Fups
-
-
Sırf bu konuyu açmak için üye olduğunuza göre baya beğendiniz herhalde :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, reklam yapmak gibi bir amacım yok, sizde incelerseniz sistemin ne kadar iyi olduğunu görürsünüz ;) ayrıca ben donanım haber'e üyeydim fakat şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önüne gelen lokmacı açar gibi e cüzdan açıyor artık, zaten üç aşağı beş yukarı hepsi aynı şeyleri sunuyor niye hala birileri yatırım yapıp e cüzdan açıyor anlamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenmate -- 21 Kasım 2021; 18:19:45 > -
Evet haklısınız ama ben beğendiğim sistemi paylaşmak istedim,aralarında bence en kalitelisi bu
Komisyonu çok (ya da Papara'dan dolayı bize çokmuş gibi geliyor)
Çok ciddiyetsiz bir oluşum. Adamlara mail gönderiyorum şöyle bir sorun var diyorum. Bişi yapamayız numaramızı ara diyor. Maili, yazışmayı, yazıyı hiçe sayan bir kuruluşla karşı karşıya olduğunuzu bilin. Gelecekte Fups'u ödeme sistemleri arasında görmüyorum. Kapatırlar.
bu fups u ön ödemeli kart diye kullanacağına hiç kullanma daha iyi
önden para yatırıyorsun yazık nakit paranı kullanıyorlar; lazım oldu mu çekeceksin de herşeyi komisyon, ücretli
zaten kampanyası da yok; olmadıbil param kartla fupsla rezil olmaya gerek de yok
trendyol için geçen senenin bitmiş kampanyası göz boyamak için mi duruyor?
vay coca-cola kapak bulup kod girip 20 tl mi alacakmışız?
bir papara kadar olmamadılar ya
bence ön ödemeli çıkmış kartlara para yatırmayın
para ; ihtiyaç hep olur anında harcanmak için vardır
-
Fups dijital mevduat bankası olacak
Geçen NKOLAY'a sosyal medyadan yazdım. Bir Kasım kampanyası yapmanız lazım dedim.
Önerinizi dikkate aldık dedikten sonra şu 125/500 kampanyası geldi.
Bunlara da yazalım arada TV kampanyalarına harcadığınız paranın birazı ile cashback yapsanıza diye.
Belki etkili olur.
FUPStwitter“Hoş geldin FUPS Bank! Mutluyuz, Türkiye'deki ilk dijital mevduat bankası kuruluş iznini FUPS Bank aldı. #FUPS #FUPSBank #DijitalBanka”https://twitter.com/fupsapp/status/1575388852633624576 -
Yeni değişen mevzuat ile eski hesapların bir kısmını banlamışlar, uçurmuşlar. Kontrol edin.
EDIT: Geri geldi. Sanırım arka tarafta güncelleme yaparken geçici engelleme oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenafl -- 7 Aralık 2023; 14:20:16 > -
Fupstan nasıl para çıkarabiliriz? Paycell'e yüklenmiyor artık. Lütfen özel mesaj atın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fupsta bakiyem kaldı 3bin bunu harcamadan çekeceğim bir yol var mı?
Buldunuz mu
Bulan varsa yazabilir mi
Nays. Ve Paycell de limit yetersiz hatası veriyor (limit problemi yok) 5 TL bile olsa çıkış vermiyor yeni bir teknik varmı acaba arkadaşlar
Kredi kartı ile yükleme artık çekilmiyor eğer hesaplar bölümüne gelirseniz nakit kullanabilir bakiye diye belirtiyor geçmiş olsun
Bulan varsa özelden de yazabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar içeride kaldık maalesef , farklı yöntem bilen varsa özelden yazabilir mi çok teşekkürler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sırf bu konuyu açmak için üye olduğunuza göre baya beğendiniz herhalde :)
|
Benzer içerikler
- atm para vermedi hesaptan düştü
- işleminiz banka tarafından şüpheli işlem olarak değerlendirilmesi nedeniyle gerçekleştirilemedi
- 18 yaş altı iban alma
- harçlık avans nakite çevirme
- google pay türkiye
- 1 milyon tl eft ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X