değil
  • ASDFG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 3 Mart 2009; 0:12:35 >
  • öyle tabi ilgi alaka var. edeiğin gibi hemen de gelirler. o imkanları iyi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.